reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

.:. Mamusie marzec 2014 .:.

secreto ale mnie rozbawiłaś zdaniem : Od prawie roku mam męża i psa:) hehhehe :)) zostaje mi tylko pogratulowac:-)

reklama
Witam mamusie:-):-):-)
witam tez nowe mamusie!!!!
wszystkim zycze udanych wizyt i samych dobrych wieści!:-)

jak narzekałam na objawy, wymioty calymi dniami,to dzisiaj od rana spokoj nawet mnie nie muli... i teraz tez się denerwuje:(

kasiulek będzie dobrze,jak już wcześniej ci pisałam bylam na wizycie tez w 5t1d i był tylko pęcherzyk,za tydzien pozniej już dzieciaczek i serduszko!!!!!! będzie dobrze:-)

miłego dnia:-) ale dajecie czadu z postami:D
a to mój 3mm maluszek i obok puls:)

Załączniki

• 20130710_212519.jpg
    20130710_212519.jpg
    12,8 KB · Wyświetleń: 58
Ostatnia edycja:
secreto dziekuje bardzo za te informacje :tak: troche mnie tym pocieszylac!!

mamusia synka nie martw się na pewno wszystko będzie dobrze tylko duzo odpoczywaj!!!

maqa WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO Z OKAZJI URODZIN I SPELNIENIA WSYZTSKICH MARZEN!!! :-)
Daj znac jak tam wizyta!
ja tez się ciesze, ze jest to forum i oczywiście wy, bo to jest chyba jedyna rzecz, która powstrzymuje mnie od wariowania hehe Super jest tez to, ze z wami mogę podzielić się obawami oraz uczuciami, bo na razie nikt oprocz was i meza nic nie wie :tak:

MewaŚmieszka ciesze się, ze wszystko dobrze :-) ja jeszcze musze troszke poczekac, żeby zobaczyc czy wszystko dobrze

kotti2 ja tez tak mam, ze rano nie mogę spac, a wieczorem to najchętniej o 8 już bym spala :tak:, no ale takie uroki bycia w ciazy hehe

kasiulekk to musisz odpoczywac i się oszczędzać i wszystko będzie dobrze!!!

Tymuniek na pewno będzie wszystko w porzadku!!! Tylko się nie zamartwiaj za duzo bo to jest najgorsze!!!

mouse23 ja mam tak samo jak ty: jak mialam objawy to narzekalam i teraz tez mi wszystko przeszlo i tez zaczelam się martwic. Mój maz na to powiedział, ze tak ma być, ze przeciez nie będzie nas bolec i wogole przez cale 9 miesiecy :-D

no i troszke o mnie:
Mam na imie Monika i mam 26 lat. Jest to moja pierwsza ciaza i dlatego wszystko strasznie przezywam i się przejmuje. Pracuje w korporacji w Krakowie jako przedstawiciel handlowy na rynek niemiecko jezyczny a oprocz tego koncze wlasnie studia – Zarzadanie kadrami. Tak naprawde to już skończyłam tylko jeszcze musze prace napisac i się obronic, ale jakos mi to nie idzie :baffled: Jestem mezatka i za miesiąc będziemy mieć druga rocznice slubu. :c) A mieszkam w Dojazdowie, malej miejscowości zaraz za Krakowem.

Ale sie rozpisałam…

Milego dnia wszystkim zycze!!!!! :-)

DZień doberek!

To i ja cos skrobnę o sobie ....Mam na imię Marta mam 30 lat to moja 3 ciąża. mam 12-letnia córkę Patrycję , męza i kochaną sunię. Skończylam filologie angielska i prowadze firme z ojcem. mieszkam w Białymstoku i to chyba tyle :)
Miłego dnia trzymam kciuki za nas wszystkie &&

Hej. MI też wyszło że termin na 7 marca.Jeszcze nie byłam u lekarza, to dopiero 25 lipca.Mam nadzieję że nie zbyt późno na pierwszą wizytę.Jestem cała w skowronkach!!:-)

Witam się. Fajnie, że jest nas coraz więcej. Ciężko mi ogarnąć Was jeszcze. Na październikowych 2009 było łatwiej jakoś.. No ale może się jakoś uda. :-) u mnie pada i można generalnie depresji dostać. Chyba strzele sobie małą kawę. Nie chce zapeszac ale ta ciąża jest bardzo podobna do poprzedniej. Zero dolegliwości. Tylko spać bym mogła wciąż.

secreto, jesteś anestezjologiem? miałaś odpowiedzialną pracę i pewnie mnóstwo przeżyć.
ja przez całe studia byłam wolontariuszką w szpitalu i organizowałam czas ciężko chorym dzieciom.

jeszcze coś o mnie:
mam na imię Weronika, mam 26 lat, skończyłam studia pedagogiczne na kierunku resocjalizacja. pracowałam w swietlicy socjoterapeutycznej i w Zakładzie Karnym. odkąd urodziła się Lilka, nie pracuję i pewnie teraz też nie będę pracować po porodzie. mój mąż ma warsztat samochodowy, który całkiem dobrze rokuje, a mamy go.. na podwórku ;-) samochodów do wyboru, do koloru :-D mąż jest fachowcem, ale od księgowości i finansów firmy i domu, jestem ja :-D kiedy zaczęliśmy starania o pierwsze dziecko, spotkały nas dwa poronienia, ale w końcu sie udało i mamy Liliankę, a teraz następne maleństwo. znamy się już od czasów liceum, a wyszłam za mąż na II roku studiów. dzieli nas duża różnica wieku, ale jesteśmy szczęśliwi :tak: ze zwierząt, to mamy psa i kota ;-)

maqa! wszystkiego najlepszego, dużo zdrowia, uśmiechu na twarzy i spełnienia tych marzeń, o których nikomu nie mówisz :happy:

Dziękuję dziewczyny za życzenia i ciepłe słowa :-)
ja a raczej my po wizycie, ciąża pojedyncza (martwiłam się bo sama jestem z bliźniaków) niunia już jest ma 1,6mm ruszała się nawet ale serduszko było mało słychać, najważniejsze że wszystko jest ok, żadnych torbieli, pęcherzyk ładny duży, następna wizyta za 2 tyg, dostałam całą listę badań plus przeciwciała bo mam grupę krwi 0Rh- :-)jestem ogromnie szczęśliwa :-)

DSC_0055.jpg

Załączniki

• DSC_0055.jpg
    DSC_0055.jpg
    23 KB · Wyświetleń: 59
Ostatnia edycja:
Jestem po wizycie u gina z obliczeń od ostatniej miesiączki to jakiś 5 tydz.od zapłodnienia nieco wcześniej no cóż żadnych plamień z usg coś tam zauważyła lekarka ale jest zbyt wcześnie żeby to potwierdzić beta moja to 527,900mlU/ml więc mam powtórzyć betę na wtorek i zjawić się u swojego lekarza mówiła jeszcze że endometrium jest teraz na 18mm a tydzień temu było 8mm i szykuje się tak jak an ciąże:)więc jak by nie było jestem w zawieszeniu...

reklama
Dziewczyny, a ja mam propozycję, może byśmy się poprzedstawiały i dwa słowa napisały o sobie w oddzielnym wątku?? Bo tutaj takie informacje zaginą pośród wielu odpowiedzi.

Do góry