reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

.:. Mamusie marzec 2014 .:.

Czesc dziewczyny!

mi dzis 10tc stukna....

jade dzisiaj na grila na 19 do znajomych i nie wiem jak tam wysiedziec.

trzymam kciuki za dzisiejsze wizyty i milego dnia!

reklama
alez mi sie podoba moj suwaczek :-)

Jutro chyba wizytacja u tesciowej, ale mi sie nie chhce tam tłuc :-( ale jak juz mam jechac to lepiej zebym sie dobrze czula a nie byla zdechła cały dzien................

marcia gratki 10 :-)

marcia i mamusia synka gratuluje :)

babygg
Super, że synek jest zdrowy, lepsza każda choroba od mukowiscydozy :)

Co do wyprawek to właśnie im dziecko starsze tym więcej pieniędzy trzeba wydać. Mam brata, który idzie do 5 klasy podst. i na jego wyprawkę trzeba będzie wydać kolo 500 zł! Wszystkie książki muszą być nowe, bo co roku program zmieniają.

Ja miałam koszmarną noc, pokłóciłam się z mężem i w takich sytuacjach to czasami wątpię we wszystko, nie dość, że jestem chora to teraz czuje się jakbym miała kaca.. mam wyrzuty, że narażam dziecko na stres :(:( nie tak chciałabym, żeby to wyglądało..

Ostatnia edycja:
a ja dzis miałam erotyczne sny- tak mi sie przypomniało bo cały czas ziewam i zastanawiałam sie czemu sie nie wyspalam, chhyba przez te sny :cool2::cool2:

reklama
Mamusia synka.. tak Ci się tylko wydaje przez te rzygando, ale jak przyjdzie 36 tydzień, a potem baby will come... to zaczną się nieprzespane noce, o których szybko się zapomina... i pewne nie jeden raz pomyślisz, że wolałabyś puścić pawia, ale za dobrze przespaną nocą:-D

Do góry