reklama
Co do poszewek, to w Jysku były bajkowe za 70 zł - dobra bawełna, rozm. 140x200 plus poduszka. Tylko Kubuś Puchatek za 120 zł :/ My wzięliśmy Puchatka i piłkarzy takich bezbajkowych przecenionych na 30 zł, więc w ostatecznym rozrachunku nie wyszło tak źle. Już wyprane i wyglądają ok.
Witam wszystkich Nowych, trzymam kciuki za wizyty (i trochę ich zazdroszczę - moja za 3 tygodnie ) i uciekam do pracy
Witam wszystkich Nowych, trzymam kciuki za wizyty (i trochę ich zazdroszczę - moja za 3 tygodnie ) i uciekam do pracy
mamusia synka
i córeczki
hej
babygg dzięki za info bo właśnie szukam dla Julka kaloszy :-)
Jolcia przytulas, jeszcze troszkę i nam przejdzie!
dziecko śpi, ja zjadłam pol drożdżówki i siedzę zamulona :-( ehh
babygg dzięki za info bo właśnie szukam dla Julka kaloszy :-)
Jolcia przytulas, jeszcze troszkę i nam przejdzie!
dziecko śpi, ja zjadłam pol drożdżówki i siedzę zamulona :-( ehh
kotti2
Fanka BB :)
mamusia synka
i córeczki
koti to znaczy ze możesz mieć problemy z kamicą tzn ze w drogach moczowych mogą tworzyć się złogi lub piasek ( ale to za kilka lat) , ale masz też w górnej granicy leukocyty i obecne bakterie..... i mocz zasadowy......
kotti ja też odebrałam wczoraj wyniki moczu i mam napisane, że leukocyty 4-6 w polu widzenia:-( nie mam norm do tego podanych, ale chyba ich w ogóle nie powinno być w ciąży. Dziewczyny, a w morfologii w ciąży możliwe że są podwyższone leukocyty? czy to też świadczy o czymś złym? norma jest od 4 do 10, a ja mam 14.69:-(
reklama
Jak masz liczne bakterie to może być zakażenie, ale tylko wtedy, jeśli leukocyty są wysokie. W każdym razie dobrze będzie posiew zrobić, to dokładniejsze badanie. Resztę lekarz Ci wyjaśni, ale nic strasznego tu się raczej nie dzieje
Podziel się: