reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

.:. Mamusie marzec 2014 .:.

reklama
Dzien dobry!

filantropek pewnie ze mozesz witamy!

ja wczoraj przetrwalam jakos grila ciezko mi bylo bo wiekszosc palila a nikt nie wiedzial a to takie nasze towarzystwo nie jakies bardzo bliskie wiec nie chcialam mowic poza tym bylo zimno i bolaly mnie gnaty od siedzenia na twardej lawce pod wiata wiec w domku bylam przed 23.
dzisiaj dzien jak codzien, nigdzie sie nie wybieram .
ktoras pisala o kopytkach...mniam no mam faze na kluski, placki, nalesniki a nie moge tego jesc
milego dnia!

Co do do włosów, to ja mam teraz bardzo ładne. W ogóle nie wypadają i są bardzo mocne.

Wstałam dzisiaj z mdłościami, ale to dlatego że jestem bardzo głodna. Z tym, że nie mogę wyjść z pokoju, bo wszędzie śmierdzi papierosami. Mam ochotę stąd wyjechać. Ani nic zjeść, ani pójść do toalety i jeszcze te straszne mdłości. A mój facet oczywiście wszystko olał i siedzi z nimi zadowolony. Nawet nie wie co się ze mną dzieje.

to mój kochany mężuś dziś 2h mnie prosił bym coś zjadła aż przyniosł mi plasterek sera białego z pieprzykiem i solą i cebulką oraz herbatkę z cytrynką i tak długo siedział aż zjadłam:-) "bo musicie z dzidzią coś jeść!" "a teraz sobie leż a ja pomyję naczynia" :rofl2: chyba mu sie coś śniło dzisiaj:D

MMka wszystkiego najlepszego z okazji rocznicy.
Farfalla zawołaj go i opieprz, niech Ci coś do zjedzenia przyniesie
Filantropek witaj:-D
Młodamama zazdroszczę. Mój ślubny śpi, po nocce
Ja już piekę kurczaka, do tego ziemniaczki i mizeria. A po obiedzie do mamy jedziemy na ciacho i ja mama nadzieje na kluchy na parze z gulaszem:-D

U mnie dziś na obiad schabowe :)
I odpukać na razie nie mam mdłości :)
Farfalla pogadaj z nim żeby podrzucił Ci coś do jedzenia.U mnie na szczęście rodzinka wzięła sobie do serca mój stan i jak przyszli do nas na rocznicę ślubu, to palacze wychodzili na dwór. Miło z ich strony. Naprawdę.
Witam nową mamusie :)

Hej Kobitki!

Filantropek witaj!

Mi się włosy zaczęły lepiej układać niż przed ciążą, ale moje dziecko nie ma litości i jak tylko leżę to włazi na mnie i szarpie za kudły, już nie wiem co mam z nim zrobić, wyrywa mi je całymi garściami. Mały gałgan!
Do tego wstał dziś o 5 30, a matce to rano nie odpuści... Teraz jest kochany, bo śpi :p

Ja dziś planowałam na działkę pojechać, ale jakoś tak średnio się czuję, więc chyba sobie odpuszczę i pójdziemy na spacer do parku, ale to dopiero po drzemce.

reklama
hejjjjjj
witam nowa mamę!
wczoraj dzidziek był łaskawy i wymiotowałam tylko 2 razy:-) dziś tez się czuje znośnie :-) dziś mam ema w domu wiec nic nie musze robić :-)

zaraz zmykamy do kościoła bo u nas dziś odpust a potem do mamusi na cmentarz wszyscy idziemy.......

miłego dzionka!

Do góry