reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

.:. Mamusie marzec 2014 .:.

Czesf Kochqne, przepraszam, ze dlugo nie pisalam ale ostatnio u nas duzo sie dzieje I to akurat tych ni3ci3kawych rzeczy, dzieki Bogu ja sie mam super a w poniedzial3k w konfu na wizyte.... MAQA wszystkiego co tylko najlepsze, spelnienia marzen spokojnych 9 mies I szczeslieeyo finalu , w koncu zainstalowalam forum w telefonie I mamm nadzieje, ze tym razem dobrze to zrobilam.... u nas pjekna pogoda, ale siedzimy narazie z Julkiem w domu, bo u nqs jak jest goraco to jest ciezko do zniesienia..... maz w prqcy jw ide jutro.... nie moge sie doczekac bo troszke zbomblowalam ten tydzi3n, bo uczymy nowa dziewczyne na moj3 miejsce, w pon oprocz wizyty, rano mam testy bo zapisalam sie do szkoly, mam delikatnego stresa ale coz....bedzie dobrze..... ;) wczoraj zle skrecilam dojscie do pompy od basenu I wystrzelila z cisni3niw do gory, miwlam swija prywatna fonntane kolo domu.... mam nwdzieje, ze jej nie spalilam bo koszty nowej mnie przerazaja , niepotrzebny wydatek...... 4ozkojarzona jes5em.... przepraszam za literowki dzis... I zycze milego po poludnia u mnie si3 dzien zaczyna ;)

reklama
Patrzę na Wasze usg i nie.mogę doczekać się czwartku. Gratuluje!!

Ewula żeby nie było że ja to napedziłam... Te przedstawianie się. Po prostu dołączając do Was pomyślałam, że kulturalnie będzie jak napisze coś o sobie. Poza tym jest mi wszystko jedno czy tu czy osobny wątek zrobimy.

dziewczyny dzisiaj cały dzień przeleżałam bo zdycham, tak mnie rzygawki męczą :-( ale dobrze, znaczy, że dzidziuś ma się dobrze, bo w czwartek lekarz nie miał zbyt dobrych wieści :-( dopiero wstałam i zrobiłam sernik na zimno i chyba zjem pól bo tak mam ochotę :-D i na lody mam ochotę i na mizerie i na rosół :eek:

Ja się jeszcze nie przedstawiłam, mam 32 lata, mam synka 4 letniego, to moja trzecia ciąża, poprzednio mi się nie udało, dzidziusiowi przestało bić serduszko :-( teraz już jestem na zwolnieniu bo znowu mam ciąże zagrożoną ale dobrze się nastawiam bo nic 2 razy się nie zdarza i nie może mi się nie udać!!!!!

MewaŚmieszka jestem piel. anestezjologiczną, ale to prawda, że ciążyła na mnie wielka odpowiedzialność bo to ja podawałam leki, każda moja pomyłka mogła się źle skończyć. Mimo wszystko z dnia na dzień bardzo odczuwam brak pracy :( siedzenie w domu powoli mnie dobija tym bardziej, że do 18 jestem sama w domu.

maqa WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO !! Spełnienia wszystkich marzeń, a szczególności tego jednego w marcu:*

Dzisiaj mój mąż zawiózł mnie na parę dni do domu rodziców, bo w domu już nie wyrabiam i chyba mój mąż też już nie może ze mną wytrzymać :)

Witam się nieśmiało na wątku mamuś marcowych. Według wyliczeń moich termin mamy na 8 marca :tak:
W maju straciłam dzieciątko więc teraz z ogromną troską patrzymy na tą ciążę. W piątek odebrałam drugą piękną betę potwierdzającą rozwój maluszka.
Wizyta dopiero 27 lipca. Ale po cichu liczę, że jest dobrze i uda mi się zostac wśród Was do samego rozwiązania :happy:

Witam powakacyjnie marcowe mamusie!
Właśnie wróciłam z urlopu i WOW ale postów naskrobałyście przez ten tydzień! Troszkę podczytywałam na tablecie ale wiadomo jak to na wczasach nie ma za dużo czasu na takie rzeczy, szczególnie, że była piękna pogoda ;) Tak więc wakacje udane, tylko ciężko tak trochę nad morzem w piękną pogodę chować się non stop przed słoneczkiem... I choć starałam się nie prażyć to i tak dostałam wysypki od tego słoneczka :-(
A Wy jak- planujecie jakieś wakacje?

Hej dziewczyny

wiec i ja napisze cos o sobie:
Mam na imie Adrianna, w maju stuknelo mi 25 lat. Od 5 lat mieszkam w Niemczech i tu urodzila sie moja coreczka,lecz za 3-4 lata planuje wrocic do Pl ze wzgledu na corcie i wkrotce drugiego dzidziusia a takze tesknoty za rodzina. W PL pochodze z miasteczka blisko Gorzowa Wlkp. Pracuje w piekarni choc moja pasja jest cukiernictwo. Moj wyuczony zawod odbiega od wykonywanej obecnie pracy.

maqa wszystkiego najlepszegoszczesliwego rozwiazania w marcu :)

mouse23 i maqa patrzac na wasze Usg juz nie moge sie doczekac mojej wizyty, a to jeszcze dwa dlugie tygodnie.....

U mnie sie poprawilo,mdlosci juz tak nie dokuczaja.

Nikusia witam Cię, zaraz dopiszę do listy ;-)

Dziewczyny, macie rację. zaraz założę wątek do przedstawiania się. dobry pomysł, w razie jakby któraś z nas chciała coś sobie przypomnieć, to będzie można zajrzeć. oczywiście przedstawi się ta, która ma ochotę, to nie jest obowiązkowe :tak:

nikusia witamy u nas :-)

katrine nasze wakacje odbeda sie w PL. Jeszcze tylko 3 tygodnie i urlop, wtedy rodzice dowiedza sie o kolejnym wnuku.
Napewno zaliczymy polskie morze choc na kilka dni.

reklama
już założyłam nowy wątek i stworzyłam tabelkę z naszymi danymi. jeśli któraś Mama chce się przedstawić, to proszę tutaj albo w tamtym wątku, na pewno tabelkę zaktualizuję :happy:

Do góry