reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

.:. Mamusie marzec 2014 .:.

Dobranoc :* Ja jeszcze się nie kładę, jak pośpię w dzień mam więcej energii wieczorem :tak:
Przed chwilą skończył się koncert w Mrągowie a za chwilę oglądamy z mężem 3 cześć filmu Kontra na TVP1 polecam ;D Jak ktoś lubi sensacyjne :-D

reklama
Ada przykro slyszec taka wiadomosc,ale podziw dla ciebie ze tak dzelnie to znosisz.....jeszcze domek cudownymi babelkami sie powiekszy....

masiosia skad jestes?

Dziewczyny mam taki brzuchol wieczorem ze nie moge dac nogi na noge bo mnie cos gniecie:baffled:

Rozmawialam dzisiaj z mama....powiedziala ze to bedzie dziewczynka,bo tez nie wymiotowala z ze mna..tylko jak byla w ciazy z bratem....a ja z malym dalej wymiotowalam niz widzialam....chcialabym bardzo dzw,ale jak bedzie chl to tez super...oby bylo zdrowe:-)

Violet85 z wadowic pochodze.... a Ty?
Dziewczyny mam problem dopiero w pon moge isc do doktor I tak mi nic nie dadza, a czytam o zapaleniu slinianek I pisza o przyusznych, ze to swinka, a ja swinke juz przechodzilam..... w dziecinstwie I drugi raz mnie w ciazy zlapalo zapalenie....moze to nie slinianki ale boli jak ostatnio.... plukam rumiankiem woda utleniona I sola.... ogolnie mam stan zapalny jamy ustnej...... tylko z prawej strony.... moze mnie zawialo....nie wiem.... nie chce sie denerwowac ani panikowac.... co ma byc to bedzie.... ja moge cierpiec byleby malenstwo bylo zdrowe.... normalnie wszystko nam sie wali na glowe..... dzis zjadlam 5 sliwek jedna kanapke I troche arbuza.... na sile a teraz wrzucilam prazone w foli na grilla.moze to zjem.... przepraszam, ze panikuje... slodkich snow I spokojnej nocy..... I milej niedzieli

masiosia ale gdzie teraz mieszkasz? w jakim kraju/miescie?-jezeli mozna zapytac jeszcze raz-bo zapomnialam, czy pisalas wczesniej? Nie martw sie tak bardzo sliniankami, bo mnie ten na poczatku tak6-7 tydz. to tez bolaly- plukalam sola i przeszlo;-)ale sprawdz to moze u lekarza.

ada 3 maj sie dzielnie kochanie-potwierdzam, ze latwiej zniesc puste jajo, niz pozniej...i po stresie jest ta ulga.....przeszlam obydwa i wiem. Wiedz, ze puste jajo plodowe, z reguly jest tylko raz i zalezy kiedy bedziesz gotowa psychicznie, ale wcale nie musisz czekac pol roku, zwlaszcza, ze to bylo tak wczesnie-tak 2-3 mies. jak tu radza-zalezy bardziej od kondycji psychicznej- sciskam mocno:-))))

co do zabkow....to u mnie troche dziasla krwawia czasami, mam na noc specjalny zel- paste i poleciala koronka wczesniej, ale jest naprawiona przez mojego m;-) takze mam fajnie i pod reka:-)

zycze milego dnia jak zwykle ;-)

Ostatnia edycja:
Ozila mieszkam w usa od 2 lat, Krakow znam, bo rzut beretem I studiowalam 5 lat tam.... z tego co wiem to u Ciebie rano, tak? plukam sola I wszystkim czym sie da.... zobaczymy co bedzie jutro..... musze jutro pomoc m I pracowac bo zwariwac mozna..... jakie plany macie na niedziele?

Dzien dobry!

rozpisalyscie sie wczoraj o zebach az mnie wieczorem zaczal zab pobolewac a teraz to kiepski moment bo moja bratowa dentystka pojechala na urlop i wroci dopiero za dwa tyg.
co do planow niedzielnych to nie mam konkretnych zobacze jak sie bede czuc, bo wczoraj sie pochwalilam ze mi lepiej i myslalam ze zakupow w galerii z corka nie skoncze ale wybieram sie na cmentarz do mamy to na pewno. Wogle od dwoch dni mam jakies kiepskie sny tzn. Wczoraj przysnili mi sie wszyscy moi najblizsi zmarli,i palil sie dom i ksiadz dzisiaj snil mi sie jakis pogrzeb wiedzialam ze to czyjegos dziecka ale go nie widzialam kue plecie mi sie grom wie co a ja sie potem martwie ze cos bedzie nie tak. Wiem ze moze niektore z was uznaja to za glupie ale ja w sny wierze i jak sie mialo stac cos zlego to snia mi sie bliscy ktorzy odeszli. Dzien przed smiercia mamy przysnila mi sie babcia ktora lezala w trumnie i plakala wtedy wiedzialam ze bedzie zle...no dobra koniec smecenia.
Moje dziecko nie moze przezyc ze juz za dwa tyg do szkoly z jednej strony to jej sie chce bo wszystko nowe i fajne ale z drugiej strony to straszny leniuch i juz jej zapowiedzialam ze jak chce sie dostac do gimnazjum z poza rejonu to musi przysiasc do nauki a z tym to u niej ciezko no ale ja bede w domu wiec jej przypilnuje :-) milej niedzieli!

masiosia U nas juz teraz prawie 4 po poludniu, bardzo ladnie , slonecznie bylo 24C, wie bylismy na dlugim spacerku na plazy;-)
przyszlam, to troche padlam, no teraz powolutku za obiadek sie biore

marcia ​ja slyszalam, ze jak sie sni cos zle, to jet dobrze- na odwrot, a poza tym w ciazy sie co jakis czas straszne glupoty snia, to normalne, takze sie nie przejmuj;-)

milej niedziel wszystkim zycze:happy::-)

Ostatnia edycja:
Marcia ja też wierzę w sny i często się nimi przejmuję. Trzymam kciuki żeby nie było tak źle. Mojej cioci ostatnio śnił się pogrzeb jej taty, co oznaczało długie życie i to chyba prawda bo tata swoje lata ma a czuje się ostatnio na prawdę dobrze. Nawet w jeziorze pływa :)

reklama
cześć dziewczyny:-) co do snów to ja miałam erotyczną noc pod tym względem - na szczęście z udziałem męża ;-) Wiecie co mi M ostatnio powiedział? Nie wiem co mu się stało, chyba instynkty ojcowskie tak się w nim rozwinęły,że mu serce urosło, bo oznajmił,że jak się dzidziuś urodzi to on od razu chce następnego:szok: Masakra...kiedyś na myśl o więcej niż jednym dziecku to dostawał palpitacji...a teraz...on już je tak bardzo kocha,że kolejne chce...kory mi wybiło..

Do góry