reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

.:. Mamusie marzec 2014 .:.

brzuszątko oglądnięte:) genialne! ja jestem jakoś 2 razy szersza:D ja się dopinam w swoje rzeczy jeszcze ale brzuch już odstaje do przodu bardzo... taka jakaś spuchnięta jestem:-D

reklama
Witam mamusie:-)

ja dzis po usg! Maluszek (8.5 dzien-8.6 dzien) ma 22.0 mm i serducho 182!!!:-)

az sie przestraszylam, ze to za szybko, ale sprawdzilam i norma na ten tydz.155-195 a i chyba marcia dokladnie tez tak miala prawda? Co Ci lekarz mowil???- Mnie babka, ze to jest absolutnie dobrze :-)

P.s, pstaram sie pozniej dodac zdjecia:-)

milego dnia kobitki;-)

Ostatnia edycja:
Filantropek witaj :-)

Violet85 też tak mam z Julką wymiotowałam do 6 miesiąca teraz mnie muli czasem mocniej, czasem mniej ale i tak cały czas mam wrażenie że coś nie tak z tą ciążą:zawstydzona/y:
Co do brzuszka to mam też inaczej jak w 1 ciąży - czasem wielki jak w 6 miesiącu a nagle jakby mi powietrze zeszło i mały :confused: nie rozumiem.
Chyba za bardzo sugeruję się 1 ciążą i stąd tyle niewiadomych. Jest tylko jedna najważniejsza rzecz przestałam plamić :-) Od dzisiaj zaczynam brać duphaston 2X zgodnie z zaleceniem p. doktor.
Przyjemnego dnia Wam życzę pa do potem

ja tak na szybciutko i tylko o sobie bo zaraz na pogrzeb jedziemy a potem przeprowadzka męża do wawy i remont błyskawiczny robimy więc cięęężki weekend mnie czeka:
serduszko jest i żadnych śladów odklejenia ani krwiaków nie ma. Do mojego lekarza nie mogłam się dostać bo nie było terminów więc byłam u innego i jak na złość głowicę do dopochwowego miał złamaną więc umówił mnie telefonicznie na dyżyr do szpitala do ... mojego lekarza :D Fasolinka ma 12mm! Rany jakie to malusie!

Kasiak ja tez tak mam z brzuszkiem, ogólnie go widać, ale nieraz jest większy nieraz mniejszy. Chyba zależy to od tego co zjemy;-)
Ozila super wieści:-D:-D
Mlodamama ja się nie zapnę w dżinsy:-(
Violet będzie dobrze, zobaczysz, trzymam &&&&&&
Flower super :)

Kasiak ja tez tak mam z brzuszkiem, ogólnie go widać, ale nieraz jest większy nieraz mniejszy. Chyba zależy to od tego co zjemy;-)
Ozila super wieści:-D:-D
Mlodamama ja się nie zapnę w dżinsy:-(
Violet będzie dobrze, zobaczysz, trzymam &&&&&&
Flower super :)

u mnie idzie to wolniej bo ja sama w sobie mam brzuchol.. 63kg! to masakra jakaś...zanim zaczęłam leczenie przed pierwszym dzieckiem to miałam 48...ehh można pomarzyć..

reklama
Witajcie:-)
Ściskam także nowe marcóweczki!! :-)

Ja jeszcze się mieszczę w starych spodniach. Czasami po obfitym obiedzie rozpinam guziki.
Wczoraj byliśmy w Ojcowie, cholera zapomniałam, że potrafią tam być takie tłumy;/ Ale wybraliśmy mało uczęszczaną trasę - do Jaskini Ciemnej najdłuższą trasą - takiego mam kochanego męża, powtarzał dasz radę... a później mnie jeszcze hamował, dziwne nie czułam że szłam tak szybko... Ale chyba dziecku się podobało:D Będzie kolejnym miłośnikiem skałek i wspinaczki haha.
Mam delikatny brzuch, taki po dobrze sytym jedzeniu:baffled: więc ludzie raczej nie posądzają mnie o ciążę... raczej o obżarstwo:crazy:
Dziewczyny gratuluję wspaniałych wiadomości po USG:-)

Ja moją wizytę mam w poniedziałek:-D Zobaczymy jak fasolka rośnie, bo ostatnio była bardzo mała... lekarka nie powiedziała ile ma mm... Cud, że zobaczyła!! Bo jak pamiętacie, już uznała pęcherzyk za pusty..

Do góry