reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

.:. Mamusie marzec 2014 .:.

reklama
cześć dziewczyny :) właśnie chciałam Was zapytać kiedy umawiacie sie na pierwszą wizytę u gin? Zaraz po tym jak test ciążowy wam wyjdzie? czy może czekacie parę tygodni? Ja próbuję się umówić na przyszły tydzień...wczoraj dowiedziałam się o ciąży...zastanawiam się czy to nie za szybko? jak to jest wg was?

Mrówka ja umówiłam się do ginekologa 2 tygodnie po terminie miesiączki. U Ciebie będzie już widać pęcherzyk a może i zarodek ;-)

Mnie ginekolog poprzednio i teraz zaprasza na ok. 6 tydzień, wtedy możliwe jest zobaczenie bijacego serduszka, choć czasem trzeba czekać nawet do 8. Tygodnia. Oczywiście mozna też iść wcześniej, ale trzeba się liczyć, że może być mało widać.

ja jak dzwoniłam żeby sie umówić na wizytę, byłam ok. tydzień po spodziewanej miesiączce. Lekarz mi powiedział, że teraz nie ma sensu przychodzić i kazał mi się umówić za ok. 2 tyg. Ale nie wytrzymałam i poszłam do niego jeszcze w tym samym dniu :D Serduszka nie było jeszcze widać, ale pęcherzyk był już ładny :)

Witam serdecznie- dołączam do marcowych mamuś :)
Dziś zaczynam 6 tydzień. Od razu jak zobaczyłam dwie kreseczki to poleciałam do lekarza- czyli tydzień po spodziewanej miesiączce. Miałam USG i było widać pęcherzyk, a raczej małą plamę. Teraz mam wizytę dopiero 2 sierpnia, więc będę w 10 tygodniu i nie wiem jak wytrzymam do tego czasu! ;-)
Pozdrawiam was gorąco i gratuluję dwóch kreseczek :-)

reklama
katrine super, że jesteś! gratuluję ciąży! jeśli zostaniesz tu z nami, to będziemy razem czekać na wizyty :-D

kurczę, nawet nie wiem czym zajmuje się moderatorka działu i co powinna robić. kto się nadaje?

Do góry