reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

.:. Mamusie marzec 2014 .:.

hej

Ada strasznie mi przykro :-(
marcia
mi tez się bzdury snia i mamunia też i ostatnio taki pan z pracy, który umarł mi się snił, ze robił klopsa z jajkiem :baffled:ja kiepsko spie a jak już zasne to głupoty na maxa :-(

wczoraj się bardzo źle czułam, rzyganie mnie dopadło, potem mnie bolał przełyk a potem głowa i cały dzień lezałam w łóżku, już od czwartku caly czas leze, nie mam sily na nic, wstaje tylko do toalety :-( jem na 100 podejść bo inaczej rzyg, dziś do meza powiedziałam ze chyba chce do szpitala, żeby mnie na nogi postawili bo już nie mam sily żyć.....wizyta w czwartek.........

reklama
Hej,
mi też się jakieś dziwne rzeczy śnią. Ostatnio, że teraz w sierpniu byłam już po porodzie, mieszkała ze mną moja mama i siostra, a ja nic nie pamiętałam ze szpitala ani z porodu, a cesarka trwała 6 godzin. Najbardziej mnie dziwiło, że musiała być jakaś pomyłka z datą poczęcia, przesunięta o ponad pół roku :p

Dołączam do cierpiących na bezsenność :/ Dziecko dziś obudziło się o 3 30, wzięłam go do nas i już zasnąć nie mogłam, wałkoniłam się tylko w łóżku, przeniosłam małego jak zasnął i dalej nic. Po południu pewnie odpłynę...

Ada, bardzo mi przykro :(

Mrówka, no to nieźle wzięło Twojego męża :) Niech poczeka aż się dzieciątko urodzi najpierw ;)

Ewula - to samo mu mówię,zobaczymy jak to w ogóle będzie z jednym...czy sobie poradzimy,czy nas to nie przerośnie itp. Jak wówczas będziemy chcieli to może być jedno po drugim - myślę,że to rozwiązanie ma swoje duże plusy :-)

Dziekuje dziewczyny za tak mile slowa :*

Ozila psychicznie to w sumie juz jestem gotowa. Szczegolnie wlasnie dlatego ze jajo bylo puste.
Nie zamartwiam sie ze stracilam dzidziusia bo go tam nie bylo,i to wiele daje dla kondycji psychicznej w moim przypadku.
Kto wie moze juz po pierwszym okresie od zabiegu sie zdecydujemy :) (ale chciala bym zeby wszystko bylo dobrze i nie wiem czy nie bylo by to za wczesnie
lekarz zalecil odczekanie kilku miesiecy.......... no coz, bedzie co ma byc :)

Mrowka jak sie dzidzius urodzi i bedzie wstawal w nocy po kilka razy (choc nie kazdy ,,facet,, to robi ) i dojda do tego inne czynnosci to zachce jednak zaczekac na nastepne :)

Ale coś w tym jest, że faceci jak już zostają ojcami to chcą mieć więcej dzieci. Mój D też na początku odkładał myśli o ojcostwie w daleką przyszłość, potem już bardzo chciał ale jedno, a teraz mi napomyka że fajnie byłoby mieć trójkę dzieci.

Hej kochane:-) dzis juz bylam w kosciolku a niedlugo do mamy na obiad idziemy bo jej wczoraj zapowiedzialam ze nie chce mi sie gotowac dzis:D. Dzis tez mowie do meza ze niedlugo bedzie dumnie pchal wozek, to widzialam ten blysk w oczach bo to w koncu jego pierwsze rodzone dzieciatko.. Co do snow.. Ja to prawie codziennie gadam przez sen:-) mąz to sie smieje jakie ja nieraz glupoty gadam:)

Ada współczuję, ale super że się dobrze czujesz. Masz córeczkę która potrzebuje dużo miłości
U mnie roznica tez bedzie........... 7 lat jak urodze,miedzy moim synem a dzidzia....A staralismy sie o dziecko ponad rok i tez dla nas byla niespodzianka:-)
U nas różnica wyjdzie 6 lat

Agnis to ty moj rocznik tylko ze mi 30 stuknela w kwietniu:-)

ada przykro mi ale mysle ze twoje podejscie wynika z tego ze wiedzialas ze te jajo jest puste ja jak slyszalam serduszko apotem mi powiedzieli ze przestalo bic ...to bylo najgorsze i wtedy zalowalam ze te serduszko slyszalam bo uwazalam ze wtedy byloby mi lzej. Ale tak jak pisza dziewczyny niedlugo pochwalisz sie ciaza a gdzies czytalam ze pyste jajo zdaza sie raz takze kciuki za was i wpadaj do nas jak najczesciej!
Marcia, Agnis to my ten sam rocznik tylko mi stuknie w październiku:-D A będziemy rodzic jaki 31-latki;-)
Ja ma kilka zębów do leczenia, poleciały mi od początku ciąży:-( Wczoraj pomalowaliśmy kuchnię, a dziś juz rosołek jest i ciasto kruche ze śliwkami i kruszonką:-D Po obiadku na działkę lecimy:-D mały grill w planach

Witam dziewczyny
u mnie samopoczucie kiepskie z kibelkiem się witam średnio raz dziennie choć zdarza się że wcale

Widzę temat różnic wieku miedzy moimi będzie 6 lat

uciekam poczytać co tam naskrobałyście i co mnie ominęło

życzę miłego dnia

reklama
Do góry