reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

.:. Mamusie marzec 2014 .:.

brzuszątko oglądnięte:) genialne! ja jestem jakoś 2 razy szersza:D ja się dopinam w swoje rzeczy jeszcze ale brzuch już odstaje do przodu bardzo... taka jakaś spuchnięta jestem:-D

reklama
Witam mamusie:-)

ja dzis po usg! Maluszek (8.5 dzien-8.6 dzien) ma 22.0 mm i serducho 182!!!:-)

az sie przestraszylam, ze to za szybko, ale sprawdzilam i norma na ten tydz.155-195 a i chyba marcia dokladnie tez tak miala prawda? Co Ci lekarz mowil???- Mnie babka, ze to jest absolutnie dobrze :-)

P.s, pstaram sie pozniej dodac zdjecia:-)

milego dnia kobitki;-)

Ostatnia edycja:
Filantropek witaj :-)

Violet85 też tak mam z Julką wymiotowałam do 6 miesiąca teraz mnie muli czasem mocniej, czasem mniej ale i tak cały czas mam wrażenie że coś nie tak z tą ciążą:zawstydzona/y:
Co do brzuszka to mam też inaczej jak w 1 ciąży - czasem wielki jak w 6 miesiącu a nagle jakby mi powietrze zeszło i mały :confused: nie rozumiem.
Chyba za bardzo sugeruję się 1 ciążą i stąd tyle niewiadomych. Jest tylko jedna najważniejsza rzecz przestałam plamić :-) Od dzisiaj zaczynam brać duphaston 2X zgodnie z zaleceniem p. doktor.
Przyjemnego dnia Wam życzę pa do potem

ja tak na szybciutko i tylko o sobie bo zaraz na pogrzeb jedziemy a potem przeprowadzka męża do wawy i remont błyskawiczny robimy więc cięęężki weekend mnie czeka:
serduszko jest i żadnych śladów odklejenia ani krwiaków nie ma. Do mojego lekarza nie mogłam się dostać bo nie było terminów więc byłam u innego i jak na złość głowicę do dopochwowego miał złamaną więc umówił mnie telefonicznie na dyżyr do szpitala do ... mojego lekarza :D Fasolinka ma 12mm! Rany jakie to malusie!

Kasiak ja tez tak mam z brzuszkiem, ogólnie go widać, ale nieraz jest większy nieraz mniejszy. Chyba zależy to od tego co zjemy;-)
Ozila super wieści:-D:-D
Mlodamama ja się nie zapnę w dżinsy:-(
Violet będzie dobrze, zobaczysz, trzymam &&&&&&
Flower super :)

Kasiak ja tez tak mam z brzuszkiem, ogólnie go widać, ale nieraz jest większy nieraz mniejszy. Chyba zależy to od tego co zjemy;-)
Ozila super wieści:-D:-D
Mlodamama ja się nie zapnę w dżinsy:-(
Violet będzie dobrze, zobaczysz, trzymam &&&&&&
Flower super :)

u mnie idzie to wolniej bo ja sama w sobie mam brzuchol.. 63kg! to masakra jakaś...zanim zaczęłam leczenie przed pierwszym dzieckiem to miałam 48...ehh można pomarzyć..

reklama
Witajcie:-)
Ściskam także nowe marcóweczki!! :-)

Ja jeszcze się mieszczę w starych spodniach. Czasami po obfitym obiedzie rozpinam guziki.
Wczoraj byliśmy w Ojcowie, cholera zapomniałam, że potrafią tam być takie tłumy;/ Ale wybraliśmy mało uczęszczaną trasę - do Jaskini Ciemnej najdłuższą trasą - takiego mam kochanego męża, powtarzał dasz radę... a później mnie jeszcze hamował, dziwne nie czułam że szłam tak szybko... Ale chyba dziecku się podobało:D Będzie kolejnym miłośnikiem skałek i wspinaczki haha.
Mam delikatny brzuch, taki po dobrze sytym jedzeniu:baffled: więc ludzie raczej nie posądzają mnie o ciążę... raczej o obżarstwo:crazy:
Dziewczyny gratuluję wspaniałych wiadomości po USG:-)

Ja moją wizytę mam w poniedziałek:-D Zobaczymy jak fasolka rośnie, bo ostatnio była bardzo mała... lekarka nie powiedziała ile ma mm... Cud, że zobaczyła!! Bo jak pamiętacie, już uznała pęcherzyk za pusty..

Do góry