reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

.:. Mamusie marzec 2014 .:.

reklama
Nikusia, badam. Mój Mąż co 2 mies. krew oddaje, ale mimo wszystko... Dla świętego spokoju.

Farfalla, daj sobie czas. Wyluzuj, odpocznij. Wszystko przyjdzie w odpowiednim czasie, wszystkiego się nauczysz. Ja 3 lata temu nie miałam pojęcia co to jest rampers, nie mówiąc o tym że pieluszki mają jakieś numery itp. ;)

Ja wybieram się na badania krwi i moczu 30 sierpnia i powiem Wam, że się boje bo mam 25 km dojechać i to na czczo. Mam nadzieję, że nie zrobi mi się znowu tak słabo jak w sobotę. Mam być na 8:00, a znając życie to pewnie nie będę jedyna. A już koło 8 to robię się taka głodna, że masakra.
Mój Maciek niestety nie może ze mną pojechać i muszę kogoś innego poprosić o pomoc, tylko kogo ...

nie no pawia zaraz puszcze na lapka :baffled:
frytek mi sie zachcialo na przerwie (zaledwie 10g!!) i teraz sie bede meczyc pol dnia na dodatek śmierdzi mi cały czas cebulą (bo sobie to oparzenie posmarowałam Cepanem)

farfalla - twoj lek jest najzupelniej normalny - ja sobie ogladalam w pierwszej ciazy na vod Mamo to ja + fajne bo z roznych dziedzin (i z ciazy, i noworodka, i niemowlaka i starszego dzieciczka) cos jest w kazdym odcinku (i oslawiony zawitkowski w kwestiach obslugi dzieciaczka)

witqm Kochane melduje sie z rana..... Nikusia ja mam dokladniento samo ciagnie mnie, ale mysle, ze to normalne, staram sie nie dokladac..... TAHAWANKA musisz sie troszke uspokoic I nie myslec o tym co nie mozesz przez ciaze....bo wtedy podswiadomosc dziala I chce Ci sie czegos bardziej niz normalnie, ja o dziwo od momentu testu nie wypalilam ani jednego, ale mnie odrzucilo.... piwo kochalam a teraz nawet mam awaryjnie bezalkoholowe w lodowce ale leza tam bo nie mam ochoty, bardzo sie z tegonpowodu ciesze;) moja mama dopiero w 6 mies dowiedziala sie o ciazy I do tego czasu palila a pozniej lekarz zabronil jej rzucic palenie bo wiekszy szok dlanorganizmu bylby....ale to ponoc.... mamusi ziagnozowali raka czujecie a byla ze mna w ciazy..... w pore sczaili.... I co.... urodzilam sie z waga 2250 miesiac wczesniej, ledwo rok przezylam.... byly straszne problemy.... teraz sie smiejemy, ze moze lepszy bylby wtedy rak noz taki diabel jak ja, bo okazalam sie rakiem na cale zycie.... dobra wlasnie sie zbieram, mam za godz wizyte a jeszcze w lozku leze.... denerwuje sie bardO....... zycze udanaych wizyt trzymam kciuki....... poznjejnodpisze reszte bo nie moge sie skoncemtrowac...... zycze milego dnia I pozytywnych , wiesci....

Moniqaa na bakterie polecam żurawinę mnie uratowała w zeszłym tygodniu, bo też były bakterie w moczu, a już jest lepiej.
Malpawzoo trzymam kciuki za wizytę :)

Polecam wam obejrzeć parę filmików mamo to ja i o Zawitkowskim miałam z nim możliwość porozmawiać bo długo rehabilitowałam małego super człowiek dużo mi pomógł:)

reklama
Do góry