reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

.:. Mamusie marzec 2014 .:.

Chciałam się z Wami pożegnać.. wczoraj straciłam swoje maleństwo..
12tydzień ciaży, poronienie samoistne ;(
Życze Wam wszystkiego najlepszego, aby Wasze maluszki urodziły się zdrowe! Pozdrawiam Was ;)

reklama
Bakalia bardzo mi przykro, jestesmy z toba:-(

ja juz dzisiaj mam po snie.....kila dni se pospalam do 8 i wystarczy teraz znowu trzeba sie budzic po 5:no:

malpawzoo jestes juz w 13 tc to rozejrzyj sie za jakimis witamikami z kwasami DHA ciezko jest cos konkretnego polecic bo tych preparatow jest tyle ze ja zaszlam do apteki i poprosilam o najtansze bo one to w wiekszosci roznia sie tylko opakowaniem iloscia tab i cena . Sa dosc drogawe bo ja za swoje na 28 dni zaplacilam cos ponad 40 zl a byly takie co mialy tabletek na 30 dni i kosztowaly 60 zl wiec wzielam co sie bardziej oplacalo.
tak sie wczoraj rozpisywalyscie o bolu gardla ze wieczorem cos mnie zaczelo szcypac ale narazie ok chyba wlacze se czosnek do diety .
u mnie dzis szaro buro i ponuro.
milego dnia !

Dzien dobry dziewczynki:-)

bakalia tak mi przykro......zapalam
[*] 3 maj sie dzielnie...

ja po genetycznym, na razie wszystko wyglada dobrze, NT przeziernosc mowila 1.5, NB kosc nosowa widoczna, HR serducho 165, takze chyba ok, badania krwi i pelny opis poszly do mojego lekarza- wizyta jutro;-) ale nie chciala mi powiedziec jaka plec, powiedziala ze taka maja zasade- hm to typowe tu, boja sie , ze jak nie na 100% to bym mogla zaskarzyc hehe,
dodaje zdjecia:-D zgadywalismy z synem, najpierw, ze chlopak, pozniej , ze jednak kat nachylenia inny to dziewczynka itp- ciekawa jestem co Wy myslicie po zdjeciach? :cool2: A i tak, wazne zeby bylo zdrowe....ale mnie az skreca tak bym chciala wiedziec:baffled:
jutro napisze co na wizycie lekarz powiedzial o reszcie wynikow.

buziaki dla wszystkich i milego dnia:-)

bakalia :-(

ej no co jest z nami? tyle mam traci swoje aniołki.. jak byłam w ciąży z córą to nikt na forum nie miał takich przykrości..strach się cieszyć jeszcze:( jestem w szoku...

Bakali trzymaj się :-(

Witam was dziewczyny dawno nic nie pisałam ale czytam co piszecie
Po pracy jestem tak wykończona że nie mam siły dosłownie na nic i coraz częściej się zastanawiam czy nie wybrać się już na L4

Co do witamin ja kupiłam sobie witaminy pregna plus i za 30 tabletek zapłaciłam 36 zł

Wczoraj miałam zebranie w przedszkolu i już wiem ile kasy mam szykować książki przybory ubezpieczenie itd... to razem około 180 zł na dzień dobry w tym roku i tak mamy tańsze książki niż w tamtym tyle dobrze :-)

Życzę miłego dnia choć u nas też szaro :-(

Ja wizyte mam dopiero na koniec miesiąca zazdroszczę dziewczyną które są już po wizytkach i widziały swoje maleństwa ja sobie jeszcze troszkę poczekam

cześć
ale dzis kiepsko spałam i wstałam koszmarnie zamulona aż głowy mi się podnieść z poduszki nie chciało :-(

Bakalia
przykro mi :-( a myslałam ze juz jestesmy na bezpiecznym etapie......... faktycznie chyba na innych watkach nie bylo az tak duzo strat............................

u nas mego mgla az sklepu na drugiej stronie ulicy nie widac i zimnooooo :baffled:

Dzień dobry!

Bakalia, bardzo mi przykro.

Ozila, widzę, że piszesz z dalekich stron :-) Aż Australia? Ale fajnie, a w której części Australii mieszkacie? Z tą płcią, to na tym etapie chyba zbyt niepewne, choć mi lekarz na ostatniej wizycie w 12 tyg. i 3 dniu wypatrzył dziewczynkę :-) Sam jednak stwierdził, że na tym etapie, to tak jak wróżenie z fusów.

A ja jestem szczęśliwa, bo jednak będą nam dzisiaj zakładać internet i tv, a nie jak mówili, że 1 października :tak: Nareszcie będę mogła pisać do Was z domu. Naczekaliśmy się ponad dwa miesiące, więc starczy.

Miłego dnia :-)

reklama
bakalia bardzo mi przykro!!!! Trzymaj sie jakos kochana!!!

Jesli chodzi o imbir, to moja gin powiedziala, ze mozna w ciazy, bo sie jej pytalam czy moge taki napoj imbirowy pic. Ogolnie powiedziala, ze w ciazy nie ma przypraw ktore sa kategorycznie na nie, dopiero przy karmieniu ich tak naprawde nie wolno.

Jesli chodzi o witaminy to ja tez biore pregna plus, bo ma w sobie jod a ja musze cos jodem przez tarczyce.

nikaa51 Jesli jestes tak bardezo zmeczona to moze warto isc na l4, jak nie na dlugo to przynajmniej pare dni, zeby znow zebrac sily?

Ozila gratuluje udanej wizyty!

Ja dzis musialam wczesniej wstac, bo jade na pobranie wymazu.

Milego dnia!

Do góry