reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

.:. Mamusie marzec 2014 .:.

Ewa86 - Świetny tekst :) Faceci i tak nic nie zrozumieją. Mają zupełnie inaczej skonstruowany mózg.

Ja dzisiaj wstałam o 5:00. Cały dzień mi się zmienia. Zasypiam po 20:00 i wstaję przed 6:00. Ciężko mi tak funkcjonować.

reklama
Martuszka -Widzę, że jesteś z Olsztyna. Ja też. Mieszkam w Opolu, ale w Olsztynie się urodziłam, tam mam rodzinę. Wychowywałam się na osiedlu Kormoran :) Dopiero jak miałam 21 lat to wyjechałam na studia do Opola i już tu zostałam. A teraz jadę do Olsztyna na urlop 18 sierpnia ;)

Heyo!! ;) nie bylo mnie tu od czwartku i mialam sppppooorrroo do nadrabiania;)

-odnosnie meza to moze nie jest tak do kkonca idealny ale narzekac nie moge- z ciazy cieszy sie ogromnie, jak wychodzi do pracy to zawsze daje buzi mi a pozniej dzidziowi w brzuszek;) strasznie mnie to rozczula

-my mieszkamy aktualnie w wynajmowanej kawalerce(1pokoj,lazienka i kuchnia)Budujemy sie na wsi, ze wzgledu na dzidziusia chcielibysmy jak najszybciej sie przeprowadzic wiec pewnie na razie zrezygnujemy z mieszkania i przeprowadzimy sie do moich rodzicow. Maja duze mieszkanie i mamy pomoc zawsze mi sie przyda(niestety tylko wieczorami bo pracuje) Mamy bardzo dobry kontakt wiec nie boje sie wspolnego mieszkania;) Mąż zreszta tez uwielbia przebywac u moich rodzicow(wiem-rzadko spotykane) sam mnie do nich wyciaga! Mysle ze okolo 1,5 jeszcze zejdzie z wykanczaniem domku wiec damy rade.

-do dziewczyn piszacych prace mg: pisalyscie ze macie oddac gotowa juz w pazdzierniku.. tzn ze w tamtym roku skonczylyscie studia? czy tak jak ja jestescie na ostatnim rok u?

-dzis o 18 mam wizytę!;( oczywiscie juz strasznie sie denerwuje;( trzymajcie za mnie kciuki! ;* odezwe sie po co i jak;P milej niedzieli zycze;*

dzien dobry mamusie;-)
ewa wlasnie przeczytalam mojemu to co napisalas:D smial sie:-)ale czy zrozumial;-)
mloda mamo a kiedy bylas ostatni raz?ja bylam w 5 tyg 3 dniu i nie bylo.a w 6 t3d juz byl tylko 2mm wiec malenswo. napewno juz jest:-)a jak nie to pojawi sie na dniach:-) choc to zalezy pewnie od sprzetu
iza nie zamartwiaj sie tak;-)napewno wszystko dobrze,tak jak mowisz brzuszek rosnie wiec i dzidzius rosnie:-) choc ja tez szlam ze strachem na wizytke w 10 tyg,wczesniej bylam w 6.malenstwo okazalo sie kasiazkowe;-)
gingerka swietna wiadomosc :-)gratuluje udanej wizytki;-)
kotti kciuki zacisniete!:-)

u nas dzisiaj fajna pogoda,nie za cieplo nie za zimno.w nocy troszke popadalo wieec da sie życ:-)
moj jeszccze spiocha a ja buszuje po necie;-)
milego dna dziewczynki:-):-):-)

Dzien Doberek dziewczyny:)

U nas padalo cala noc rano jk otworzylam balkon nie posiadalam sie z radosci tym swierzym i oblednie chlodnym powietrzem.
Na Krecie bylo oczywiscie niesamowicie goraco dzieciaki uwielbiaja to miejsce i oczywiscie maja swoje scierzki.
Ja wylegiwalam sie non stop w ogrodzie a tesciowa znosila pysznosci.
Jak zawsze bylo cudownie.
Czas wracac na ziemie niestety.

masiosia-tak do papieskich Wadowic jadę...mój m stamtąd pochodzi...

ja dzisiaj leczo gotuję, tak na szybko bo mam lenia totalnego

miłej niedzieli

reklama
Do góry