reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

.:. Mamusie marzec 2014 .:.

Agnis moj dzidzius mial w 8tyg+1dz. 1,88 cm, wiec Twoj wcale nie ma za malutko :-)

Ja mam na obiad krupnik, em wczoraj zrobił, cos mnie zamula i pepsiawke popojam, głowa mnie troche boli................jutro wizytacja ale póxno wieczorem :-(

reklama
Jestem, po badaniu maleństwo ma 2,5cm, serduszko bije:-D niestety nie mam fotki. Na 10 września mam usg genetyczne. Lekarz okazał się bardzo miły i konkretny:-D Mam kartę ciąży i skierowanie na badania. A i robił mi cytologie, zdziwiłam się że pobierają w ciąży. Dostałam masę próbek mam już chusteczki nawilżane i pampki;-):-D do tego 3 opakowania femibionu, oczywiście próbki, ale wystarczy na 21 dni:-D
Dziewczyny czy jak dziś objadłam się barszczu, to jak pójdę jutro na badania, to może wyjść coś nie tak z moczem??
Lecę Was doczytać

popatrzyłam na zdj mojej córci z 8t i 4dni.. miała niecałe 1.5cm!

co do barszczu jagna to nie sądzę bo jedynie kolor może troche się odbarwić ale przeciez do jutra już wysikasz wszystko:)

mój dzidziul ma 4 cm - i lekarz powiedział,że trochę mały....o prawie 2 tyg za mały. Mam nadzieję że nadrobi:)
Dziewczyny, powiem wam,że ten kisiel na mdłości to dla mnie wybawienie...na prawdę mi pomaga! Jem codziennie...położna miała rację :-)

Na obiadek zrobiłam risotto z kurczakiem i warzywami, tak się objadłam, że aż mnie brzuch rozbolał:zawstydzona/y:.

Małgosia_K witaj;-).
Jagna25 super wieści:-). Miło, że dostałaś próbki, ja nie dostaje prezentów na wizycie.

reklama
Małgosia_K witaj :) to tylko dzień różnicy ja mam na 18 marca :) ale kto wie czy się nie przeciągnie :)

jagna miło słyszeć dobre wiadomości!

gratulacje udanych wizyt jak kogoś pominęłam,

dzisiaj mąż robił obiadek.. bogracz.. już mam smaczka mykam smacznego jak jecie obiadki :)

Do góry