ewa-mnie by zrazilo najbardziej to nie wykrycie krwiaka bo nie kazdy bada gin co wizyte (na tym etapie)
yy ktos pisal o
braku oslonki na nozki w wozku - wystarczy kupic spiworek co i na sanki sie przyda i po problemie-dla mnie maly minus
mlodamama,ewa, mamusiasynka - co do wypowqiedzi/reakcji gin na temat wieku/ilosci ciaz to no comment...
ewula - ja mam fantastyczny i bardzo prosty przezpis na chlebek bez zakwasu jakby co podesle na priv
dla mnie taki z maszyny wypadl kiepsko w porownaniu; ja niezdarna w ciazy moze nie bylam ale gdzies od ok 30tc zlapal mnie zespol ciesni nadgarstka i kubka w rece nie moglam nawet utzrymac czy klamki otworzyc/zamknac
igem - ja "siedze" w branzy turystycznej (moja firma ma min internetowe BP i ja tym zarządzam) w I trym niewskazane no i pod koniec tez nie (czesto do 27tc tylko przyjmuja) ale to juz zalezy od przewoznika bo czasem moga mimo zaswiad lekarza nie wpuscic na poklad choc rzadko sie to zdarza i na dlugich trasach a to ze wzgledu na zmiany cisnienia i ryzyko poronienia/porodu pzredwczesnego
mmka-mam nadzieje ze wszystko wyjdzie ok bo najczesciej tak jest ale stresu nie zazdroszcze, skonsultuj to jeszcze z innym lekarzem przezd amnio
aga-ofc piers i wierze ze jak ktos naprawde chce i ma odpowiednia wiedze/wsparcie to sie uda mimo wszystko - ja przez 3tyg po porodzie jechalam tylko na laktatorze bo dziecko bylo w inkubatorze i karmilam pozniej 9 mies
Tehawanka - wozek pzrydaje sie jako "przenosne lozeczko" zeby mogl podrzemac dzidz na powietrzu - moze od kogos pozyczysz? my tez malo uzywalismy ale jednak sie pzrydaje
ja na targi sie nie wybrałam tylko lasu mi się zachciało i grzybów (zebraliśmy aż 2) i w sumei to było prawie super bo Karolcia widziała uciekającą sarenkę, paśnik, żabki leśne, dzięcioła, nazbierała szyszek, pooddychala swiezym powietrzem zdala od miasta i drog...
prawie bo nastepnego ranka mimo dokladnego ogladania przy kapieli znalazłam na jej udzie kelszcza wbitego
wyrwałam całego bo dla mnie to nei pierwszyzna (no ale zawsze u zwierząt a nie u 2latki) i pojechalismy do lekarza na konsultacje: mamy obserwowac przez 2 tyg a po 4 tyg zrobic badania z krwi na obecnosc igg i igmn - że też musiało na nią trafić!