reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

.:. Mamusie marzec 2014 .:.

hej laseczki

my dziś pojechaliśmy do galerii handlowej 20km od domu a ja rzygałam cała drogę jak jakaś stuknięta ( nie no to dziecko w brzuchu rzygalo a nie ja ) :baffled::baffled::baffled::baffled::baffled: ale kupiłam Kurczakowi spodnie, sobie sweter i koszule nocną :-) i jakieś tam
rzeczy do lodówki i do łazienki.....

Kurczak smarka i kaszle i się pokłada a jutro chrzest, nie dość ze daleko od domu to jeszcze my tacy nie za bardzo w stanie żeby jechać a m jest chrzestnym.................idę legnąć do wyrka i nabierać mocy na jutro:tak:

reklama
mamusia synka a nie mogłabyś sobie darować chrzcin? puścić samego chłopa? A pewnie już nie przeczytasz ;)
pinki - to jak Ty wcześniej wyglądałaś ;)

jakie tu pustki dziś o tej porze ;)

Dzien dobry!

i znowu sie wyspalam :-) chyba macica przesuwa sie ku gorze i juz nie latam kilka razy do kibelka tylko dzisiaj bylam raz i teraz jak sie obudzilam ...
ja wczoraj zamiast lezec jak kazala mi lekarka wzielam sie za sprzatanie bo u mnie tak od lipca nie bylo takiego porzadnego sprzatania tylko moje dziecko odkurzylo, podloge zmylo i wsio a ze ja obudzilam sie wczoraj w swietnym humorze i z przyplywem sil witalnych to dawaj sprzatac i tak nie starczylo mi sil na caly dom bo gora jeszcze zostala ale dol lsni ale potem myslalam ze bede plakac tak mnie biodra i spojenie nawalalo ale polezalam i przeszlo.
milej niedzieli wam zycze!

Nikusia mam do Ciebie pytanie:-) bierzesz zastrzyki Clexane,tak? masz zdiagnozowany zespół antyfosfolipidowy? ja nie mam tego zespołu, ale mam p.ciała przeciw jądrowe, jedno poronienie za sobą i dlatego lekarz mi przepisał te zastrzyki. I chciałam się Ciebie zapytać czy wiesz ile Twój lekarz planuje przepisywać Ci to Claxane?do końca ciąży będziesz je brała czy może wcześniej odstawi?

Weekend i jak zwykle pustki :p

Moje chłopaki poszli do garażu po auto i do myjni, więc sobie siedzę i jem ;)) Jak wrócą Maluch do spania, a później na spacer, może nad jezioro, no zobaczymy.

Dziewczyny, kupowała może któraś pasy ciążowe i leginsy na allegro?? Tak po woli się przymierzam do zakupu, tylko tak się obawiam, zeby nie trafić na lipne wykonanie. Któraś może coś polecić? :)

Witam sie i ja z rana :-)

Wlasnie zjelismy z mezem sniadanko i ja dzis tez sie nawet wyspalam :-D
Dziekuje wam dziewczyny za rade z tym kojcem. Dzis jade taki zakupic :tak:

Przez ostatnie dni chyba sie troche przemeczylam, bo wieczorami mnie brzuszek pobolewal ale na szczescie juz lepiej.
Wyprobowywalam wczoraj mojego thermomixa i upieklam az 2 ciasta: ucierane z borowkami i chalke dyniowa i tak sie nimi objadlam, ze masakra :szok:

Ewula_m ja kupowalam takie pasy ciazowe dwukolorowe, bardzo fajne. Narazie sa mi troche luzne ale widac, ze material fajny i fajne jest to, ze masz 2 kolory w jednym, a jak troche podrosne to beda w sam raz :tak:. Ten sprzedawca ma tez legginsy ale nie wiem jakie sa jakosciowo, bo nie kupowalam, bo wtedy ich jeszcze nie mial. Tu masz link do tych co ja kupowalam :
PODWÓJNY WISKOZOWY PAS CIĄŻOWY DWUKOLOROWY XL (3463931113) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje.

Ostatnia edycja:
Monisia a co jeszcze robisz w tym swoim thermomixie bo ja sie najaralam zeby kupic ale ja to mam slomiany zapal i boje sie ze wydam tyle tysi uzyje pare razy i bedzie stal jak kilka innych urzadzen kuchennych ktore posiadam

reklama
marcia30 ja narazie sie wszystkiego ucze robic, ale fajne wtym jest to, ze mozna ugotowac caly obiad na raz i nie trzeba przy nim stac. Jak on skonczy gotowac do piszczy i wiesz ze obiad gotowy, a jakbys wyszla wtedy z domu to przychodzisz i mozesz odgrzac odrazu w nim. Wiec jednoczesnie mozesz ugotowac np zupe, jakies mieso na parze i np warzywa. Fajnie jest umowic sie na prezentacje i zobaczyc wszystko, a to nic nie kosztuje i nie musisz na prezentacji kupowac. On robi tak naprawde wszystko. Na naszej prezentacji ktora trwala 1,5 godziny zrobilismy maslo, bulki, zupe krem z papryki, ryz, piers z kurczaka, sos do miesa, warzywa gotowane na parze oraz sok z owocow. Fajne jest tez to, ze jak robisz np. ciasto to nie potrzebujesz tez innych misek itp. bo on w sobie ma tez wage i dodajesz wszystko w podanej kolejnosci. Tak jak widzialam w ksiazkach tak naprawde kazde danie w nim mozna zrobic od zup kremow, do normalnych zup, po drugie dania, desery i ciasta i fajne sa ksiazki do niego z przepisami i tak naprawde kazdy kto umie czytac ze zrozumieniem moze zrobic kazdy przepis.
I prawie bym zapomniala: bardzo latwo sie czysci, mozesz go umyc w zmywarce i ma gwarancje na 20 lat, a przez pierwsze 2 lata jak sie cos zepsuje to przyjezdzaja do domu i albo go naprawiaja na miejscu albo wymieniaja na nowy. I jak sie go kupuje to przez 2 tygodnie mozna go wyprobowac i gdyby bylo cos nie tak mozna go zwrocic.

Ostatnia edycja:
Do góry