agnis - każde witaminy dobre i w zasadzie wszystkie mają podobny skład, możesz też sobie zmieniać
nastka, jagna i ...- błonnik sobie kupcie i popoijajcie dużą ilością wody, barszcz czerwony też pomaga,mówi się też ze na czczo łyżkę oliwy i popić wodą ale obawiam się ze to może się sknczyc przeczyszczeniem drugą stroną
ewa- o rany to faktycznie starsznie szybko! my tez nie mamy tv tylko monitor dotykowy ktory jest komputerem, serwerem i podpielismy do niego dekoder i podstawowe kanaly w razie co mamy ale i tak rzadko ogladam tylko wiadomosci - koszt 21cali chyba albo wiekszy 600pl +100 dekoder. Karola tez nie bajkowa, czasem jej Dorę puszczę bo uwazam ze super bajka a no i na puls2 lubi ogladac czasem Swiat Zwierzat (to nie bajka tylko program dla dzieci i duzo fajnych rzeczy sie mozna dowiedziec)
anjaa- witamy kolejne blizniaki !
marcia - jestes najblizsza rodzina? ciezkie zadanie masz nie zazdroszcze
koti-gratki 2cyfrowej ciazy!fajnie ze M sie tak zaangazowal!
secreto - super ze wizyta taka udana i ciaza juz "bezpieczna"
nikusia, mamasynka -trzymam kciuki za wizyty
mamusiasynka - ksiazke jakas sobie wez, albo sama sobie pazurki zrob

masz komp i neta a tam online masa filmow i programow
mlodamama - ja mam zawsze kiepski magnez i teraz bede brala od czasu do czasu a pozniej pewnie jak skurcze nog sie zaczna i nie daj boze brzucha to pewnie wieksza dawke z potasem juz na stale ale to z lekarzem bede konsultowac
Babygg - wyszalej sie za wsyztskei czasy!
mrowka - no ja sie nie napalalam na te lidlowe gacie teraz bo normalnie nosze xs albo s wiec na pewno beda za duze, moze blizej porodu zalapie sie na ta ich rozmiarowke
z ta
glukoza i innymi badaniami jest tak ze kazde laboratorium moze miec troche inne przedzialy (granica bledu, metodaitd) i tym sie nalezy sugerowac
co do
płci dziecka to nie mam żadnych przeczuć, M twierdzi ze bedzie chlopiec - z Karolina wiedizleismy oboje od razu ze bedzie dziewczynka i to potwierdzil lekarz w 12tc a miesiac pozneij stwierdzil ze jednak chyba chlopiec i zbeysmy przemalowali pokoj na niebiesko a ja na to niemozliwe dziewcyznka bedzie no i jest

jeszcze napisze ze brzuszek mialam pozneij w takim ksztalcie ze wszyscy mowili ze chlopak, no i nie wygaldalam źle wiec Karola urody mi nie zbrala