mlodamama21
Fanka BB :)
Ewa- no dokładnie. Chyba kupię magnez. Chociaż gin dał mi też nospę i mówił, żeby spokojnie w razie potrzeby brac. Jak poleżałam jest lepiej, może rzeczywiście wczoraj przesadziliśmy z tym sapcerem po lesie....
Moniqa- kurcze dziwny ten Twój dr. My już dwa USG i z każdego zdjęcie. Wprawdzie karty ciąży jeszcze nie mam ale zapewne teraz jak będę 22 sierpnia to już założy bo chyba czas najwyższy. No ale nawet na monitorze nie pokazał Ci amlucha???Ja jak leżę to mam swój monitor i nie muszę szyi wyciągac żeby coś zobaczyc tam gdzie on ot taki telewizor dla mamy aby podejrzec to samo co dr. No ale najważniejsze, że wszytsko ok!
Mamusiasynka- nospę można brac...ja miałam tą na receptę forte...Więc już na 2 wizycie gin wypisał, bo mówił, że małe rośnie to druga ciąża i można czuc ból rozciągania.
Młodamama- a u nas już Bogu dzięki po sezonie komarowym....
Tehawanka- wiesz co? Trochę dziwnie się czuję czytając Twoje wpisy... Przepraszam ale jesteś w ciąży i piszesz o paleniu papierosów jakby to było ot nie wiem zjedzenie cukierka. Kurcze nie jedna z nas walczyła o te maluchy w brzuchu szmat czasu, nie jedna ma ciążę zagrożoną, nie jedna dzień dnia walczy o kolejny aby do przodu...a Tobie cieżko rzucic palenie??Sorry no ale to dziwne dla mnie...
dzięki, ze to napisałaś bo wisiało mi to już n końcu języka...uhh ulge czuje...i zgadzam się w 100%... mogłabym nawet jeść tylko chleb i wode przez rok jakbym wiedziała, że dziecko dzieki temu będzie zdrowsze! A na razie wgl nie wiem czy żyje i każda godzina mnie dobija bo zbliża mnie do wizyty na której usłyszę nie wiadomo jakie wieści...