reklama
mamusia synka
i córeczki
alez mi sie podoba moj suwaczek :-)
Jutro chyba wizytacja u tesciowej, ale mi sie nie chhce tam tłuc :-( ale jak juz mam jechac to lepiej zebym sie dobrze czula a nie byla zdechła cały dzien................
marcia gratki 10 :-)
Jutro chyba wizytacja u tesciowej, ale mi sie nie chhce tam tłuc :-( ale jak juz mam jechac to lepiej zebym sie dobrze czula a nie byla zdechła cały dzien................
marcia gratki 10 :-)
mamusia synka
i córeczki
jeszcze tylko 10 dni i 1/3 mordęgi ciazowej za mna ;-)
marcia i mamusia synka gratuluje
babygg Super, że synek jest zdrowy, lepsza każda choroba od mukowiscydozy
Co do wyprawek to właśnie im dziecko starsze tym więcej pieniędzy trzeba wydać. Mam brata, który idzie do 5 klasy podst. i na jego wyprawkę trzeba będzie wydać kolo 500 zł! Wszystkie książki muszą być nowe, bo co roku program zmieniają.
Ja miałam koszmarną noc, pokłóciłam się z mężem i w takich sytuacjach to czasami wątpię we wszystko, nie dość, że jestem chora to teraz czuje się jakbym miała kaca.. mam wyrzuty, że narażam dziecko na stres nie tak chciałabym, żeby to wyglądało..
babygg Super, że synek jest zdrowy, lepsza każda choroba od mukowiscydozy
Co do wyprawek to właśnie im dziecko starsze tym więcej pieniędzy trzeba wydać. Mam brata, który idzie do 5 klasy podst. i na jego wyprawkę trzeba będzie wydać kolo 500 zł! Wszystkie książki muszą być nowe, bo co roku program zmieniają.
Ja miałam koszmarną noc, pokłóciłam się z mężem i w takich sytuacjach to czasami wątpię we wszystko, nie dość, że jestem chora to teraz czuje się jakbym miała kaca.. mam wyrzuty, że narażam dziecko na stres nie tak chciałabym, żeby to wyglądało..
Ostatnia edycja:
mamusia synka
i córeczki
a ja dzis miałam erotyczne sny- tak mi sie przypomniało bo cały czas ziewam i zastanawiałam sie czemu sie nie wyspalam, chhyba przez te sny
alez mi sie podoba moj suwaczek :-)
Mamusia synka mkniesz jak burza
mamusia synka
i córeczki
megipegi chciałabym zeby juz było 36...............
reklama
Mamusia synka.. tak Ci się tylko wydaje przez te rzygando, ale jak przyjdzie 36 tydzień, a potem baby will come... to zaczną się nieprzespane noce, o których szybko się zapomina... i pewne nie jeden raz pomyślisz, że wolałabyś puścić pawia, ale za dobrze przespaną nocą
Podziel się: