reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

.:. Mamusie marzec 2014 .:.

Kurcze Dziewczyny, taki miałam dziś ambitny plan posprzątania mieszkania i ugotowania jakiegoś dobrego obiadku i co ??? I poszłam rano na zakupy, stanęłam w kolejce na stoisku mięsnym i jak już prawie była moja kolej to musiałam szybko opuścić sklep bo mi się bardzo słabo zrobiło, na szczęście była ze mną moja siostra i zawiozła mnie do domu. Od 2 godzin leżę i nie mam siły się podnieść.

reklama
hej, witam Was w sobotnie przedpołudnie:biggrin2:.My mieszkamy w mieszkaniu mojej mamy.Jesteśmy w trakcie wykańczania połowy bliźniaka.Bez kredytu, to najważniejsze.Teściowa sprzedała działkę rekreacyjno leśną i nam pomogła, bo z własnej pracy nie byłoby nas stać na taki zakup. Domek z ogródkiem był zawsze moim marzeniem, no i się spełniło.Liczę że przeprowadzka nastąpi w grudniu przed świętami.
Mój mąż też mi bardzo pomaga i wyręcza w porządkach. Gotować za bardzo nie potrafi, ale upierze i zrobi zakupy.Jest strasznie miły odkąd dowiedział się o ciąży.Koniecznie chce iść ze mną na kolejne usg, bo wcześniej nie miał możliwości wziąć wolnego w pracy.
Izka-sz- może Twój mąż po urodzeniu drugiego dziecka przejrzy na oczy i go oświeci że potrzebujesz jego pomocy!!Powodzenia!!
Witam nową marcóweczkę!!Udanego dnia i dobrego samopoczucia.
Ja niestety weekend pracujący:-(

ja mam w millenium- sama przez neta też nie mogę nadpłacic kapitału, trzeba iść do banku i owiedzieć, ze chce się sam kapitał spłacić...warto popytać o tak użo lepiej wychodzi

Tehawanka- teraz to Ty się troszkę oszczędzaj

we wtorek wyjeżdzamy do teściow do wadowic, trochę boję się drogi bo to ponad 5 godzin a mnie te mdłości męczą nadal...
w planach mieliśmy mały wypad w góry ale teraz chyba odpada

na dworze nied a sie siedziec 29stopni, duszno strasznie

kainkas, ja sie zazwyczaj oszczędzam. jestem chora od 5 r.ż., niby to nie ma jakiegos wiekszego wplywu na zycie, ale czasem czuje, że musze odpocząć, a czasem, zę mogę poszaleć i sie zmeczyc...

reklama
Czesc dziewczyny. U nas chlodny dzien.... Moj maly za tydzien do szkoly,wiec do domku trzeba wracac,koniec juz leniuchowania u siostry :-)

Do góry