reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

.:. Mamusie marzec 2014 .:.

Ile pięknych imion okazuje się być w kalendarzu, jak was czytam dziewczyny, to po prostu skarbnica wiedzy, aż żałuję, że już mam wybrane:) Aaaa, raz się rzekło. Ale Nikodem, Maja i Maks mnie po prostu urzekły. Szkoda że nie będzie bliźniąt z tej okazji haha.
Pamiętam jak parę lat temu z brzuchem po własnej budowie ganiałam, piekliłam się na fuszerki, wybierałam flizy, kolory ścian, meble i z przerażeniem patrzyłam na to, co w przyszłości miało być pięknym zielonym ogrodem. Od tamtej ciąży minęło już tyle lat, że do remontu generalnego nadaje się już taras, który się rozpadł, kuchnię na którą nie mogę patrzeć i jeszcze parę innych, mniej istotnych rzeczy. No ale wszystko po kolei.
Pozdrawiam Was wszystkie ciepło,wybaczcie że nie indywidualnie, ale jestem tu nowa i muszę się Was dopiero nauczyć :)
Ps. Kisielek uspokoił moje sensacje. Jak na morzu.....

reklama
monisia0605 &&& kciukasy za jutrzejszą wizytę :)

a co tu tak cichutko? Wszystkie pewnie odpoczywają :-D

miała któraś dzisiaj wizytę??? jak tak to zdawajcie relacje :)

a mnie ten brzuch już tak nie boli....no tylko wtedy jak o tym myśle to zaczyna, więc staram się myśleć o czymś innym :)
mamusia synka trzeba być dobrej myśli!!! miałaś już wizyte i usg?

kurcze jak ja tak długo muszę czekać na wizytę to może pójdę zrobić sobie bete żeby być spokojniejsza... przecież ja nie wytrwam 3 tygodni, prędzej oszaleje!!! :-p

czesc, dzis zrobilam tescik i drug kreska sie pojawila. Czy moge sie dolaczyc? Mam nadzieje, ze uda mi sie zostac do konca ;-)

Cześć dziewczyny :-) ja właśnie robię sobie sok z marchewki, ale apetytu jakoś większego nie mam,
wręcz zmuszam się do jedzenia.
Mnie pobolewa brzuch dołem, tak jakbym miała lekkie skurcze - to chyba nic poważnego? wspomnę o nich za tydzień na wizycie.
mamusia synka nie martw się - będzie dobrze !!!

Mamusiu synka wiem co czujesz i mam tak samo. Mojemu aniolkowi tez serduszko przestalo bic i strasznie sie teraz boje. Wizyte mam 26 07 prywatna bo bym oszalala do 05.08 i czytajac wartosci bety hcg niektorych dziewczyn to boje sie isc zrobic kolejna bete bo boje sie ze bedzie za mala ale musimy jakos wyluzowac bo takie myslenie o zlych rzeczach na pewno nam nie pomorze.

duska pisalas o detektorze tetna powiedz mi czy warto bo ja bym se tez cos takiego kupila tylko sie zastanawiam czy u mnie to zda egzamin bo ja z tych kobietek z nadmienymi kilogramami i mam troche tluszczyku na brzuchu wiec nie wiem czy bedzie cos slychac przez te moje warstwy tluszczyku. Jak myslisz?

reklama
tak, będzie dobrze Dziewczyny. musi być! :tak:

ja już mam relaks, mąż wrócił do domku i je kolację, więc zasiadłam do Was na chwilę.

Do góry