reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

.:. Mamusie marzec 2014 .:.

Jak ciąża jest pojedyncza i przebiega bez komplikacji, to 3-4. Ja miałam 4 w całej ciąży. Ale są też ginekolodzy, którzy robią np. co miesiąc.

reklama
Witam wszystkie przyszłe mamusie ;-)

Mogę i ja dołączyć? Parę dni temu zobaczyłam długo wyczekiwane II kreseczki na teście. Zrobiłam też dwie bety. Jestem przeszczęśliwa!! :-):-):-) Mam nadzieję, że wszystko będzie dobrze ;-)

Pozdrawiam wszystkie i życzę bezproblemowych ciąż!!

witaj suonko gratulujeee!!!!
dziewczyny a do jakiego ginekologa chodzicie prywatnie czy panstwowo? ja chodzilam zawsze prywatnie ale wizyty 2-3 razy w roku wiec koszta nie byly takie duze. ale teraz sie zastanawiam bo dostalam namiary na swietnego panstwowo i chyba sie przeniose
mewa smieszka zminilam przegladarke ,juz lepiej:)
neelam ten ginekolog u ktorego bylam robi usg co 2 wizyte,a wizyty co miesiac na poczatek ,pod koniec co 2 tyg:)
czy suwaczki moga byc na stale czy trzeba je wklejac co post?

Ostatnia edycja:
mouse wejdź w ustawienia, następnie w edytuj sygnaturę i tam wklej link do suwaczka, daj zapisz i gotowe ;-)
Ja chcę pójść do ginekologa i prywatnie i państwowo. Może później wybiorę do którego chce chodzić. Chce iść prywatnie bo ten lekarz doprowadził u mnie do ciąży, miałam stymulowaną owulację CLO, państwowo żeby dostać skierowania na badania ;-) To moja pierwsza ciąża więc jestem zielona.

Kiedy umawiacie się na pierwsza wizytę?

Suonko witam Cię upalnie! :-D super, że dołączyłaś i gratuluję ciąży.

ja wizytę mam już umówioną na przyszły piątek, czekam niecierpliwie. i chodzę do gina na NFZ, jestem bardzo zadowolona :tak:

Witajcie,
wczoraj wyszly dwie kreseczki, wizyta u lekarza w poniedzialek, a wiec postanowilam dolaczyc do marcowych Mam ;-) Mam nadzieje, ze wkrotce bedzie nas wiecej...

Pozdrawiam i zycze Wam milego dnia

Ostatnia edycja:
Witajcie,

dopisuje sie do Mam marcowych. Wedlug moich obliczen mam termin na 10 marca. Mam nadzieje, ze wizyta u ginekologa w poniedzialek potwierdzi moje przypuszczenia ;-)

Pozdrawiam i zycze przyjemnych 9 miesiecy!!!

dzieki za info u mnie sa tylko 2 usg w 12 tyg i ok 20 tak sobie mysle ze skocze prywatnie do polskiego gina bo juz sie nie moge doczekac zobaczyc maluszka:-) dzis moja Zoya jest chora dobre w zlym ze moge sie z nia wyspac:tak:

reklama
laluna Witamy!! Gratuluje II kreseczek! Trzymam kciuki za wizytę ;-)

neelam Nie wiem jak kobiety mogą wytrzymać 9 miesięcy w ciąży, widząc dzidziusia tylko dwa razy! :szok: Dobrze, że w Polsce częściej robią usg ;-)

Do góry