reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

.:. Mamusie marzec 2014 .:.

secreto to super wieści
Ja sie tak się boje dzisiejszej wizyty ze aktivi i popychaczy nie potrzebuje :-)
ale ja się względnie czuje i mnie to martwi, ze z dzidzkiem cos jest nie tak.............

Nikusia to bedziemy sie dzis razem stresowac, kciuki za ciebie :-)

dzisiaj wstawałam 3 razy siku, do kitu takie wstawanie bo potem zasnac nie mogłam :-(

Ostatnia edycja:
reklama
SECRETO- GRATULUJĘ KOCHANA CUDOWNE WIADOMOŚCI :tak:
Mój maluch jeszcze tydzień młodszy od Twojego więc nie wiem czy dziś takie już szczegółowe będę miała????No ale nie ważne ważne żeby wszystko było dobrze :tak:
Mamusiasynka- Ja mam o 16-stej wizytę więc troszkę wcześniej ale zanim z tej Warszawy się zwlekę to zapewne wiadomości zapodam wieczorem albo jutro rano.
Kochana ja też czuję się dobrze, na prawdę od ok tygodnia oprócz rosnącego brzusia i wizyt w toalecie non stop :tak:...to może jakieś tylko lekkie mdłości no i lekko zmęczona jestem ..a tak dobrze się czuję. LICZĘ NA TO, ŻE BĘDZIE DOBRZE :tak: Ba liczę, że do pracy od jutra wrócę :-p

Secreto, gratulacje!!!

Kurde kurde nie mam telewizji aaaaaaaaaaaaaaaa co ja będę robić przez cały dzień..........................................

:D
Rozbawiłaś mnie ;) Ja w ogóle nie mam tv ;)
Wejdź sobie na jakieś vod albo tvnplayer ;)

a na co ten magnez? pytam bo ja nic takiego nie biorę..

Magnez jest na skurcze. Tzn. żeby skurczy nie było. Jak Ci zaczyna oko latać albo np. pojawiają się skurcze nóg, stóp, to lekarz każe Ci go brać. Albo jak potem się pojawią mocniejsze przepowiadające, to też na wszelki wypadek może przepisać.
Ja biorę zawsze mniej więcej od II trym., bo mam OKROPNE skurcze nóg w ciąży...

ja już nie wrócę, już zatrudnili na zastępstwo kogoś :crazy:no nic będę siedziała ponad 1,5 roku w domu z dziećmi :-) mnie strasznie martwi to dobre samopoczucie, chociaz lekarz mi powiedział, ze jak zaczne sie czuc dobrze to mam sie nie martwic bo lozysko juz podejmuje swoje funkcje i sie polepsza ale w ciazy z synkiem dopiero mi sie w 19 tyg. polepszyło wiec teraz wczesniej...... siostra mi mowiła, ze u niej tez wczesniej sie rzygawki skonczyly niz w pierwszej ciaży..... dobrze ze dzis wizyta :)

mam tv juhu :)

ewa ja mam swoje programy do oglądnięcia hehehe

Mamusia synka na pewno będzie dobrze, ja się też stresowałam, różne wady wymyślałam, jesteś już w 13 tygodniu ciąży, może dziecko jest starsze więc całkiem normalne, że się lepiej czujesz :)
Wkleiłam zdjęcie na naszym wątku z USG to możesz zobaczyć bo na jeden fotce ustawił się tak, że ja widzę siusiaka :) ale mój mąż mówi, że chyba tak bardzo chcę chłopca, że już go sobie uroiłam :p

Mamusiasynka- ale czemu masz nie wracać???U mnie też będą musieli kogoś zatrudnić na moje miejsce...bo byłam sama. Ale ja od razu powiedziałam, że chcę po roku macierzyńskiego wrócić. Więc ewentualnie kogoś wezmą ale jedynie na zastępstwo.
Dopytaj albo pogadaj z szefem przy okazji :tak:
Ja mam przeczucie, że dziewczynka. Zresztą mam wykres z tego cyklu i serducho ostatnie na ok 2 dni przed owu....No ale kto wie jeśli mąż miał silną armię to może i chłopiec. Z córką mieliśmy ostatnie serducho na dzień przed owu więc... no ten teges :happy: Mam na 28 dni znajomą, która marzyła o córce i współżyli na 4 dni przed owu. No i ma 3 synka :-)...ale badania jej męża wzorcowe. Nasienie takie, że pozazdrościć...więc sama mówiła, że nie wierzy, że uda się na tyle czasu przed owu dziewczynka :tak:
Ewa- wiesz jakoś się nie zdziwiłam, że TV nie masz.... zresztą nawet jakbyś miała...to nie wiem kiedy Ty byś go oglądała???? ;-)

ja nie mam wogole przeczucia, moj gin od poczatku ciazy kiedy zobaczyl mala kropeczke mowi ze to coreczka;))

dziewczyny, wkoncu znalazlam sposob na ta okropna luteine podjezykowa. Mdlilo mnie niesamowicie za kazdym razem a tabletki rozpuszczaly sie okolo 30-45min. Teraz biore sobie cuierka czekoladowego na jezyk a pod jezyk lutkę, nie dosc ze nie czuc tego okropnego smaku to tabletki rozpuszczaja sie 2x szybiej bo wiecej sliny sie produkuje. -->pisze jesli ktoras ma ten sam problem

reklama
Nikusia ja mam taka prace, ze nie moge pracować w ciazy, pracuje w lab. mikrobiologicznym z patogenami :crazy:nic innego do roboty mi nie wymyslą tylko dlatego, ze ja chce przychodzic do pracy.......ja w ciąze z synkiem zaszłam w 9tc, teraz to nawet nie wiem kiedy bo zdałam sie na meza :-) jak wczesniej probowalismy wg moich zasad to sie nie udało wiec drugi cykl byl wg jego zasad i nie wiem kiedy zaszłam ale chyba pozno bo jak zrobiłam test w dniu spodziewanej @ to byla jedna kreska, dopiero 3 dni pozniej byly dwie, inna sprawa, ze test kupilismy w markecie, lezał w wozku w ktorym grasował kurczak i em mowi ze Kurczak nadepnal na ten test wiec moze dlatego nie wyszedl...........

secreto ja za bardzo nic nie widze na zdjeciach usg ;-) jak chcesz to w sieci sa rozne fora dotyczace nub theory i tam dziewczyny by ci pomogły z tego drugiego zdjecia ktore wstawiłaś ;-)ale moze faktycznie chlopak......

Ostatnia edycja:
Do góry