reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

.:. Mamusie marzec 2014 .:.

dzieki dziewczyny za slowa otuchy...fakt wszyscy mowia tylko nie stresuj sie,tak wczoraj mowila siostra...ale ja wiedzialam ze jest cs nie tak...tu nie czyszcza,samo wyleci wszystko,powiedzial ze bedzie krwawic kilka dni,przepisal tabl przeciw bolowe............i wylecialo wlasnie teraz mala fasolka,miala z 6cm....brzuch mnie tak boli,ze zaraz umre.....mojej malej fasoleczki juz nie ma.przezyc nie moge.....

ada moze sie spotkamy na innym watku,bede miala ten sam nick....Pzdr dziewczyny....

reklama
Violet, strasznie, strasznie mi przykro...
Trzymaj się mocno...
Co do kolejnego dzidziusia, to ja bym poczekała na @, a potem poszła na kontrolę do gin. Jakby było ok, to chyba można się starać.

ewa86- dziś robiłam schabowego w sosie koperkowym z bloga w Twojej sygnaturze :-) wyszedł super - i mężowi też bardzo smakował:-) po zjedzeniu obiadku nawet nie było mi niedobrze :-):-):-)

Cieszę się, że smakowało :)
Też mam na ten schab ochotę, jeszcze go nie jadłam, bo to przepis koleżanki. Ale chyba bardziej póki co chodzi za mną chili con carne :)

Co do samochodu to nasz punciak się sypie i trzeba będzie pomyśleć o nowym bum bum

My będziemy naszego sprzedawać na przełomie grudnia i stycznia - może jesteście zainteresowani :)

Ja po wizycie. Mam mieszane uczucia. Niby wszystko ok, dzidziuś ładnie sobie siedzi, serduszko puka.
Tylko znowu mam krwiaka :/ Dostałam profilaktycznie luteinę pod język. Gin. mówi, że to już dość duża ciąża i jeśli dotąd nie było żadnych plamień czy bólów brzucha, to nic nie powinno się stać.

Ech, zawsze coś.
Pewnie będzie dziewczynka. Z babami to zawsze pod górkę :p

Violet85 myślami jestem z tobą i mocno cię przytulam. Wiem co przeżywasz i jaka to jest pustka. MI lekarka na kontrolę kazała przyjść po 4 tygodniach a starać sie ponownie po 3 miesiącach.

EWA myśl pozytywnie grunt że z fasolka ok a lekarz wie co mówi
:tak:

Violet, bardzo mi przykro! :( do tego zobaczyłaś to maleństwo, bardzo Ci współczuję i kciuczę za kolejną ciążę.

Ewa, trzeba być dobrej myśli i wierzyć w słowa lekarki, na pewno wszystko będzie dobrze!

Ja jutro wybieram się z tatą do Poznania w służbowych sprawach i zajeżdżamy do Ikei, bo w mojej wiosce nie ma... Chyba kupię pierwszą rzecz dla maleństwa - muślinowe ręczniki, jak mi się spodobają :)

Co do auta to mamy peugeota Partnera i uwielbiam to auto, na wyjazdy rodzinne jest świetne, a jak będą dwa maluchy i krzesełka to z tyłu sobie zasiądę między nimi wygodnie i swobodnie. Nam szykują się wydatki na samochód - wypadałoby już rozrząd wymienić, olej i wyjdzie ponad 1000...

Ewula, strasznie lubię peugeoty :) My teraz mamy 406 kombi. Jest genialny, kompletnie bezawaryjny.
Ale musimy go zmienić, bo mimo że szeroki, to z tyłu jednak niewygodnie między fotelikami siedzieć, nie mówiąc o wstawieniu trzech. Do tego muszą być trzy osobne fotele na tylnej kanapie.
Celujemy w renault grand espace :)

reklama
Ewa, w partnerze tylna kanapa składa się jakby z 3 części, każda jest równej szerokości, po środku jest normalny 3 punktowy pas i póki ciążowa choroba lokomocyjna nie przeniosła mnie na przednie siedzenie, to zawsze siedziałam po środku koło małego. Adaś oczywiście teraz nieszczęśliwy, bo on by chciał mamę ciągle przy sobie :p

Dziewczyny jutro po raz pierwszy nie będzie mnie przy zasypianiu małego, tylko sam mąż :D

Do góry