nikaa51
Fanka BB :)
lacze sie z Wami,choc widze u mnie duza poprawe,wczesniej nie przyswajalam dosłownie NIC
ja przez miesiac jadlam tylko bulki z twarogiem i zoltym serem,pamietam ze jak zjadlam raz pasztet to nie mialam go nawet minuty w sobie...
teraz codziennie na sniadanko wcinam paprykarz:-)
ostatnio nie moge jesc kolacji,co zjem ok 20-21 idzie do... tylko obiad mi sie przyjmuje,sniadanko czasami...
dzisiaj na wadze znowu -0,5kg, wiem ze nie stane sie zaraz chudzielcem ale boje sie ,ze nie daje dzieciaczkowi wszystkiego co powinnam:-(
Nie martw się dzidziusiowi nic nie będzie ja z córą zwracałam aż do 7 miesiąca i urodziła się zdrowiutka także głowa do góry
Mi ktoś kiedyś powiedział że dziecko to jest taka mała biała tablica co na niej napiszesz tak będziesz miała
Ja tez miałam poród wywoływany i pod kroplówką łaziłam przeszło 2 godziny zanim się coś ruszyło a sam poród trwał zaledwie 10 minut ale ja i tak przez całe te 10 minut marudziłam im że chce cesarkę
Właśnie od 7 próbuje się dodzwonić do przychodni i założę się że telefony wyłączone szlak mnie trafi bo nie pojadę 15 km żeby dziecko zarejestrować a wizyta pewnie od 16 bo dzieci zdrowe przyjmują przeważnie popołudniu
życze miłego dnia ja dziś wolne nareszcie