reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

.:. Mamusie marzec 2014 .:.

reklama
Dzien dobry!

filantropek pewnie ze mozesz witamy!

ja wczoraj przetrwalam jakos grila ciezko mi bylo bo wiekszosc palila a nikt nie wiedzial a to takie nasze towarzystwo nie jakies bardzo bliskie wiec nie chcialam mowic poza tym bylo zimno i bolaly mnie gnaty od siedzenia na twardej lawce pod wiata wiec w domku bylam przed 23.
dzisiaj dzien jak codzien, nigdzie sie nie wybieram .
ktoras pisala o kopytkach...mniam no mam faze na kluski, placki, nalesniki a nie moge tego jesc
milego dnia!

Co do do włosów, to ja mam teraz bardzo ładne. W ogóle nie wypadają i są bardzo mocne.

Wstałam dzisiaj z mdłościami, ale to dlatego że jestem bardzo głodna. Z tym, że nie mogę wyjść z pokoju, bo wszędzie śmierdzi papierosami. Mam ochotę stąd wyjechać. Ani nic zjeść, ani pójść do toalety i jeszcze te straszne mdłości. A mój facet oczywiście wszystko olał i siedzi z nimi zadowolony. Nawet nie wie co się ze mną dzieje.

to mój kochany mężuś dziś 2h mnie prosił bym coś zjadła aż przyniosł mi plasterek sera białego z pieprzykiem i solą i cebulką oraz herbatkę z cytrynką i tak długo siedział aż zjadłam:-) "bo musicie z dzidzią coś jeść!" "a teraz sobie leż a ja pomyję naczynia" :rofl2: chyba mu sie coś śniło dzisiaj:D

MMka wszystkiego najlepszego z okazji rocznicy.
Farfalla zawołaj go i opieprz, niech Ci coś do zjedzenia przyniesie
Filantropek witaj:-D
Młodamama zazdroszczę. Mój ślubny śpi, po nocce
Ja już piekę kurczaka, do tego ziemniaczki i mizeria. A po obiedzie do mamy jedziemy na ciacho i ja mama nadzieje na kluchy na parze z gulaszem:-D

U mnie dziś na obiad schabowe :)
I odpukać na razie nie mam mdłości :)
Farfalla pogadaj z nim żeby podrzucił Ci coś do jedzenia.U mnie na szczęście rodzinka wzięła sobie do serca mój stan i jak przyszli do nas na rocznicę ślubu, to palacze wychodzili na dwór. Miło z ich strony. Naprawdę.
Witam nową mamusie :)

Hej Kobitki!

Filantropek witaj!

Mi się włosy zaczęły lepiej układać niż przed ciążą, ale moje dziecko nie ma litości i jak tylko leżę to włazi na mnie i szarpie za kudły, już nie wiem co mam z nim zrobić, wyrywa mi je całymi garściami. Mały gałgan!
Do tego wstał dziś o 5 30, a matce to rano nie odpuści... Teraz jest kochany, bo śpi :p

Ja dziś planowałam na działkę pojechać, ale jakoś tak średnio się czuję, więc chyba sobie odpuszczę i pójdziemy na spacer do parku, ale to dopiero po drzemce.

reklama
hejjjjjj
witam nowa mamę!
wczoraj dzidziek był łaskawy i wymiotowałam tylko 2 razy:-) dziś tez się czuje znośnie :-) dziś mam ema w domu wiec nic nie musze robić :-)

zaraz zmykamy do kościoła bo u nas dziś odpust a potem do mamusi na cmentarz wszyscy idziemy.......

miłego dzionka!

Do góry