Dzień Dobry wszystkim :-)
Ewa- no jak doczytałam o tych funtach to i mnie ciarki przeszły...ale ja i mój mąż też jesteśmy żywym przykładem, że "takie" braki...spadają nam z nieba... Oj czasem to nawet miałam ochotę wrócic się do kościoła bo zdąrzyłam z niego wyjśc a odp już dostawałam
To cudowne...
Pinki- no mówię Ci te jeżynki to niektóre się w dziobie rozpuszczały takie słodziutkie ot sama natura
i nie pryskane
Moniqa- &&&&&&&&&&& za WIZYTĘ...zazdroszczę ja jeszcze ponad tydzień do swojej :-(
MŁODAMAMA- &&&&&&&&&&&&&&&&&& oby było dobrze!!!!
Ewula- ja ok 8 tyg też czułam się znacznie lepiej więc może u Ciebie też tak samo
tEHAWANKA - POŻYCZ TROCHĘ ;-):-) moje dosłownie od 2 kresek na teście jest zerowe... czasem aż mi chłopa mojego szkoda no ale no nie mogę no...no nie mam ochoty mimo iż gin jakoś specjalnie nie zakazał...Więc twój M nie ma racji, jeśli ciąża nie zagrożona można figlowac
Martuszka - no to ja mam podobnie... tyle, że budzę się ok 3-4 na siusiu potem leżę i potem udaje mi się jeszcze na chwilę zasnąc....
AAAAAA MAM PYTANIE!!!!
Czy wy też macie takie dziwne napięcie podbrzusza po opróżnieniu pęcherza???Kurcze no ja czasem pod koniec to za brzuch się trzymam tak mi się napina tam na dole
...przepraszam za dosłownośc ale nie wiem czy mam się martwic? Zresztą od wczoraj trochę @ pobolewa mnie podbrzusze... no bardziej takie ciągnięcia...ale mówię sobie, że maluch rośnie miejsce sobie robi....
Marcia- to podobnie jak ja..ale zebrac się nie mogę a okno w sypialni straszy...dosłownie...ehhh robota..
MegiPegi- mi np. gin kategorycznie roweru zabronił... no ale kurcze miałam kumpelę co do 7 miesiąca na rowerze do stacji kolejowej dobre 1 minut dni w tyg zasuwała... ale ciąża zdrowa, nie zagrożona...więc może jak jest ok to można sobie jeździc...mnie roweru brakuje...w ogóle własnie takiego mega ruchu...no ale gin zezwolił jedynie na spacery :-(...więc na razie chodzę
Mamusiasynka- współczuję no męczy cię nie miłosiernie ...ja ok 4 tylko miałam mdłości ale to może z godz. jak przerzuciłam się z boku na plecy,.... przeszło
Kaikas - moja Nikuśka też urodziła się z hypotrofią 2490 i też pytali no szok...ale ja miałam podobnie jak EWA wstręt do dymu normalnie a co dopiero w ciąży...
No to chyba nadrobiłam...idę po wolutku pranie rozwiesic