reklama
czekoladka21
Mama Nadzi :*
Zycze Wam dużo cierpliwości przede wszystkim i mniej nerwów bo z dzidziusiem bedzie wszystko dobrze oraz życze udanych 9 miesięcy.Z doświadczenia powiem że ten czas początkowy w którym jesteście jest super później zaczną sie schody coraz wiecej nerwów i troski.:-)
Pozdrawiam listopadówka 2013
Pozdrawiam listopadówka 2013
MewaŚmieszka
Fanka BB :)
patka, mouse witam Was bardzo serdecznie! mam nadzieję, że zostaniecie tu na dłużej
jak się czujecie? są mdłości?
mouse z tymi wersami, to nie wiem czy o to właśnie chodzi, ale jak piszesz, to rób "enter" jeśli chcesz zacząć nową myśl, a nie spację.
jak się czujecie? są mdłości?
mouse z tymi wersami, to nie wiem czy o to właśnie chodzi, ale jak piszesz, to rób "enter" jeśli chcesz zacząć nową myśl, a nie spację.
mouse23 : poszłam do lekarza, ponieważ chciałam się upewnić czy na pewno jestem w ciąży. Zrobił mi USG dopochwowe i potwierdził moje przypuszczenia następną wizytę mam za ok. 2 tyg, wtedy będzie już można zobaczyć serduszko i dostanę skierowanie na badania. Jak narazie nie mam jakiś typowych objawów, szybko się męczę, jestem senna i może trochę straciłam apetyt jakiś tydzień temu strasznie bolały mnie piersi, ale teraz już przestały.
A u Was jak samopoczucie?
A u Was jak samopoczucie?
Mrowkaa
witam! można się przyłączyć?:-):-):-) dziś test pokazał mi dwie krechy wg kalkulatorów będę mamą w pierwszej połowie marca
MewaŚmieszka
pewnie, że można! Podczytywalam trochę Wasz wątek o staraniach czerwcowych, gratulacje
Ja szybko się teraz mecze, już nie daje rady tak szybko biegac za Lilka
Ja szybko się teraz mecze, już nie daje rady tak szybko biegac za Lilka
reklama
Deizzi
Życzę szczęśliwych rozwiązań My z marca ale 2013 to znaczy terminowo mia być marzec a wyszedł luty
Podziel się: