reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

.:. Mamusie marzec 2014 .:.

reklama
Ja mam dzisiaj gorszy dzien, pojechalam z cora na obiad do knajpy ale ledwie go wcisnelam i jakos tak dzisiaj mnie mdli, bola plecy i ciagnie podbrzusze wiec wrocilysmy i leze w wyrku i ogladam na tlc program niesforne przyszle mamy o ekstremalnych mamuskach ktore pala, pija itd i mowia ciekawe rzeczy

Wiesz mnie też dziś brzuch pobolewa, piłam na to magnez:-)

aga ja minus 3 kg, dziecko sobie poradzi..............w ciąży z synkiem schudłam 7 kg, byłam już wrakiem, krew mi leciała z nosa, dziąseł, skore miałam sucha jak wiór a z dzieckiem było ok :-)

ja wypiłam 1,5 litra wody i zjadłam obiad i Loda............

Marcia, a jaki magnez bierzesz???
Ja wcinam 2 porcję sałatki gyros, a talia poszła w siną dal:-(
Mąż właśnie porobił nam zdjęcia brzuszków, jutro wrzucę:-D:-D Mam razem z córcią, jak się stykamy brzuszkami i jak się tuli:-D

Hej dziewczyny...

witam nowa ciezaroweczke wsrod nas :-)

Nnarzekacie na mdlosci i nie ktore ciezaroweczki sie martwia o malenstwo,bez obaw.....

Ja natomiast mart
wie sie bo tych mdlosci nie mam cholera.... w pierwszej ciazy bardzo wymiotoalam,a teraz nic.... Tyje w oczach i nie mam wstretu do zapachow,nawet papierosowych..... Mam nadzieje ze pojade do Polski poczatkiem wrzesnia,bo tutaj robia dopiero 18-20 tyg...:wściekła/y:

Strasznie sie boje,moj maly idzie do szkoly... troche sloek najwazniejszych zna,ale jak on sobie tej szkole poradzi.... Kupilismy juz plecak,rzeczy do gimnastyki,pojemniki na lunch.... iec jestesmy przygotoVani.... ksiazek i zeszytow nie trzeba,wszystko zapewnia szkola...wiec wydatku takiego nie bylo....

Poch
wale sie ze otrzymalam zaproszenie i ...... bede chrzestna:-)

reklama
Violet, ładny brzuszek :) chyba po woli ludzie będą zauważać. Ja mój też widzę i spodni nie dopinam, ale jeszcze pewnie długo ludzie nie będą widzieć że ciężarna idzie ;)

Do góry