reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

.:. Mamusie marzec 2014 .:.

reklama
dziś wybił 10 tydzieńńń!!!! -przepraszam musialam sie pochwalić;)

A ja wczoraj mialam dosc intensywny dzien ;) Mąż wrocil wczesniej z pracy bo pogoda byla okropna i caly dzien spedzilismy razem! wkoncu! Bylismy poogladac dzidziusiowe rzeczy w sklepie ale powiem wam ze nie odwazylam się nic kupic;/ poczekam jeszcze do kolejnej wizyty.
Wieczorem mnie mężuś bardzo pozytywnie zaskoczyl: wchodze do pokoju a on na youtube oglada jeden z filmow zawitkowskiego ;O nie moglam uwierzyc ze sam na to wpadl-->znalazł-->i obejrzal bez przymusu, Łezka mi sie w oku zakrecila. Malo tego stwierdzil ze fajny filmik i bardzo pomony więc zamowilismy 3pack ksiazek+płyty cd MAMO TATO CO TY NA TO 1+2+3+DVD /ZAWITKOWSKI/ (3458560330) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. jutro ksiazki powinny byc u mnie wiec bede miala calodniowy seans;))

Anjja92 witam i serdecznie gratuluje podwojnego szcescia;*;)) to blizniaki jednojajowe??

mlodamama21 jestescie z rocznika 1992?? ja 90 wiec tez podobnie;))

Apropo zaparc to moj gin przepisujac mi magnez pytal czy nie mam zaparc bo on podobno dziala jakos rozzkurczowo i nawet biegunki po nim sie moga pojawic(na szczescie mnie to nie spotkało) ale od kiedy go zazywam nie mam problemu z zaparciami, wiec moze tego sprobujcie;))

tak 92:) a na co ten magnez? pytam bo ja nic takiego nie biorę..

koti a czytałaś na dole aukcji: "Z UWAGI NA BARDZO DUŻĄ LICZBĘ ZAMÓWIEŃ W OKRESIE__ OD 10 SIERPNIA DO 10 WRZEŚNIA __ WYSYŁKI WYSYŁANE SĄ OD 2 DO 4 DNI ROBOCZYCH .
ZA UTRUDNIENIA SERDECZNIE PRZEPRASZAMY"

chyba poczekasz troszke na nie

Ostatnia edycja:
HEJ DZIEWCZYNY!!!!
Nie było mnie cały tydzień...bo miałam kiepskie dni..nie wchodziłam na forum, nie czytałam... można powiedzieć, że odpoczywałam psychicznie i fizycznie. Do tego od wtorku nie miałam kompa i nie miałam nawet jak zajrzeć do Was chociaż na chwilkę...
U mnie już 11 tydzień i 4 dzień DZIŚ WIELKI DZIEŃ WIZYTA I USG!!!
Proszę zatem o trzymanie kciuków!!!Niestety nie doczytam co u Was, ale mam nadzieję, że zdrowo rośniecie i, że wizyty przyniosły same dobre wiadomości!!!!

Kurde kurde nie mam telewizji aaaaaaaaaaaaaaaa co ja będę robić przez cały dzień..........................................

tez mam dzis wizytacje ale dopiero na 21 :-( to nie jest dobra godzina dla takiego spiocha jak ja :-(

mlodamama21 oczywiscie ze niedoczytalam! cholera! A specjanie wzielam pobraniowa zeby szybciej bylo;/ no trudno troszke poczekam. A magnez to mi gin kazal bra jak zobaczyl wyniki badan, miescilam sie w normie ale bylam na dolnej granicy i powiedzial ze w ciazy zapotrzebowanie na magnez jest duuuuzzo wieksze i zapisal mi hela mag b6. A przy okazji pomogl na zaparcia;))

reklama
Hej dziewczyny!
Anjja92 gratuluję podwójnego szczęścia !:D
Marcia
ciężkie zadanie przed Tobą, a nie ma kto Cię wspomóc? Jaki to nowotwór?

Wczoraj coś mi się wbiło do oka, ale ok poszłam spać. Dzisiaj wstaje i tak głęboko przy zewnętrznym kąciku wypatrzyłam rzęsę... wyciągałam "to" przez pól godziny i w końcu patyczkiem kosmetycznym wyjęłam nie rzęsę a 6 cm włos! Nie wiem jak on cały mi tam wpadł :| oko mam całe czerwone.

No i nareszcie jestem po USG genetycznym, które przeprowadził jakiś inny lekarz (ale bardzo sympatyczny), nie mój prowadzący, który jest na urlopie. Wszystkie pomiary w normie!! :D Dziecko jest zdrowe, ma rączki, nóżki, paluszki, kręgosłup pęcherz moczowy ładnie wypełniony, żołądek, serduszko z komorami i przedsionkami, prawdopodobnie zastawka trójdzielna bez cech niedomykalności. Przezierność prawidłowa NT- 1,13. Widoczna prawidłowa pępowina. Tętno 158. Dzidziuś ma 6,2 cm. USG znowu oszacowało termin porodu na 28.02. Mam fajne zdjęcia, które wrzucę jak zeskanuję. Teraz naprawdę wielki ciężar spadł mi serca, bo godzinę przed i przy samym przyłożeniu głowicy byłam przerażona, co mogę usłyszeć. Mąż widział dzieciaka i od razu jakiś inny z gabinetu wyszedł.. :D

A co do płci to lekarz stwierdził, że nie podejmie się oceny na tak wczesnym etapie, coś dzieciątko ma między nogami i ja twierdzę, że to chłopczyk jak nic:p No ale on tego nie potwierdził :|

Trzymam kciuki za Wasze dzisiejsze wizyty, żeby były takie pozytywne jak moja wczorajsza ! :D

Ostatnia edycja:
Do góry