reklama
Agnis83
Mama Kacperka i Oskarka
A mi wyliczył date porodu wg usg..wiec narazie nie bede zmieniala...
Moze jedynie jakis inny suwaczek sobie "zafunduję" :-)
Już mi przeskoczylo na 10 tydzien ))
Moze jedynie jakis inny suwaczek sobie "zafunduję" :-)
Już mi przeskoczylo na 10 tydzien ))
Ostatnia edycja:
kotti2
Fanka BB :)
Witam dzewczynki w piekny poniedzialkowy poranek Troszke padnieta jestem poszlam spac 1 raz od 3 miesiecy o 24:00 bo ogladalam film(3 metry nad niebem -polecam!) a w nocy wogole nie moglam spac koszmar! A teraz jeszcze te mdlosc. Potrzebuje kopa w d*** zeby sie wziasc za jakas robote(
Agnis83
Mama Kacperka i Oskarka
Dziewczyny wierzycie w takie kalendarze? Kalkulator płci dziecka - Kalkulator ciąży - Ciążowy.pl
Az nie wierzylam ze cos takiego jest
Tylko ze jak wpisuje moj wiek zaplodnienia to mialam wtedy wg miesiecy 29 lat - i wychodzi dziewczynka, a gdy wiek dodalam 30 rocznikowo wyszedl chlopiec
Az nie wierzylam ze cos takiego jest
Tylko ze jak wpisuje moj wiek zaplodnienia to mialam wtedy wg miesiecy 29 lat - i wychodzi dziewczynka, a gdy wiek dodalam 30 rocznikowo wyszedl chlopiec
Ja nie wierzę w takie pierdoły, z resztą Adaś powinien być dziewczynką wg tego kalkulatora
Agnis, wpisz datę z karty. Jak na usg wychodzi różnica tydzień i większa to się bierze datę z usg (tak moja ginka robi). Mogłaś mieć przesuniętą owulację.
Agnis, wpisz datę z karty. Jak na usg wychodzi różnica tydzień i większa to się bierze datę z usg (tak moja ginka robi). Mogłaś mieć przesuniętą owulację.
Agnis83
Mama Kacperka i Oskarka
Tak na pewno mialam przesunietą bo przez ostatni rok to mialam tak nieregularne miesiaczki ze glowa boli
Dzięki Ewula :-)
Dzięki Ewula :-)
Witam was wszystkie po przerwie urlopowej niestety nie miałam tam możliwości korzystania z internetu więc się nie odzywałam. TYLE pisałyście że nie dam rady nadrobić zaległości ale teraz postaram się być na bieżąco.
Mam pytanko czy wy miewacie takie ciemniejsze upławy bo nie wiem czy się tym denerwować nie mam ich non stop ale raz na kilka dni a wizyta dopiero ok 4 września.
Mam pytanko czy wy miewacie takie ciemniejsze upławy bo nie wiem czy się tym denerwować nie mam ich non stop ale raz na kilka dni a wizyta dopiero ok 4 września.
nikaa51
Fanka BB :)
u mnie wychodzi chłopiec i według tego moja córka też powinna być chłopcem
ja mam wpisany termin według usg bo według om jest różnica 3 tygodnie a to już sporo
ja mam wpisany termin według usg bo według om jest różnica 3 tygodnie a to już sporo
reklama
Agnis83
Mama Kacperka i Oskarka
Moje uplawy miewają barwę od kremowej do srednio zoltej... A co w Twoim przypadku oznacza ciemniejsze? Bo jak ciemnozolte to chyba ok. Ja ok 6 tygodnia w jednym dniu mialam kilka ciemno brazowych plamek ale czytalam ze to normalne ze to sa resztki starej krwii, gorzej jakby byly jakies skrzepy czy cos takiego.
A uplawy swoja droga dobrze ze sa bo to jakas naturlana ochrona przed bakteriami, grunt zeby sie podmywac i zmieniac wkladki czesto.
A uplawy swoja droga dobrze ze sa bo to jakas naturlana ochrona przed bakteriami, grunt zeby sie podmywac i zmieniac wkladki czesto.
Podziel się: