reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

.:. Mamusie marzec 2014 .:.

reklama
Mroowka jutro się zapisze oczywiście prywatnie bo na nfz mnie przyjmą jak już urodzę :-(

a i nadal mam brać Luteinę bo macica twarda, dziecko leży poprzecznie ( mój Kurczak juz był głową w dol na tym etapie) i jakoś tak do dupy się czuje.......

Hej :)
Jestem ostatnio strasznie zalatana i nie mam kiedy zajrzeć tu nawet. W pracy mam istny sajgon. Byłam dzisiaj na wizycie u pani doktor. Wszystkie wyniki prawidłowe, dzieciątku bije serduszko tak jak trzeba, więc wszystko dobrze. Toksoplazmozę jeszcze wyjaśni jednia wizyta w poradni chorób zakaźnych. Dostałam skierowanie na TSH, bo bardzo dużo piję i trzeba sprawdzić czy to nie tarczyca. Glukozę mam niską, więc to nie cukrzyca. Jestem zadowolona, bo dzieciątko jest zdrowe. Następną wizytę mam za miesiąc i w tedy dostanę skierowanie na kolejne USG. :)

Mamusiasynka na to bedziesz miała parkę gratuluję. Do neurologa to kosmiczne kolejki na NFZ są masz rację idz prywatnie bo się możesz nie doczekać.
Farfalla gratuluję udanej wizyty.

Ewa ja wiem że za nas czasem los wybiera i nie każdy może być na l4. U mnie o tyle dobrze że pracę mam pewną stabilną i nikt nie rozbi problemów ze zwolnieniem, a przez to że moja praca może być wykonywana tylko na kompie to większość kobietek idzie wcześnie na L4.

Mój ból gardła zniknął za to katar z nagła się pojawił i to tak w momencie bez żadnej zapowiedzi zaczeło mi się lac z nosa:baffled:.

aneczek1 ja miałam podobną sytuację z imionami ale na odwrót- dla chłopca wybrane od dawien dawna a dla dziewczynki... no jakoś żadne mnie nie chce urzec! Więc jak gin zapytał co czuję, że mam w brzuchu córkę, czy synka to mówię, że czuć nic nie czuję ale imię jest tylko dla chłopca więc chyba musi być chłopiec. A on: no to brawo! więc może i u Ciebie się sprawdzi.

Mi na razie też dwóch lekarzy powiedziało, że to synuś- jeden to był pewny na 100% :szok: a drugi powiedział, że być może chłopiec, więc zobaczymy. Wizyta za tydzień, może się potwierdzi.

jaspis ja na opisie wyników z genetycznego mam napisane, że zaleca się kolejne badanie, połówkowe 20-22tc

mamusiasynka gratulacje córci, o jaaa dużaaaaa już :-)

Mamusia synka, cieszę się, że wizyta udana :-) I gratuluję córeczki. Parka :tak:

Farfalla, Tobie też gratuluję udanej wizyty. Ja też mam badane tsh, bo przed ciążą miałam wynik, który powinien być niższy, więc teraz jestem na Letroxie.

Katrine, ja mam jakieś przeczucie na dziewczynkę, choć lekarz sam ostatnio wypatrzył dziewczynkę, to wiem, że to się może jeszcze zmienić. Gdzieś chyba pisałyście, że przy chłopcach jest mniej pomyłek niż przy dziewczynkach. Zresztą sprzęt był kiepski dlatego nie mogę się doczekać kolejnej wizyty, bo mam nadzieję, że wtedy będzie już widać dokładniej. W końcu to już będzie prawie 16 tydzień :-)

reklama
mamusia synka ale masz już dużą dziewuchę. Supcio! Ja też mam skierowanie do neurologa, ale co on poradzi nam w ciąży to nie wiem..... Jutro będę dzwoniła to zobaczę na kiedy.....
farfalla dobrze, że z dzidzią ok. :)

Do góry