reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

.:. Mamusie marzec 2014 .:.

Jagna mam pytanie.... czy lekarz mowil Ci cos ze masz płaski pęcherzyk ciażowy??????? czy nic nie mówił, bo ja mam tez płaski i mnie nastraszył i teraz zastanawiam sie czy wogole potrzebnie mi to mowił, może to nadinterpretacja?????

reklama
No a tak poza tym to odliczam dni do upragnionego urlopu. od 15 sierpnia do 1 września mam wolne. :-)

Pozdrawiam

Ja też nie mogę się doczekać urlopu :) Chociaż nie mam też na co narzekać w pracy, bo jakiegoś nawału rzeczy nie ma. No ale mimo wszystko marzy mi się nie przejmowanie się co jest do zjedzenia, prasowanie, sprzątania itd.

Witam Was kochane na wpół przytomnie - dołączam do grona tych co nie mogą spać no normalnie budze się o 5 rano i koniec, ja to często mam problemy ze snem i w pierwszej ciąży tez na bezsenność cierpiałam ale wcale zmeczenia nie odczuwałam a teraz to ledwo się trzymam nad biurkiem w pracy.
Ktoś pisał o rozbudzeniu się po wizycie w Wc - ja po ciemku chodze i nigdy nie patrze na zegarek bo jak nie daj boze lookne to zaraz mysle ile mi do budzika zostało i po snie

na zakupy to tez ja chodze bo moja zawsze czegos nie kupi albo pomyli - oczywiście za wyjątkiem słodyczy i swoich kosmetykow
gratki za udane wizyty i dobre wieści, witam nowe mamusie
mam nadzieje ze już ciaze większości z nas sa na tyle zaawansowane ze nie będzie więcej przykrych wiadomości - mowi się ze 6-7 tydz jest najwecej poronien
cora po prawie 3 tygodniach urlopu z tatusiem/babcia/kuzynem na zmiane wrocila do zlobka (wcześniej nasz był zamknięty a ten co była na dyżurze to jakiś koszmar i chyba z tydzień tam pochodzila) - poszla chętnie bo sowje ciocie uwielbia ale pewnie w ciągu dnia zdarzy się jej "buczeć" i tesknic

Jagna mam pytanie.... czy lekarz mowil Ci cos ze masz płaski pęcherzyk ciażowy??????? czy nic nie mówił, bo ja mam tez płaski i mnie nastraszył i teraz zastanawiam sie czy wogole potrzebnie mi to mowił, może to nadinterpretacja?????

Nie nic mi nie mówił, kazał tylko dużo odpoczywać, bo chora jestem. A i mówił, że wiek z usg i OM jest inny, ale mam sie nie przejmować.

pinki ja też robię, no robiłam kartki:D
kurcze, tęsknię za tym....

hmm co dzisiaj na obiad?? mam podudzia i pieczarki... ale wcześniej muszę umyć gary, żeby na czymś tego kurczaka w sosie zrobić

Witam Was kochane na wpół przytomnie - dołączam do grona tych co nie mogą spać no normalnie budze się o 5 rano i koniec, ja to często mam problemy ze snem i w pierwszej ciąży tez na bezsenność cierpiałam ale wcale zmeczenia nie odczuwałam a teraz to ledwo się trzymam nad biurkiem w pracy.
Ktoś pisał o rozbudzeniu się po wizycie w Wc - ja po ciemku chodze i nigdy nie patrze na zegarek bo jak nie daj boze lookne to zaraz mysle ile mi do budzika zostało i po snie

na zakupy to tez ja chodze bo moja zawsze czegos nie kupi albo pomyli - oczywiście za wyjątkiem słodyczy i swoich kosmetykow
gratki za udane wizyty i dobre wieści, witam nowe mamusie
mam nadzieje ze już ciaze większości z nas sa na tyle zaawansowane ze nie będzie więcej przykrych wiadomości - mowi się ze 6-7 tydz jest najwecej poronien
cora po prawie 3 tygodniach urlopu z tatusiem/babcia/kuzynem na zmiane wrocila do zlobka (wcześniej nasz był zamknięty a ten co była na dyżurze to jakiś koszmar i chyba z tydzień tam pochodzila) - poszla chętnie bo sowje ciocie uwielbia ale pewnie w ciągu dnia zdarzy się jej "buczeć" i tesknic
Ja będę spokojna jak minie 8 tydzień:-(
Mamusia a coś Ci mówi, że to źle????

reklama
Do góry