Agnis83
Mama Kacperka i Oskarka
A te badania genetyczne to wszyscy musza? Bo jestem zielona. W 1 ciazy nikt mi nic takiego nie zlecal..
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
ja też mam krwiaka, lekarz nie kazał mi leżeć - powiedział że nie jest to konieczne, ale zwolnienie lekarskie mi dał i zalecił się oszczędzać - czyli wiadomo nie wykonuję ciężkich prac fizycznych, nie dźwigam itp. ale poza tym żyję normalnie. Aha...no i jeśli zdarzają się krwawienia to lepiej zrezygnować na jakiś czas ze współżycia...ewa - no to luz:-) gdyby lekarz byl zaniepokojony kazalby ci sie pojawic wczesniej. ja mialam w 7tc krwawienie w 8tc krwiak byl widoczny a w 11/12 juz go nie bylo a wcale nie lezalam tylko chodzilam normalnie do pracy bo lekarz powiedzial mi ze to nie ma znaczenia i lezenie nic nie poprawi (?)