Witam się poweekendowo!!
Wiecie co??? Dopiero wstalam… Jednak w kojcu wygodniej się lezy hehe :-)
mlodamama21 kojec jest wlasnie w kształcie litery C. Dzis w nocy spalam pierwszy raz wlasnie z ta poduszka i naprawde bylo mi wygodniej!
Nikusia82 mysle, ze jak tak ci powieka drga i brzuszek ci się spina, to powinnas jednak się zaopatrzyc tez w magnez… może taki rozpuszczalny przynajmniej to bys go wypijala i nie musiala łykać.
marcia30 mojemu m cena strasznie się nie podobala, ale jak zobaczyl prezentacje, to mu się tez bardzo spodobal i tak kobieta na prezentacji, pokazala nam tez, ze wyszla ksiazka na thermomixa wlasnie z zupkami itp. dla dzieci od 5 miesiaca, to tez stwierdzil, ze on nam się sprzyda. ;-) A tak apropo do thermomixa dostajesz jedna ksiazke kucharska calkiem na poczatku, ale reszte ich mozna znalezc na chomikuj.pl i sobie sciagnac
malpawzoo to trzymam kciuki, żeby szybko ci przeszlo oraz za wizyte oczywiscie!!!
Jo_asia mi na bole gardla i wogole przeziębienie pomogl napoj imbirowy. Smakuje tak troche jak teraflu wiec nie jest straszny. Obierasz imbir i kroisz na jakies 4 plasterki. Zalewasz imbir wrzatkiem i odstawiasz na 10 min. pod przykryciem. Pozniej dodajesz sok z cytryny i 2 lyzeczki miodu i gotowe. I jeśli chodzi o lenia to masz tak jak ja, a ja powinnam teraz prace pisac, bo nie zdaze…
Mrowkaa mnie tez tak pobolewa w podbrzuszu. Zażywam magnez ale dopier co zaczelam, wiec zobaczymy czy się poprawi.
kasiulekk trzymam kciuki, żeby się okazalo, ze to nic takiego, ale dobrze ze idziesz do lekarza, przynajmniej będziesz spokojniejsza!
farfalla88 nie przejmuj się klotniami itp. to u nas teraz bardzo normalne, ze latwiej nas wyprowadzic z równowagi. U mnie jest tak samo i co chwile się o cos klocimy, musimy ten okres jakos przetrwac i pozniej będzie lepiej!!!
jaspis trzymam kciuki za wizyte i nie stresuj się, na pewno wszystko jest idealnie i jutro się pochwalisz dobrymi wiesciami!!! ;-)