reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

.:. Mamusie marzec 2014 .:.

hej

Ada strasznie mi przykro :-(
marcia
mi tez się bzdury snia i mamunia też i ostatnio taki pan z pracy, który umarł mi się snił, ze robił klopsa z jajkiem :baffled:ja kiepsko spie a jak już zasne to głupoty na maxa :-(

wczoraj się bardzo źle czułam, rzyganie mnie dopadło, potem mnie bolał przełyk a potem głowa i cały dzień lezałam w łóżku, już od czwartku caly czas leze, nie mam sily na nic, wstaje tylko do toalety :-( jem na 100 podejść bo inaczej rzyg, dziś do meza powiedziałam ze chyba chce do szpitala, żeby mnie na nogi postawili bo już nie mam sily żyć.....wizyta w czwartek.........

reklama
Hej,
mi też się jakieś dziwne rzeczy śnią. Ostatnio, że teraz w sierpniu byłam już po porodzie, mieszkała ze mną moja mama i siostra, a ja nic nie pamiętałam ze szpitala ani z porodu, a cesarka trwała 6 godzin. Najbardziej mnie dziwiło, że musiała być jakaś pomyłka z datą poczęcia, przesunięta o ponad pół roku :p

Dołączam do cierpiących na bezsenność :/ Dziecko dziś obudziło się o 3 30, wzięłam go do nas i już zasnąć nie mogłam, wałkoniłam się tylko w łóżku, przeniosłam małego jak zasnął i dalej nic. Po południu pewnie odpłynę...

Ada, bardzo mi przykro :(

Mrówka, no to nieźle wzięło Twojego męża :) Niech poczeka aż się dzieciątko urodzi najpierw ;)

Ewula - to samo mu mówię,zobaczymy jak to w ogóle będzie z jednym...czy sobie poradzimy,czy nas to nie przerośnie itp. Jak wówczas będziemy chcieli to może być jedno po drugim - myślę,że to rozwiązanie ma swoje duże plusy :-)

Dziekuje dziewczyny za tak mile slowa :*

Ozila psychicznie to w sumie juz jestem gotowa. Szczegolnie wlasnie dlatego ze jajo bylo puste.
Nie zamartwiam sie ze stracilam dzidziusia bo go tam nie bylo,i to wiele daje dla kondycji psychicznej w moim przypadku.
Kto wie moze juz po pierwszym okresie od zabiegu sie zdecydujemy :) (ale chciala bym zeby wszystko bylo dobrze i nie wiem czy nie bylo by to za wczesnie
lekarz zalecil odczekanie kilku miesiecy.......... no coz, bedzie co ma byc :)

Mrowka jak sie dzidzius urodzi i bedzie wstawal w nocy po kilka razy (choc nie kazdy ,,facet,, to robi ) i dojda do tego inne czynnosci to zachce jednak zaczekac na nastepne :)

Ale coś w tym jest, że faceci jak już zostają ojcami to chcą mieć więcej dzieci. Mój D też na początku odkładał myśli o ojcostwie w daleką przyszłość, potem już bardzo chciał ale jedno, a teraz mi napomyka że fajnie byłoby mieć trójkę dzieci.

Hej kochane:-) dzis juz bylam w kosciolku a niedlugo do mamy na obiad idziemy bo jej wczoraj zapowiedzialam ze nie chce mi sie gotowac dzis:D. Dzis tez mowie do meza ze niedlugo bedzie dumnie pchal wozek, to widzialam ten blysk w oczach bo to w koncu jego pierwsze rodzone dzieciatko.. Co do snow.. Ja to prawie codziennie gadam przez sen:-) mąz to sie smieje jakie ja nieraz glupoty gadam:)

Ada współczuję, ale super że się dobrze czujesz. Masz córeczkę która potrzebuje dużo miłości
U mnie roznica tez bedzie........... 7 lat jak urodze,miedzy moim synem a dzidzia....A staralismy sie o dziecko ponad rok i tez dla nas byla niespodzianka:-)
U nas różnica wyjdzie 6 lat

Agnis to ty moj rocznik tylko ze mi 30 stuknela w kwietniu:-)

ada przykro mi ale mysle ze twoje podejscie wynika z tego ze wiedzialas ze te jajo jest puste ja jak slyszalam serduszko apotem mi powiedzieli ze przestalo bic ...to bylo najgorsze i wtedy zalowalam ze te serduszko slyszalam bo uwazalam ze wtedy byloby mi lzej. Ale tak jak pisza dziewczyny niedlugo pochwalisz sie ciaza a gdzies czytalam ze pyste jajo zdaza sie raz takze kciuki za was i wpadaj do nas jak najczesciej!
Marcia, Agnis to my ten sam rocznik tylko mi stuknie w październiku:-D A będziemy rodzic jaki 31-latki;-)
Ja ma kilka zębów do leczenia, poleciały mi od początku ciąży:-( Wczoraj pomalowaliśmy kuchnię, a dziś juz rosołek jest i ciasto kruche ze śliwkami i kruszonką:-D Po obiadku na działkę lecimy:-D mały grill w planach

Witam dziewczyny
u mnie samopoczucie kiepskie z kibelkiem się witam średnio raz dziennie choć zdarza się że wcale

Widzę temat różnic wieku miedzy moimi będzie 6 lat

uciekam poczytać co tam naskrobałyście i co mnie ominęło

życzę miłego dnia

reklama
Do góry