mlodamama21
Fanka BB :)
a u mnie.. buee buee bueeee...
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ciasta już nie ma:-(witam serdecznie. ... piekna mamy pogode dzis zaraz zbierac bede sie do pracy, szczzerze to nie mam ani troche sily ale musze..... dalej nsm spuchniete slinianki ale odpukac nie bola, za to dziaslo na gorze.... boli jak cholera...... dam rade
u mnie jakbu Jagny I Nikii51 bedzue roznica 6 lat....
Jagna wyslij mi troszke ciasta, bo zrobilas mi smaka
jutro zaczynam szkole, super w koncu zacznie sie cos dziac ale denerwuje sie czy podolam......zreszta do odwaznych swiat nalezy
Ja też 83 rocznik, z listopada, więc twierdzę, ze jak będę rodzić to będę miała co najwyżej 30 lat, do 31 będzie jeszcze daleko Swoją drogą teraz w ciąży mam wymówkę, zeby jakoś specjalnie nie świętować tej okrągłej rocznicy
Nasze zlotowe plany nie wypaliły, bo mój sprytny mąż dopiero dziś sprawdził program, ze o 12 koniec (nie płaczę z tego powodu ), za to zaraz chyba się wybierzemy do moich rodziców na działkę na mały szaber ;-)))
Pojechaliśmy dziś do Tesco na zakupy, ale nędzny supermarket, już wolę mojego Reala po drugiej stronie ulicy...