reklama
Nikusia82
Fanka BB :)
Mamusiasynka- o kurcze ale ja myślałam, że chodzi ci o powrót do pracy po ciąży i urlopach
przepraszam. Nie no w takiej sytuacji to wiadomo, że nie możesz chodzić do pracy...
Ale wiesz... są dobre strony...Ja niby nie chcę wrócić ale muszę...Bo mam umowę zlecenie jako drugą umowę i jak siedzę w domu to sporo kasy koło nosa przepływa... A wiadomo, jak malec się urodzi to się przyda każdy grosz... Tyle, że ja chcę najdłużej do Listopada ...Ale to już decyzja mojego gina na dzisiejszej wizycie

Ale wiesz... są dobre strony...Ja niby nie chcę wrócić ale muszę...Bo mam umowę zlecenie jako drugą umowę i jak siedzę w domu to sporo kasy koło nosa przepływa... A wiadomo, jak malec się urodzi to się przyda każdy grosz... Tyle, że ja chcę najdłużej do Listopada ...Ale to już decyzja mojego gina na dzisiejszej wizycie

kotti2
Fanka BB :)
nikusia82 z ta dowcipna to bylo tak: że lekarz zapisal mi podjezykowa i kazal brac dowcipnie poniewaz jest duzo tansza od tej dopochwowej a tak samo dziala. Powiedzial ze jakbym kupila ta dopochwowa to moze mie uczuli i juz nic z nia nie zrobie a zwykla dam poprostu pod jezyk
No i jakies 2 miechy bylo wszystko ok, dopoki nie przyszly upaly i lutka podrazniala mnie na dole. Gin stwierdzil ze to normalne i zebym juz tylko pod jezyk brala .. wiec tak tez robie.
(
Ewa- wiesz jakoś się nie zdziwiłam, że TV nie masz.... zresztą nawet jakbyś miała...to nie wiem kiedy Ty byś go oglądała???? ;-)
To jest właśnie główny powód, dla którego nie wyrzucamy kasy na tv
Jak już chcemy coś obejrzeć, to jakiś konkretny film czy serial wieczorem. To jest też spory plus dla dzieci - jak Franek chce bajkę, to musi sobie jakąś konkretną wybrać. Ogląda tą jedną bajkę i tyle. Nie ma ślęczenia pół dnia przed tv, niezależnie od tego, co leci.
Co nie znaczy oczywiście, że całkiem nie oglądam tv, bo teraz wszystkie seriale itp. są dostępne w internecie i to zazwyczaj za darmo na stronach kanałów telewizyjnych
Ja miałam przeczucie na chłopaka, ale teraz coraz częściej myślę, że dziewczynka
mamusia synka
i córeczki
koti dopochwowa kosztuje 3,20zl ;-) ja biorę taką :-)
mamusia synka
i córeczki
a moze by z tej tabelki wyrzucic zbedne rzeczy i dopisac raczej płec dziecka, termin porodu a nie jakies *******y czym sie zajmujemy...... i aktualizacja by sie przydala.......
a moze by z tej tabelki wyrzucic zbedne rzeczy i dopisac raczej płec dziecka, termin porodu a nie jakies *******y czym sie zajmujemy...... i aktualizacja by sie przydala.......
Jestem za. Jedna tabelka z nickiem, datą porodu, płcią dziecka. Ewentualnie można wiek podać jak ktoś chce. Według mnie więcej informacji nie trzeba
reklama
mamusia synka
i córeczki
Koti jak lekarz na recepcie zaznaczy ryczałt to 3,20, jak pełna odplatnośc to 28 zł :-9 ale mi zaznacza ryczalt, wczesniej brałam duphaaston, 30 zł kosztowal :-(
Podziel się: