reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

.:. Mamusie marzec 2014 .:.

reklama
Co za ludzie! tak by było fajnie jakby każdy dbał o dobro innych a nie im szkodził:baffled: nie rozumiem włamań, gwałtów i innych takich rzeczy.. to jest przykre... jakbym coś ukradła to chyba by mnie sumienie zatłukło:rofl2:
Wyrwała kłódkę do składziku i ukradł tylko starą siekierkę:szok: a obok stała kosa spalinowa:szok:

Ja rzuciłam papierosy jak się tylko dowiedziałam, a alkoholu w ciąży nie trawię. Chociaż ostatnio miałam ogromną ochotę na piwo, to siedziałam nad kuflem męża i się "inhalowałam";-)

Też tak robię :D Chociaż normalnie piwa nie lubię ;P

Monster High... Brr... Mam nadzieję że ta moda minie zanim Aniela urośnie. Nie znoszę tego dziadostwa.
Ja bym kupiła 5-latce jakąś fajną książkę ;) Albo jakąś planszówkę :)

Dzień Dobry wszystkim :-)
Ewa- no jak doczytałam o tych funtach to i mnie ciarki przeszły...ale ja i mój mąż też jesteśmy żywym przykładem, że "takie" braki...spadają nam z nieba... Oj czasem to nawet miałam ochotę wrócic się do kościoła bo zdąrzyłam z niego wyjśc a odp już dostawałam :tak: To cudowne...
Pinki- no mówię Ci te jeżynki to niektóre się w dziobie rozpuszczały takie słodziutkie ot sama natura :tak: i nie pryskane :happy:
Moniqa- &&&&&&&&&&& za WIZYTĘ...zazdroszczę ja jeszcze ponad tydzień do swojej :-(
MŁODAMAMA- &&&&&&&&&&&&&&&&&&
oby było dobrze!!!!
Ewula- ja ok 8 tyg też czułam się znacznie lepiej więc może u Ciebie też tak samo :tak:
tEHAWANKA - POŻYCZ TROCHĘ ;-):-) moje dosłownie od 2 kresek na teście jest zerowe... czasem aż mi chłopa mojego szkoda no ale no nie mogę no...no nie mam ochoty mimo iż gin jakoś specjalnie nie zakazał...Więc twój M nie ma racji, jeśli ciąża nie zagrożona można figlowac :tak:
Martuszka - no to ja mam podobnie... tyle, że budzę się ok 3-4 na siusiu potem leżę i potem udaje mi się jeszcze na chwilę zasnąc....

AAAAAA MAM PYTANIE!!!!
Czy wy też macie takie dziwne napięcie podbrzusza po opróżnieniu pęcherza???Kurcze no ja czasem pod koniec t
o za brzuch się trzymam tak mi się napina tam na dole :zawstydzona/y: ...przepraszam za dosłownośc ale nie wiem czy mam się martwic? Zresztą od wczoraj trochę @ pobolewa mnie podbrzusze... no bardziej takie ciągnięcia...ale mówię sobie, że maluch rośnie miejsce sobie robi....
Marcia- to podobnie jak ja..ale zebrac się nie mogę a okno w sypialni straszy...dosłownie...ehhh robota..
MegiPegi- mi np. gin kategorycznie roweru zabronił... no ale kurcze miałam kumpelę co do 7 miesiąca na rowerze do stacji kolejowej dobre 1 minut dni w tyg zasuwała... ale ciąża zdrowa, nie zagrożona...więc może jak jest ok to można sobie jeździc...mnie roweru brakuje...w ogóle własnie takiego mega ruchu...no ale gin zezwolił jedynie na spacery :-(...więc na razie chodzę :happy2:
Mamusiasynka- współczuję no męczy cię nie miłosiernie ...ja ok 4 tylko miałam mdłości ale to może z godz. jak przerzuciłam się z boku na plecy,.... przeszło:happy:
Kaikas - moja Nikuśka też urodziła się z hypotrofią 2490 i też pytali no szok...ale ja miałam podobnie jak EWA wstręt do dymu normalnie a co dopiero w ciąży...
No to chyba nadrobiłam...idę po wolutku pranie rozwiesic :happy2:

Martuszka w mojej aptece zamówili mi w hurtowni i na drugi dzień rano były.

Nikusia napięcia podbrzusza nie mam, za to jak wstaję z leżenia czasem od pachwiny mnie ciągnie, no może trochę wyżej, ale to chyba więzadła się rozciągają.

Ostatnia edycja:
Też tak robię :D Chociaż normalnie piwa nie lubię ;P

Monster High... Brr... Mam nadzieję że ta moda minie zanim Aniela urośnie. Nie znoszę tego dziadostwa.
Ja bym kupiła 5-latce jakąś fajną książkę ;) Albo jakąś planszówkę :)

Ja tez byłam przeciwna, ale obejrzałam bajkę z córką i nie jest tak źle. A aż takie straszne nie są, a córka się przestała bać potworów, bo jak coś maż palnął, że to Cleo albo Franki pod łóżko wlazła i koniec nocnych krzyków:-D
Poza tym teraz w przedszkolach i szkołach jest to na topie i wielkie fopa nie mieć nic z wampirkami.
Co do pęcherza to mnie nie boli i już tak nie latam co pięć min

Tehawanka, a swoją drogą to w końcu palisz czy nie? A jeśli tak to dużo? Bo wiesz, żyjesz teraz nie tylko dla siebie, ale i dla maluszka. Od Ciebie w dużej mierze zależy jaki będzie miał start w życie.

reklama
Ja co jakiś czas czuję ciągnięcie w podbrzuszu. Ale nie non stop.
W poprzedniej ciąży bardzo szybko zaczęło mnie spojenie pobolewać. Teraz póki co na szczęście spokój.

Do góry