reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

.:. Mamusie marzec 2014 .:.

Witam Was serdecznie w piękny słoneczny ale nie upalny dzień:-) Może uda nam się zdążyć na odpust w Grodzisku, a jak nie, to pochodzimy po Ojcowie:rofl2: Miłego dnia Wam życzę:-)

Dziewczyny, firma budowlana uchyla się od dokończenia poprawek:angry: pomimo podpisanego aneksu do umowy.... czy jeśli pójdziemy do sądu, to czy jest szansa wygranej? Kurde strasznie nas to denerwuje... dom wygląda strasznie a oni nas olewają! Nie odbierają telefonów, albo gadają, że nie mają czasu gadać, że innym razem zadzwonią, że mają problemy i tak w nieskończoność... A ja jestem w ciąży i to strasznie znoszę

reklama
Arania współczuję przejść z "fachowcami", skoro macie umowę podpisaną, to powinna być szansa na wygranie z sądu.

Mamusiu, może u Ciebie te potworne mdłości minęły i teraz będzie już tylko lepiej :)

witajcie mamusie:) u mnie dziś taka karuzela, żeledwo na oczy patrzę :-( jadłowstręt mam taki ze szerokim lukiem opuszczam Wasze jedzeniowe wpisy... bleeee.... mam jużzerdecznie dość tej guli w gardle... no ileż można...
zmykam się położyć może późnij będzie lepiej.
Pozdrawiam Was niebiesko i milego dnia życzę :-)

Hej Kobitki!

Filantropek witaj!

Mi się włosy zaczęły lepiej układać niż przed ciążą, ale moje dziecko nie ma litości i jak tylko leżę to włazi na mnie i szarpie za kudły, już nie wiem co mam z nim zrobić, wyrywa mi je całymi garściami. Mały gałgan!
Do tego wstał dziś o 5 30, a matce to rano nie odpuści... Teraz jest kochany, bo śpi :p

Ja dziś planowałam na działkę pojechać, ale jakoś tak średnio się czuję, więc chyba sobie odpuszczę i pójdziemy na spacer do parku, ale to dopiero po drzemce.
Na takie dziecięce fanaberie mam sposób. Weź i Ty go pociągnij, zobaczy że boli i przestanie:-)
Witam Was serdecznie w piękny słoneczny ale nie upalny dzień:-) Może uda nam się zdążyć na odpust w Grodzisku, a jak nie, to pochodzimy po Ojcowie:rofl2: Miłego dnia Wam życzę:-)

Dziewczyny, firma budowlana uchyla się od dokończenia poprawek:angry: pomimo podpisanego aneksu do umowy.... czy jeśli pójdziemy do sądu, to czy jest szansa wygranej? Kurde strasznie nas to denerwuje... dom wygląda strasznie a oni nas olewają! Nie odbierają telefonów, albo gadają, że nie mają czasu gadać, że innym razem zadzwonią, że mają problemy i tak w nieskończoność... A ja jestem w ciąży i to strasznie znoszę
Pewnie, że wygrasz, postrasz sądem, albo nie zapłać. Trudno ich wina to kasy nie ma:tak:
My po obiedzie, zaraz jedziemy do mamy, tylko małpka zje:-D

Dziewczyny może wy mi pomożecie. Od 12 zaczynam się zapowietrzać, cały żołądek i powyżej aż do gardła. W ten sposób często nawet wcisnąć obiadu nie mogę, bo jestem pełna, a nawet jeśli zjem to powietrze powoduje, że wymiotuje. Także całe popołudnie to męczarnia i głodówka. Co można z tym zrobić?

Maratuszka u mnie tak różowo nie jest bo rzyganie było ehhhh chyba jeszcze nie moja pora na koniec tych atrakcji :crazy:

agne ja mam takie uczucie caly czas, caly czas mam wrażenie ze od przełyku do żołądka mi wszystko stoi i mam wszystko zapchane, jem na raty, na kilka podejść............

Ja się trochę boję o dziecko, bo wcześniej to jeszcze co jadłam, a teraz to głodówka, nie chcę aby to się odbiło na nim. Na razie schudłam 3,5kg, a jeszcze tydzień do wizyty.

reklama
Ja mam dzisiaj gorszy dzien, pojechalam z cora na obiad do knajpy ale ledwie go wcisnelam i jakos tak dzisiaj mnie mdli, bola plecy i ciagnie podbrzusze wiec wrocilysmy i leze w wyrku i ogladam na tlc program niesforne przyszle mamy o ekstremalnych mamuskach ktore pala, pija itd i mowia ciekawe rzeczy

Do góry