reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

.:. Mamusie marzec 2014 .:.

Agnis moj dzidzius mial w 8tyg+1dz. 1,88 cm, wiec Twoj wcale nie ma za malutko :-)

Ja mam na obiad krupnik, em wczoraj zrobił, cos mnie zamula i pepsiawke popojam, głowa mnie troche boli................jutro wizytacja ale póxno wieczorem :-(

reklama
Jestem, po badaniu maleństwo ma 2,5cm, serduszko bije:-D niestety nie mam fotki. Na 10 września mam usg genetyczne. Lekarz okazał się bardzo miły i konkretny:-D Mam kartę ciąży i skierowanie na badania. A i robił mi cytologie, zdziwiłam się że pobierają w ciąży. Dostałam masę próbek mam już chusteczki nawilżane i pampki;-):-D do tego 3 opakowania femibionu, oczywiście próbki, ale wystarczy na 21 dni:-D
Dziewczyny czy jak dziś objadłam się barszczu, to jak pójdę jutro na badania, to może wyjść coś nie tak z moczem??
Lecę Was doczytać

popatrzyłam na zdj mojej córci z 8t i 4dni.. miała niecałe 1.5cm!

co do barszczu jagna to nie sądzę bo jedynie kolor może troche się odbarwić ale przeciez do jutra już wysikasz wszystko:)

mój dzidziul ma 4 cm - i lekarz powiedział,że trochę mały....o prawie 2 tyg za mały. Mam nadzieję że nadrobi:)
Dziewczyny, powiem wam,że ten kisiel na mdłości to dla mnie wybawienie...na prawdę mi pomaga! Jem codziennie...położna miała rację :-)

Na obiadek zrobiłam risotto z kurczakiem i warzywami, tak się objadłam, że aż mnie brzuch rozbolał:zawstydzona/y:.

Małgosia_K witaj;-).
Jagna25 super wieści:-). Miło, że dostałaś próbki, ja nie dostaje prezentów na wizycie.

reklama
Małgosia_K witaj :) to tylko dzień różnicy ja mam na 18 marca :) ale kto wie czy się nie przeciągnie :)

jagna miło słyszeć dobre wiadomości!

gratulacje udanych wizyt jak kogoś pominęłam,

dzisiaj mąż robił obiadek.. bogracz.. już mam smaczka mykam smacznego jak jecie obiadki :)

Do góry