reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

.:. Mamusie marzec 2014 .:.

Witam Was serdecznie w piękny słoneczny ale nie upalny dzień:-) Może uda nam się zdążyć na odpust w Grodzisku, a jak nie, to pochodzimy po Ojcowie:rofl2: Miłego dnia Wam życzę:-)

Dziewczyny, firma budowlana uchyla się od dokończenia poprawek:angry: pomimo podpisanego aneksu do umowy.... czy jeśli pójdziemy do sądu, to czy jest szansa wygranej? Kurde strasznie nas to denerwuje... dom wygląda strasznie a oni nas olewają! Nie odbierają telefonów, albo gadają, że nie mają czasu gadać, że innym razem zadzwonią, że mają problemy i tak w nieskończoność... A ja jestem w ciąży i to strasznie znoszę

reklama
Arania współczuję przejść z "fachowcami", skoro macie umowę podpisaną, to powinna być szansa na wygranie z sądu.

Mamusiu, może u Ciebie te potworne mdłości minęły i teraz będzie już tylko lepiej :)

witajcie mamusie:) u mnie dziś taka karuzela, żeledwo na oczy patrzę :-( jadłowstręt mam taki ze szerokim lukiem opuszczam Wasze jedzeniowe wpisy... bleeee.... mam jużzerdecznie dość tej guli w gardle... no ileż można...
zmykam się położyć może późnij będzie lepiej.
Pozdrawiam Was niebiesko i milego dnia życzę :-)

Hej Kobitki!

Filantropek witaj!

Mi się włosy zaczęły lepiej układać niż przed ciążą, ale moje dziecko nie ma litości i jak tylko leżę to włazi na mnie i szarpie za kudły, już nie wiem co mam z nim zrobić, wyrywa mi je całymi garściami. Mały gałgan!
Do tego wstał dziś o 5 30, a matce to rano nie odpuści... Teraz jest kochany, bo śpi :p

Ja dziś planowałam na działkę pojechać, ale jakoś tak średnio się czuję, więc chyba sobie odpuszczę i pójdziemy na spacer do parku, ale to dopiero po drzemce.
Na takie dziecięce fanaberie mam sposób. Weź i Ty go pociągnij, zobaczy że boli i przestanie:-)
Witam Was serdecznie w piękny słoneczny ale nie upalny dzień:-) Może uda nam się zdążyć na odpust w Grodzisku, a jak nie, to pochodzimy po Ojcowie:rofl2: Miłego dnia Wam życzę:-)

Dziewczyny, firma budowlana uchyla się od dokończenia poprawek:angry: pomimo podpisanego aneksu do umowy.... czy jeśli pójdziemy do sądu, to czy jest szansa wygranej? Kurde strasznie nas to denerwuje... dom wygląda strasznie a oni nas olewają! Nie odbierają telefonów, albo gadają, że nie mają czasu gadać, że innym razem zadzwonią, że mają problemy i tak w nieskończoność... A ja jestem w ciąży i to strasznie znoszę
Pewnie, że wygrasz, postrasz sądem, albo nie zapłać. Trudno ich wina to kasy nie ma:tak:
My po obiedzie, zaraz jedziemy do mamy, tylko małpka zje:-D

Dziewczyny może wy mi pomożecie. Od 12 zaczynam się zapowietrzać, cały żołądek i powyżej aż do gardła. W ten sposób często nawet wcisnąć obiadu nie mogę, bo jestem pełna, a nawet jeśli zjem to powietrze powoduje, że wymiotuje. Także całe popołudnie to męczarnia i głodówka. Co można z tym zrobić?

Maratuszka u mnie tak różowo nie jest bo rzyganie było ehhhh chyba jeszcze nie moja pora na koniec tych atrakcji :crazy:

agne ja mam takie uczucie caly czas, caly czas mam wrażenie ze od przełyku do żołądka mi wszystko stoi i mam wszystko zapchane, jem na raty, na kilka podejść............

Ja się trochę boję o dziecko, bo wcześniej to jeszcze co jadłam, a teraz to głodówka, nie chcę aby to się odbiło na nim. Na razie schudłam 3,5kg, a jeszcze tydzień do wizyty.

reklama
Ja mam dzisiaj gorszy dzien, pojechalam z cora na obiad do knajpy ale ledwie go wcisnelam i jakos tak dzisiaj mnie mdli, bola plecy i ciagnie podbrzusze wiec wrocilysmy i leze w wyrku i ogladam na tlc program niesforne przyszle mamy o ekstremalnych mamuskach ktore pala, pija itd i mowia ciekawe rzeczy

Do góry