reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

.:. Mamusie marzec 2014 .:.

Czesc dziewczyny!

mi dzis 10tc stukna....

jade dzisiaj na grila na 19 do znajomych i nie wiem jak tam wysiedziec.

trzymam kciuki za dzisiejsze wizyty i milego dnia!

reklama
alez mi sie podoba moj suwaczek :-)

Jutro chyba wizytacja u tesciowej, ale mi sie nie chhce tam tłuc :-( ale jak juz mam jechac to lepiej zebym sie dobrze czula a nie byla zdechła cały dzien................

marcia gratki 10 :-)

marcia i mamusia synka gratuluje :)

babygg
Super, że synek jest zdrowy, lepsza każda choroba od mukowiscydozy :)

Co do wyprawek to właśnie im dziecko starsze tym więcej pieniędzy trzeba wydać. Mam brata, który idzie do 5 klasy podst. i na jego wyprawkę trzeba będzie wydać kolo 500 zł! Wszystkie książki muszą być nowe, bo co roku program zmieniają.

Ja miałam koszmarną noc, pokłóciłam się z mężem i w takich sytuacjach to czasami wątpię we wszystko, nie dość, że jestem chora to teraz czuje się jakbym miała kaca.. mam wyrzuty, że narażam dziecko na stres :(:( nie tak chciałabym, żeby to wyglądało..

Ostatnia edycja:
a ja dzis miałam erotyczne sny- tak mi sie przypomniało bo cały czas ziewam i zastanawiałam sie czemu sie nie wyspalam, chhyba przez te sny :cool2::cool2:

reklama
Mamusia synka.. tak Ci się tylko wydaje przez te rzygando, ale jak przyjdzie 36 tydzień, a potem baby will come... to zaczną się nieprzespane noce, o których szybko się zapomina... i pewne nie jeden raz pomyślisz, że wolałabyś puścić pawia, ale za dobrze przespaną nocą:-D

Do góry