reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

.:. Mamusie marzec 2014 .:.

Kurcze Dziewczyny, taki miałam dziś ambitny plan posprzątania mieszkania i ugotowania jakiegoś dobrego obiadku i co ??? I poszłam rano na zakupy, stanęłam w kolejce na stoisku mięsnym i jak już prawie była moja kolej to musiałam szybko opuścić sklep bo mi się bardzo słabo zrobiło, na szczęście była ze mną moja siostra i zawiozła mnie do domu. Od 2 godzin leżę i nie mam siły się podnieść.

reklama
hej, witam Was w sobotnie przedpołudnie:biggrin2:.My mieszkamy w mieszkaniu mojej mamy.Jesteśmy w trakcie wykańczania połowy bliźniaka.Bez kredytu, to najważniejsze.Teściowa sprzedała działkę rekreacyjno leśną i nam pomogła, bo z własnej pracy nie byłoby nas stać na taki zakup. Domek z ogródkiem był zawsze moim marzeniem, no i się spełniło.Liczę że przeprowadzka nastąpi w grudniu przed świętami.
Mój mąż też mi bardzo pomaga i wyręcza w porządkach. Gotować za bardzo nie potrafi, ale upierze i zrobi zakupy.Jest strasznie miły odkąd dowiedział się o ciąży.Koniecznie chce iść ze mną na kolejne usg, bo wcześniej nie miał możliwości wziąć wolnego w pracy.
Izka-sz- może Twój mąż po urodzeniu drugiego dziecka przejrzy na oczy i go oświeci że potrzebujesz jego pomocy!!Powodzenia!!
Witam nową marcóweczkę!!Udanego dnia i dobrego samopoczucia.
Ja niestety weekend pracujący:-(

ja mam w millenium- sama przez neta też nie mogę nadpłacic kapitału, trzeba iść do banku i owiedzieć, ze chce się sam kapitał spłacić...warto popytać o tak użo lepiej wychodzi

Tehawanka- teraz to Ty się troszkę oszczędzaj

we wtorek wyjeżdzamy do teściow do wadowic, trochę boję się drogi bo to ponad 5 godzin a mnie te mdłości męczą nadal...
w planach mieliśmy mały wypad w góry ale teraz chyba odpada

na dworze nied a sie siedziec 29stopni, duszno strasznie

kainkas, ja sie zazwyczaj oszczędzam. jestem chora od 5 r.ż., niby to nie ma jakiegos wiekszego wplywu na zycie, ale czasem czuje, że musze odpocząć, a czasem, zę mogę poszaleć i sie zmeczyc...

reklama
Czesc dziewczyny. U nas chlodny dzien.... Moj maly za tydzien do szkoly,wiec do domku trzeba wracac,koniec juz leniuchowania u siostry :-)

Do góry