reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

.:. Mamusie marzec 2014 .:.

czesc Kobitki,
ostatnio nie mialam czasu napisac, ale czytalam Was na bierzaco, nawet pisalam notatki, co ktorej mam odpisac.... niestety leze w lozku I bede pisala z glowy, bo fatalnie sie czuje. przepraszam, ze czasem nie da sie mnie doczytac to tylko wina tego, ze pisze na komorce I nie patrze co napisalam, a ze zazwyczaj robie to wieczorem to wiadomo, ze mysle tylko o spaniu...

witam nowe mamusie, Tymuniek nic sie nie martw tylko pozytywne myslenie.....

kasinak jak tam w Wadowicach???? co porabiacie????

jesli chodzi o wlosy to mam super, ale kurde przez brak asertwnosci kupilam 2 szampony I 3 odzywki za 87$ I nigdy wiecej tego nie zrobie....tak to jest jak rodzina rozkreca biznes..... dobrze, ze chociaz dobre, bo za taka sume mam na caly rok..... ale ja zawsze jestem taka glupiutka I za glupote place....
mamusia synka ja tez mam sny erotyczne czasem...... a jesli chodzi o pryszcze to dopiero co skonczylam kuracje kwasowe, ktore mi bardzo pomogly, a teraz znowu wygladam jakbym dojrzewala......

arania ja pepsi nie jestem w stanie przelknac taknjakni kawy, a przed ciaza od rana do wiexzora pilam oba trunki.... odrzucilo mnie calkowicie.....

moj synek poszedl teraz do kindergarden to odpowiednik naszej zerowki.... wyprawka czyli przybory z listy kosztowaly ok 150, naszczescie ksiazek jako tako nie maja tylko narazie kserowki, we czwarek byl pierwszy raZ nie moge wejsc do szkoly tylko on musi sam, ale radzi sobie bez problemu, takze od pon bedzie wyskakiwal z auta I sam szedl 5 m do szkoly, bo wstydzi sie, ze go odprowadzam..... a ja patrze jak taki maluch idzie po dlugim korytarzu I nawet nie zerka czy jestem..... tu sa troche zasady w szkolach.... od pon I ja zaczynam edukowac sie...... mam troszke stresik ale ciesze sie bardO.....

pisalyscie na poczatku tyg onpierogach z kapusta I grzybami I ja tez ostatnio jadlam w pracy.... pyszniutkie ;)

mam maly problem od wczoraj, po prawej stronie gdzie sa slinianki mam spuchniete, plukam sola I woda utleniona.... dziasla puchna..... z zebami nie mam problemow, bo wszystko mozliwe wyleczylam, jedyne co mi wraca to stany zapalne, np. przed zajsciem w ciaze od zeba madroani, ktory jeszcze nie wyszedl dostalam strasznej infekcji..... I to wraca I denrysta nie wie od czego..... troche mnie to zaczyna meczyc....

a brzuchol mam wiekszy niz z synkiem w 17 tyg.... zrobie zdjecie to Wam pokaze.... nawet jedna klientka sie mnie spytala czy ja przypadkiem nie jestem w ciazy..... ;)

jutro pracuje w sumie ten tydz mialam luzik bo malo pracowalam, bo mialam zalatwien sporo, ale za to mniej wyplaty bedzie a wydatkow coraz wiecej.... studia musze oplacic ale ciesze sie, bo jak skoncze to co zaczynam to moge przewaluowac mgr z polski I zrobic jakies 2 lata I tu skonczyc studia, dzieki temu zaoszxzedze kupe kasy I bede miala zawod...... ;)
ja sprzatam na raty lazienki skonxzylam wiec moge aobie poleniuchowac..... na jakas godzinke.... mam nadzieje, ze tym razem mnie doczytacie ;) pozdrawiam

reklama
ada Kochanie wszystko sie pouklada... pomalutku.... ciesze sie, ze tak to tego podchodzisz.... podziwiam Cie, zaloze sie, ze za niedluho napiszesz nam, ze jestes na watku np. pazdziernikowym I, ze wszystko jest dobrze.... sciskam Cie mocno I oddzywaj sie do nas ;)

Agnis to ty moj rocznik tylko ze mi 30 stuknela w kwietniu:-)

ada przykro mi ale mysle ze twoje podejscie wynika z tego ze wiedzialas ze te jajo jest puste ja jak slyszalam serduszko apotem mi powiedzieli ze przestalo bic ...to bylo najgorsze i wtedy zalowalam ze te serduszko slyszalam bo uwazalam ze wtedy byloby mi lzej. Ale tak jak pisza dziewczyny niedlugo pochwalisz sie ciaza a gdzies czytalam ze pyste jajo zdaza sie raz takze kciuki za was i wpadaj do nas jak najczesciej!

Witaj Ado :-) Bardzo mi przykro ze tak wyszlo ale masz racje jest dla kogo zyc :-) tak samo ja sobie to tlumaczylam jak miesiac w miesiac nie moglam zajsc w ciaze. Mam w koncu wspanialego synka :tak:

Ps.dzis spalam troszke i jak wstalam kilka razy szczypalo mnie cos w brzuchu od srodka ale to za wczesnie na ruchy plodu. Mam nadzieje ze wszystko jest ok jak sadzicie?:baffled:

Cześć dziewczyny :) U mnie dziś samopoczucie dobre i kolejny dzień bez wymiotów. Zyskałam dzięki temu mega pokłady energii :) Dziś nasi znajomi zawalili nas ubrankami i innymi gadżetami dla malucha po swojej córeczce. Część rzeczy na pewno nam się przyda część od razu odłożyliśmy w kąt.
Pisałyście o problemach z zębami. Ja mam zupełnie inny problem mam 4 ósemki w kości. Do usunięcia tylko operacyjnego, ale jeszcze się na to nie zdecydowałam. Pozostałe ząbki mam zdrowe, bo nawet nie mam żadnej plomby. Zobaczymy czy ciąża nic w tej kwestii nie zmieni.

reklama
Do góry