reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

.:. Mamusie marzec 2014 .:.

DZIEWczyny... na szybko :-) wpadam.
Już po USG. Maluch piękny, zdrowy, parametry w normie. CZEKAMY NA SYNKA AAAAAAAAAAAAAAAAAAAA NORMALNIE SZOK PRZEŻYŁAM.
Zdjęcie jutro i więcej szczegółów też bo padam na ryjek. Młody ma już 6,6 cm. Pięknie do badania ułożony widać przez powłoki wszystko a USG w 2d ALE WIDAĆ BYŁO wszystko tak dokładnie, że :cool2:

reklama
ada świetną masz córeczkę- aż się wzruszyłam, czytając o niej. Dzieci naprawdę potrafią być dojrzałe.

Dziękuję dziewczyny za kciuki, jestem od września już oficjalnie kobietą pracującą uffff :-):-):-) reakcja mojej dyrekcji na ciążę była przemiła, nie spodziewałam się, że będzie aż tak sympatycznie. Kamień z serca...

Dziewczyny pomocy.... dziś rano mnie coś poszczyknęło w szyi przy kichaniu:szok: nawet rzygać czlowiek komfortowo nie może:| mam pytanie czy można posmarować się jakąś maścią np. voltaren? kiedyś mi pomogła ta maść na coś takiego...

Pinki bardzo Ci dziękuję za odpowiedź!!
no wlaśnie nie wiedziałam bo ulotki nie mam przy maści... może jutro się do apteki wybiorę i coś mi farmaceuta poradzi... bo tak krzywo chodzić ciężko:| o spaniu na prosto ( a tak w miarę zasypiam) mogę zapomnieć

Ja dziś tak na dobranoc.. padam dosłownie, co wieczór bardziej zmęczona, ale przynajmniej lepiej śpie jak taka zmęczona.
Vivi bystra i kochana dziewczynka, gratulacje takiej córki, ada tym razem wszystko bedzie dobrze!

nie wiem co jeszcze miałam napisać chyba tyko dobranoc spokojnej nocki

Jolcia_ bezpieczna jest maść końska i skuteczna :)

Nikusia gratuluje synka :D kurde nie wiem jak to doczytałam że myślałam że córeczka :/

Ada super, że tak dobrze się trzymasz, dobre nastawienie przede wszystkim, będę trzymać kciuki za to żebyś była "lipcówką" albo sierpniówką"" albo nawet wcześniej :D

Ostatnia edycja:
reklama
Dzien dobry!

ja ledwie dolecialam oddac probke moczu bo tak mi sie siusiu chcialo...
secreto nikusia ma miec synka :-)
jolcia wspolczuje akcji z szyja wiem cos o tym ja w tym cyklu co zaszlam w ciaze walczylam z takim bolem i az wyladowalam u neurologa i mialam w lipcu miec rezonans ale tak se ustawilam termin ze gdybym zaszla to odwolam a jakby sie okazalo ze znowu nici to mialo byc po @ zeby miec pewnosc ze nie nosze dzidzi pod serduszkiem...no i badanie odwolalam. Tylko ze u mnie wyszlo ze mam zwyrodnienie w odcinku szyjnym bo jeszcze przed owu mialam przeswietlenie. Ja sie po malu bede roic do laboratorium. Trzymajcie kciuki zebym nie zwymiotowala tej glukozy ..
milego dnia!

Do góry