reklama
Ewa no coś Ty, ja jak tylko była możliwość, to uciekałam od usypiania, nie żebym tego nie lubiła, ale uczyłam ją zasypiać przy każdym i z każdym zostawać. Szwagier nam tak kazał, bo jego żona wychowała cycusia mamusi, do 4 lat ciągnął cycka, a jak miał 7 i mam wyjechała to była histeria. Po tym dostaliśmy kopa i zostawialiśmy dziecko do uśpienia babci a nawet dziadkowi. Tera jedzie do moich rodziców i nie ma problemu z zostaniem na noc bez mamusi i tatusia Nawet na wesele brata, została ze szwagrem i jak się obudziła, poszła do nas poklepała kuzyna, mówiąc "tata jezdeś" i spała w naszym łóżku z nim Powiem tylko ze kuzyn miał 17 lat i podobno miala kwadratowe oczy, ale dzielnie nic sie nie odezwał, żeby się nie skapła
jaspis
Fanka BB :)
młodamama21 sorki, że dopiero teraz odpisuje, ale nie mieliśmy prądu ani wody - epoka kamienia łupanego . Moim zdaniem nie masz się czym martwić. Ja tez kiedyś miałam badany poziom ASC w moczu żeby sprawdzić czy w organizmie jest wystarczająco dużo wit. C, a jej obecność w moczu nie świadczy o niczym złym, po prostu nadmiar jest w ten sposób wydalany.
martusza89 i inni zainteresowani kursami poszperałam trochę w necie i na gorąco podsyłam kilka linków:
Akademia PARP z tych kursów kiedyś korzystałam
euroKobieta | Europejski projekt społeczny wsparcia zawodowego kobiet w Polsce robiłam kiedyś kurs, ale nie dokończyłam
Szkolenia EFS: zawodowe, bezpłatne, darmowe, szkolenie: Warszawa, Kraków - Inwestycja w Kadry- Inwestycja w Kadry - Szkolenia - To się opłaca
Kurs Excela i VBA kiedyś stronka bardzo mi pomogła
System e-Learning KPRM chyba nie dają certyfikatów
I jeszcze coś takiego http://spe.edu.pl/absolwent/ , jeżeli ktoś nie ma pacy to wiem, że niektóre urzędy pracy pokrywają koszty, trzeba poszukać na www swojego urzędu info.
CZEKAM NA WIĘCEJ PROPOZYCJI
ale mnie to rozbawiło, chociaż zdaję sobie sprawę że to wcale nie jest śmieszne.
Violet85 tak mi przykro, ściskam mocno w myślach. Niech te złe wiadomości już się skończą......
igem gratki za wizytę i mamy taki sam termin. ja na bakterie w moczu dostałam żurawit i mam brać 5 dni a po tym czasie powtórzyć wyniki.
ewa86 pozytywne myślenie i zero stresów pozwala zdziałać cuda. Głowa do góry!
martusza89 i inni zainteresowani kursami poszperałam trochę w necie i na gorąco podsyłam kilka linków:
euroKobieta | Europejski projekt społeczny wsparcia zawodowego kobiet w Polsce robiłam kiedyś kurs, ale nie dokończyłam
Szkolenia EFS: zawodowe, bezpłatne, darmowe, szkolenie: Warszawa, Kraków - Inwestycja w Kadry- Inwestycja w Kadry - Szkolenia - To się opłaca
I jeszcze coś takiego http://spe.edu.pl/absolwent/ , jeżeli ktoś nie ma pacy to wiem, że niektóre urzędy pracy pokrywają koszty, trzeba poszukać na www swojego urzędu info.
CZEKAM NA WIĘCEJ PROPOZYCJI
Martuszka na początek będzie rozdawał łaaaa łaaa łaaa
ale mnie to rozbawiło, chociaż zdaję sobie sprawę że to wcale nie jest śmieszne.
Violet85 tak mi przykro, ściskam mocno w myślach. Niech te złe wiadomości już się skończą......
igem gratki za wizytę i mamy taki sam termin. ja na bakterie w moczu dostałam żurawit i mam brać 5 dni a po tym czasie powtórzyć wyniki.
ewa86 pozytywne myślenie i zero stresów pozwala zdziałać cuda. Głowa do góry!
Ostatnia edycja:
Co do samochodow to polecam renault scenic swietny samochod zgrabny na zewnatrz a w srodku bardzo wygodny i rzestrzenny spokojnie mieszcza sie 3 foteliki ( sprawdzilam jak wozilam dwojke dzieci brata i Pati jak byla mniejsza )
a tak z innej beczki to od czasu do czasu swedza mnie sutki czy ktos tez tak ma?
a tak z innej beczki to od czasu do czasu swedza mnie sutki czy ktos tez tak ma?
Mrowkaa
dzięki za linki, z pewnością się przydadzą - ja też postanowiłam coś w wolnym czasie robić,żeby się nie zanudzić i jednocześnie się rozwijać, dlatego chcę zapisać się na kolejne studia uzupełniające mgr - z jakiegoś innego kierunku niż posiadam. Może dwa lata jakoś uda się przekulać a wiadomo jak to jest później z powrotem młodych mam na rynek pracy...więc wolę poszerzać kwalifikacje.młodamama21 sorki, że dopiero teraz odpisuje, ale nie mieliśmy prądu ani wody - epoka kamienia łupanego . Moim zdaniem nie masz się czym martwić. Ja tez kiedyś miałam badany poziom ASC w moczu żeby sprawdzić czy w organizmie jest wystarczająco dużo wit. C, a jej obecność w moczu nie świadczy o niczym złym, po prostu nadmiar jest w ten sposób wydalany.
I jeszcze coś takiego | Studium Prawa Europejskiego , jeżeli ktoś nie ma pacy to wiem, że niektóre urzędy pracy pokrywają koszty, trzeba poszukać na www swojego urzędu info.
jaspis
dzięki za linki, z pewnością się przydadzą - ja też postanowiłam coś w wolnym czasie robić,żeby się nie zanudzić i jednocześnie się rozwijać, dlatego chcę zapisać się na kolejne studia uzupełniające mgr - z jakiegoś innego kierunku niż posiadam. Może dwa lata jakoś uda się przekulać a wiadomo jak to jest później z powrotem młodych mam na rynek pracy...więc wolę poszerzać kwalifikacje.
Jak wyszperam coś jeszcze to podrzucę. Ja myślałam o podyplomówce, ale jestem teraz na l4 to nie bardzo, bo ktoś się mógłby przyczepić....
Póki co nadrabiam angielski w domu, o ile się dobrze czuję, bo ostatnio trochę to zaniedbałam.
Mrowkaa
jaspis - ja też jestem na L4,ale na szczęście nie mam zapisane,że muszę leżeć,więc mogę chodzić na zajęcia O podyplomówkach też myślałam ale teraz kasa na co innego jest potrzebniejsza, a studia dzienne mogę robić za darmo. W dodatku mam je w swoim mieście więc nie trzeba daleko jeździć. Też szukałam dla siebie fajnej szkoły językowej,żeby ćwiczyć ang, ale albo studia albo dodatkowy ang....więc język będę ćwiczyć w domu . Fajnie że coś działasz! Widzę,że myślimy podobnie
Ewa86 właśnie grunt że z dzieciakiem wszystko w porządku, więc to pozytywne wiadomości. Dalej też będzie dobrze. A to autko, które sobie upatrzyliscie to już taki mini busik, ale 3 dzieci na pewno będzie wygodnie. My myślimy o toyocie avensis albo mazda 6 też nam się podoba.. Mojemu mężowi podobają się wszystkie suvy.
Jaspis myślisz że l 4 przeszkadza w studiach podyplomowych i zus może się doczepić? No ja właśnie też nie mam leżącego tylko z powodu czynników szkodliwych. Ja na pewno od września będę.robić kurs kwalifikacyjny z.intensywnej terapii i anestezjologii ale on jest za darmo, z podyplomowych myślałam o zarządzaniu w służbie.zdrowia.
Jaspis myślisz że l 4 przeszkadza w studiach podyplomowych i zus może się doczepić? No ja właśnie też nie mam leżącego tylko z powodu czynników szkodliwych. Ja na pewno od września będę.robić kurs kwalifikacyjny z.intensywnej terapii i anestezjologii ale on jest za darmo, z podyplomowych myślałam o zarządzaniu w służbie.zdrowia.
Ostatnia edycja:
reklama
jaspis
No ja właśnie słyszałam, że z tymi zwolnieniami to jest tak, że jak się ma dwójkę (czyli chory może chodzić) ja np. też takie mam, to można chodzić, ale tylko do apteki, do lekarza, do sklepu po niezbędne art. jeżeli nie ma innych domowników, A jeżeli chodzi o spacery to można, ale nie znikać na cały dzień, bo jeżeli byłaby kontrola to potrafią wrócić po 2-3 godzinach i sprawdzić czy ,,chory" wrócił do domu. ZUS z reguły uwzględnia tez usprawiedliwienia związane z wizytą w jakimś urzędzie. Są i tacy co potrafią kontrolować w weekendy, ale to się rzadko zdarza. Takie informacje mam od dwóch ginekologów i teściowej, która pracuje w kadrach i zajmuje się rozliczaniem z ZUS itp. I szczerze mówiąc to się trochę obawiam,takiej kontroli jak mnie w domu nie będzie....
secreto nie wiem jak to jest w przypadku zwolnienia ze względu na szkodliwe warunki, ale podpytam teściową.
secreto nie wiem jak to jest w przypadku zwolnienia ze względu na szkodliwe warunki, ale podpytam teściową.
Podziel się: