reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

.:. Mamusie marzec 2014 .:.

reklama
marcia30 my zaplacilismy 4 175 tutaj masz na ich stronie tez podana: Uwaga
Nam sie udalo, bo akurat mozna bylo wziasc na raty 0%, wiec wychodzi nas niecale 200 zl miesiecznie.

Zakupilam dzis tez kojec, mam nadzieje ze w nocy mi sie dzieki temu bedzie lepiej spac :tak:

Monisia to czytalam dlatego zrezygnowalam z ew. Zakupu na allegro bo to pare 100 moze byc taniej ale potem nie bedzie gwarancji itd. A jak piszesz ze 20 lat gw to super. Musze to przemyslec, ja to bym chetnie gdzies do kogos poszla na taki pokaz bo nie mam sily goscic kogos a dla mnie jednej chyba przedstawiciel pokazu nie zrobi

marcia30 zawsze mozesz sie u nich zapytac, czy oni gdzies nie robia. Wiem, ze w Krakowie maja swoje takie studia gdzie przeprowadzaja takie pokazy, my tez tak bylismy, bo ja tez sie nie chcialam bawic w prezentacje u mnie.

hej laseczki.. net mi szwankuje więc nic nie piszę ostatnio...mdli mnie dalej i naciąga niemiłosiernie...zaczyna mnie bolec nerka i znów do końca ciązy będę się męczyć z piaskiem:baffled: to samo miałam z Julką...

co do poduszek do spania.. ten kojec to jest co innego niż ta w kształcie lit c? bo mam zamiar kupować i się rozglądam..

O kurcze jak pusto :szok:
Ja dziś miałam fajny dzień ale po południu znowu brzusio mi się spinał :baffled: tak na wysokości pępka...dosłownie jakby mnie tam jakiś wewnętrzny skurcz złapał...pomasowałam chwilę, poleżałam i przeszło...ZASTANAWIAM SIĘ CZY MAGNEZU MI NIE BRAK????
Bo podbrzusze nie boli tylko właśnie tak z boku spina na wysokości pępka... a dziś też powieka mi drgała... Ale jak dorzucę jeszcze magnez to ja już chyba nocą świeciła będę od ilości leków :-:)-(
Ja myślę o kupnie rogala ale to bliżej porodu bo widziałam jak fajnie się karmi... a pod brzusio to może poduszkę ?
Ja jutro muszę jechać do pracy :baffled::baffled: cienko to widzę i mam nadzieję, że mnie denerwować nie będą...w końcu jestem na zwolnieniu i moja dobra wola, że tam jadę...ot.
Dziewczyny mam nadzieję, że u Was wszystko ok, że tak nagle umilkłyście...

Nikusia mi magnez bardzo pomaga praktycznie brzusio mnie nie boli a jak przez kilka dni nie bralam magnezu bo mi sie skonczyl i apteka byla jakos nie po drodze to czesciej odczuwalam dyskomfort w brzuchu.

ja za to mam od wczoraj wysypke na twarzy wzielam wapno a jutro podskocze do ginki zapytam.
Zaczelam ugniatac meza na thermomixa.....nie bylo reakcji gwaltownej ze nie wiec jestem na dobrej drodze, jednym z glownych argumentow byl fakt iz bedzie super jak dzidzi bedzie trzeba gotowac zupki itd :-) kochany ten moj maz on jest skryty w uczuciach a wiem ze gdyby mogl to gwiazdke z nieba by mi dal :-)

Nikusia ja myślę, że magnez by nie zaszkodził.. ale dopytaj gina..ja bez magnezu bym chyba oszalała.. jak na noc nie wezmę to po przebudzeniu czuję jak mi drga szyja, brzuch, noga a nawet oczy..

marcia to masz męza takiego jak mój.. ostatnie grosze by mi oddał gdyby mi to radość sprawiło...dostałam taki ładny zegarek od niego na urodziny i wczoraj mi jakoś pękł nawet nie wiem jak i odpadł kawał szybki.. ja w płacz no bo to był śliczny prezent a nawet roku nie wytrzymał przy mnie a ten do mnie mówi " kochanie nie płacz będę miał co Ci kupić następnym razem":-D

co do thermomixa to nie dla mnie.. ja uwielbiam gotować tradycyjnie..doprawiać, układać, mieszać i próbować(nie licząc ciązy)..a do zupek dla maluszka mam fajny garnek do gotowania na parze 2u poziomowy więc na dole robię mięsko na dole warzywka i potem blenduję... kosztował coś koło 100zł a wystarcza nam za świat..

Cześć kobietki!
Widzę, że po weekendzie nadal pustki na forum;-)
Ja powoli wracam do żywych - w sobotę byłam na weselu i chyba czymś się strułam, bo wczoraj cały dzień nudności i wymioty, jednym słowem niedziela kibelkowa:baffled::baffled: Teraz już trochę lepiej, ale dalej ledwo się ruszam. A wieczorem wizyta u gina mnie czeka.

reklama
Witam dziewczyny ale pustki były przez sobotę i niedzielę pewnie wszystkie korzystałyście z pieknej pogodyi dobrze:-). Ode mnie goście popołudniu odjechali a ja padłam.
Najgorsze że dziś wstałam z bólem gardła:baffled:. Jesli mogłybycie coś doradzić co wolno co nie na ból gardła to byłabym wdzięczna. Płukanie solą u mnie odpada bo wymiotuję momentalnie.

Do góry