reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

.:. Mamusie marzec 2014 .:.

reklama
Ja mam dzisiaj gorszy dzien, pojechalam z cora na obiad do knajpy ale ledwie go wcisnelam i jakos tak dzisiaj mnie mdli, bola plecy i ciagnie podbrzusze wiec wrocilysmy i leze w wyrku i ogladam na tlc program niesforne przyszle mamy o ekstremalnych mamuskach ktore pala, pija itd i mowia ciekawe rzeczy

Wiesz mnie też dziś brzuch pobolewa, piłam na to magnez:-)

aga ja minus 3 kg, dziecko sobie poradzi..............w ciąży z synkiem schudłam 7 kg, byłam już wrakiem, krew mi leciała z nosa, dziąseł, skore miałam sucha jak wiór a z dzieckiem było ok :-)

ja wypiłam 1,5 litra wody i zjadłam obiad i Loda............

Marcia, a jaki magnez bierzesz???
Ja wcinam 2 porcję sałatki gyros, a talia poszła w siną dal:-(
Mąż właśnie porobił nam zdjęcia brzuszków, jutro wrzucę:-D:-D Mam razem z córcią, jak się stykamy brzuszkami i jak się tuli:-D

Hej dziewczyny...

witam nowa ciezaroweczke wsrod nas :-)

Nnarzekacie na mdlosci i nie ktore ciezaroweczki sie martwia o malenstwo,bez obaw.....

Ja natomiast mart
wie sie bo tych mdlosci nie mam cholera.... w pierwszej ciazy bardzo wymiotoalam,a teraz nic.... Tyje w oczach i nie mam wstretu do zapachow,nawet papierosowych..... Mam nadzieje ze pojade do Polski poczatkiem wrzesnia,bo tutaj robia dopiero 18-20 tyg...:wściekła/y:

Strasznie sie boje,moj maly idzie do szkoly... troche sloek najwazniejszych zna,ale jak on sobie tej szkole poradzi.... Kupilismy juz plecak,rzeczy do gimnastyki,pojemniki na lunch.... iec jestesmy przygotoVani.... ksiazek i zeszytow nie trzeba,wszystko zapewnia szkola...wiec wydatku takiego nie bylo....

Poch
wale sie ze otrzymalam zaproszenie i ...... bede chrzestna:-)

reklama
Violet, ładny brzuszek :) chyba po woli ludzie będą zauważać. Ja mój też widzę i spodni nie dopinam, ale jeszcze pewnie długo ludzie nie będą widzieć że ciężarna idzie ;)

Do góry