reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

.:. Mamusie marzec 2014 .:.

Dziękuję za tak serdeczne przyjęcie. My już wakacje mamy za sobą :tak: byliśmy tydzień na mazurach. I właśnie tam okazało się, że rodzinka się powiększy. Na razie nikomu nic nie mówimy, ze względu na to co wydarzyło się dwa miesiące temu. Czekamy do wizyty 27 lipca i mamy ogromną nadzieję, że USG wyjdzie dobrze i będziemy mogli pochwalic się tą ogromną radością z całym światem :-)
Do tabelki się dopisałam :)

reklama
mouse kochana jesteś ze Szczecina super mieszkamy nie daleko:) super że masz już za sobą potwierdzające usg i najważniejsze że wszystko ok.

Która z was robiła bete? w 4 tyg ciązy?

Ja jeszcze nie robilam zadnych badan, jak czytam o becie to sie stresuje, bo mieszkam w usa I nawet nie wiem czy oni cos takiego tu robia, pierwsza ciaze mieszkalam w pl wiec wszystko bylo dla mnie jasne, a tutejsza sluzbq zdrowia nie nalezy do najlat2iejszych... zreszta bede prywatnie chodzic do pl gin.... dzis paskudnie sie czuje, jestem rozdrazniona totalnie, tesknie za pl, mialam pod koniec lipcq leciec I zrobic niespodzianke ale jak widac nwrazie musze odpuscic.... nawet nie pamietam jak to jest z tym lataniem w ciazy. ... kurcse ale nas tu duzo ;) I w kincu mam Was w telefonie ;)

Mam tu siostre I poznalam swoja druga polowke..... I tak jakos wyszlo chociaz zawsze zqpieralam sie ze nigdy tu nie wyladuje...heheh ale nigdy nie wolno mowic nigdy ;) .... mamy 7 h roznice dlatego najczesciej pisse gdy Wy juz smacznie spicie.... wlasnie wrocilam od kolezanki, opo2iadala mi, ze Jej kolezanka wczoraj urodzila 3ciego synka , a lekarz3 do konca ciazy mowili, ze bedzie dziewczynka..... pokoj rozowy ubranka rozowe .... zdrowe najwazniejsze, w pierwszej ciazy juz w 16tyg powiedziql mi gin, ze bede miala najprawdopodobniej synka nie byl pewny, ale pozniej za kazdym razem potwierdzal;) teraz jakos jestem bardziej wystraszona, bardziej przezywam mam nadzieje, ze w pon na wizycie sie uspokoje.... pojechalam na chwilke dzis do pracy I jedna z moich kolezanek, ktorej 2miesiac temu zmarla mama, mowi do mnie tak; snilas mi sie pol nocy, co sie obudzilam I zasnelam to ten sen sie ciagnal, snilo mi sie, ze przylozylas moja reke do swojego brzucha I powiedzialas, ze jestes w ciazy I zebym dotkn3la swojego, bo ja tez jestem,mija mama vylabprzy tym ibprzytakiwala.... czujecie???? Zaczelam sie smiac, pozniej cos mnie podpuscila, bo slyszala jak mi szwagier gratulowal I Jej powiedzialam, bo nie wiedzialam co zrobic....mysle, ze skads slyszala I mnie podpuszczala, ale co tam....zabawnie jest.... przepraszam jak pisze cos niegramatycznie, ale pisze na tel I denerwuje mnie to bardzo... dzis pierwszy raz moj shn3k poszedl z 15letnim kuzynem sam beze mnie do kina- ale mi sie chlopak z niego robi ;)... mialam czas na zakupy w koncu sama.... cos wspanialego.... ;) jutro do pracy..... za bardzo mi sie nie chce... ale na pewno nudzic sie nie bede ; ) tak wiec przepraszam Was Kochane bwrdzo ale zasypiam na siedzaco....uci3kam do spanka, zycze Wam wszystkim przecudnej, ci3pl3j I spokojnej niedzieli ;) dobranoc

ale tego naskrobałyście już myślałam że nie nadrobię zaległości ale udało się :)

no to trochę o mnie mam na imię Monika mam 29 lat jestem ze Śląska i za sobą mam jedną ciąże dzięki której mam 5 letnią córkę Emilkę z moim jak na razie żyjemy bez ślubu bo oboje jesteśmy po przejściach i jakoś nam się nie śpieszy mój ma 4 letnią córkę i dla tego pragnie syna. To chyba tyle :D

miłego dnia życzę

cześć

wczoraj cały dzień przespałam tak mnie muliło :-( chyba to od tych końskich dawek luteiny bo zanim zaczęłam je brać to czułam się znośnie............ ale jak dzidzkowi ma to pomoc to wytrzymam!!!

u nas dziś ładna pogoda bo wczoraj lalo caly dzień i miałam wrazenie ze Kurczak dom z nudów rozniesie.............

Ide leżec i pomarudzić mężowi bo widze ze już nie spi, poki mam sile :-D

hej
U nas pogoda piekna,ale nie jest upalnie co mnie cieszy,
Zaraz wybywamy z corcia na spacer.

Jutro znow do pracy wiec trzeba wykorzystac ten wolny czas.

Witam wszystkie nowe/przyszłe mamusie:happy2:

Mamusia synka, będzie dobrze &&&&&&&&&&&&&&&&&:-)

Katrine, my planowaliśmy wyjazd nad jezioro – jakieś łódki, kajaki itp. ale w związku z moim nieplanowanym krwiakiem mam l4 i muszę leżeć… ale są rzeczy ważne i ważniejsze i zdrowa fasolka wynagrodzi wszystko!
A w następnym tygodniu na pewno do rodziców na wieś pojadę z rodzinką poobcować:-)

A wczoraj cały dzień bez plamienia, tylko wieczorem troszkę:-) chyba się wchłania... jutro o 12:00 na wizytę kontrolną

Mouse, Maqa fotogeniczne macie kruszynki ;-)

reklama
Do góry