reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

.:. Mamusie marzec 2014 .:.

reklama
Zycze Wam dużo cierpliwości przede wszystkim i mniej nerwów bo z dzidziusiem bedzie wszystko dobrze oraz życze udanych 9 miesięcy.Z doświadczenia powiem że ten czas początkowy w którym jesteście jest super później zaczną sie schody coraz wiecej nerwów i troski.:-)
Pozdrawiam listopadówka 2013

patka, mouse witam Was bardzo serdecznie! mam nadzieję, że zostaniecie tu na dłużej :happy2:
jak się czujecie? są mdłości?

mouse z tymi wersami, to nie wiem czy o to właśnie chodzi, ale jak piszesz, to rób "enter" jeśli chcesz zacząć nową myśl, a nie spację.

mouse23 : poszłam do lekarza, ponieważ chciałam się upewnić czy na pewno jestem w ciąży. Zrobił mi USG dopochwowe i potwierdził moje przypuszczenia ;) następną wizytę mam za ok. 2 tyg, wtedy będzie już można zobaczyć serduszko i dostanę skierowanie na badania. Jak narazie nie mam jakiś typowych objawów, szybko się męczę, jestem senna i może trochę straciłam apetyt :p jakiś tydzień temu strasznie bolały mnie piersi, ale teraz już przestały.

A u Was jak samopoczucie? :)

pewnie, że można! Podczytywalam trochę Wasz wątek o staraniach czerwcowych, gratulacje :-D
Ja szybko się teraz mecze, już nie daje rady tak szybko biegac za Lilka :-D

witam,dzien dobry
meczy mnie bezsennosc
widze ze dolacza coraz wiecej szczesliwych przyszlych mam,gratuluje i zycze milego dnia:-):-):-) a chcialabym zapytac ile jest badan usg w Polsce?

reklama
Do góry