Ewus chrzesnika roczek mam za 2 miesiace wiec pewnie wtedy beda instrumenty. Swoja droga fajnie mi sie trafilo ...chrzesniaki z jednego roku az strach pomnyslec co bedzie na komunie:O
Strach, faktycznie
Co do prezentów, to jeszcze mi się przypomniał jeden jeździk, który znajomi mają - GENIALNY. Lepszego nie widziałam. Dzieci za nim szaleją. O takie coś (wpisałam w google jeździk biedronka):
Moje dzieci się teraz fajnie bawią też tunelem z Ikei:
Zobacz załącznik 577369
A co do tych laptopów, to Nuśka je uwielbia Ma jeden u Dziadków. Tyle że ona lubi wszystko, co wydaje jakieś dźwięki
a wiecie ze mi wlosy masakrycznie wypadaja dziwne bo myślałam, ze bede miala ładne a ja opryszczona, włosy byle jakie i cała byle jak wygladam, tzn tak jak sie czuje bo czuje sie tez byle jak.............
Dziewczynka jak nic będzie
właśnie dopatrzyłam się na stronie internetowej przedszkola liste z wyprawką i najlepszy punkt : 3 tubki kleju co on zrobią ze 100 tubkami kleju w grupie, chyba poszaleli i ryza papieru, czyli 30 ryz w grupie a jak bum bum w tamtym roku nie widziałam zadnej malowanki, wyklejanki, kolorowanki, wycinanki odkserowanej chyba pani dyrektor bierze te ryzy i swoje dokumenty kseruje
O rany!!
U nas się nic nie daje dziecku do przedszkola. Ale to prywatne, więc już i tak taką kasę płacę, że papier sobie mogą sami kupić
Właśnie wsuwam drugiego naleśnika z kaszą gryczaną i serem. Dam się pociąć za twarożek
Znajomi u nas byli, pogadaliśmy, więc teraz mnie robota czeka