reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

.:. Mamusie marzec 2014 .:.

Jagna mam pytanie.... czy lekarz mowil Ci cos ze masz płaski pęcherzyk ciażowy??????? czy nic nie mówił, bo ja mam tez płaski i mnie nastraszył i teraz zastanawiam sie czy wogole potrzebnie mi to mowił, może to nadinterpretacja?????

reklama
No a tak poza tym to odliczam dni do upragnionego urlopu. od 15 sierpnia do 1 września mam wolne. :-)

Pozdrawiam

Ja też nie mogę się doczekać urlopu :) Chociaż nie mam też na co narzekać w pracy, bo jakiegoś nawału rzeczy nie ma. No ale mimo wszystko marzy mi się nie przejmowanie się co jest do zjedzenia, prasowanie, sprzątania itd.

Witam Was kochane na wpół przytomnie - dołączam do grona tych co nie mogą spać no normalnie budze się o 5 rano i koniec, ja to często mam problemy ze snem i w pierwszej ciąży tez na bezsenność cierpiałam ale wcale zmeczenia nie odczuwałam a teraz to ledwo się trzymam nad biurkiem w pracy.
Ktoś pisał o rozbudzeniu się po wizycie w Wc - ja po ciemku chodze i nigdy nie patrze na zegarek bo jak nie daj boze lookne to zaraz mysle ile mi do budzika zostało i po snie

na zakupy to tez ja chodze bo moja zawsze czegos nie kupi albo pomyli - oczywiście za wyjątkiem słodyczy i swoich kosmetykow
gratki za udane wizyty i dobre wieści, witam nowe mamusie
mam nadzieje ze już ciaze większości z nas sa na tyle zaawansowane ze nie będzie więcej przykrych wiadomości - mowi się ze 6-7 tydz jest najwecej poronien
cora po prawie 3 tygodniach urlopu z tatusiem/babcia/kuzynem na zmiane wrocila do zlobka (wcześniej nasz był zamknięty a ten co była na dyżurze to jakiś koszmar i chyba z tydzień tam pochodzila) - poszla chętnie bo sowje ciocie uwielbia ale pewnie w ciągu dnia zdarzy się jej "buczeć" i tesknic

Jagna mam pytanie.... czy lekarz mowil Ci cos ze masz płaski pęcherzyk ciażowy??????? czy nic nie mówił, bo ja mam tez płaski i mnie nastraszył i teraz zastanawiam sie czy wogole potrzebnie mi to mowił, może to nadinterpretacja?????

Nie nic mi nie mówił, kazał tylko dużo odpoczywać, bo chora jestem. A i mówił, że wiek z usg i OM jest inny, ale mam sie nie przejmować.

pinki ja też robię, no robiłam kartki:D
kurcze, tęsknię za tym....

hmm co dzisiaj na obiad?? mam podudzia i pieczarki... ale wcześniej muszę umyć gary, żeby na czymś tego kurczaka w sosie zrobić

Witam Was kochane na wpół przytomnie - dołączam do grona tych co nie mogą spać no normalnie budze się o 5 rano i koniec, ja to często mam problemy ze snem i w pierwszej ciąży tez na bezsenność cierpiałam ale wcale zmeczenia nie odczuwałam a teraz to ledwo się trzymam nad biurkiem w pracy.
Ktoś pisał o rozbudzeniu się po wizycie w Wc - ja po ciemku chodze i nigdy nie patrze na zegarek bo jak nie daj boze lookne to zaraz mysle ile mi do budzika zostało i po snie

na zakupy to tez ja chodze bo moja zawsze czegos nie kupi albo pomyli - oczywiście za wyjątkiem słodyczy i swoich kosmetykow
gratki za udane wizyty i dobre wieści, witam nowe mamusie
mam nadzieje ze już ciaze większości z nas sa na tyle zaawansowane ze nie będzie więcej przykrych wiadomości - mowi się ze 6-7 tydz jest najwecej poronien
cora po prawie 3 tygodniach urlopu z tatusiem/babcia/kuzynem na zmiane wrocila do zlobka (wcześniej nasz był zamknięty a ten co była na dyżurze to jakiś koszmar i chyba z tydzień tam pochodzila) - poszla chętnie bo sowje ciocie uwielbia ale pewnie w ciągu dnia zdarzy się jej "buczeć" i tesknic
Ja będę spokojna jak minie 8 tydzień:-(
Mamusia a coś Ci mówi, że to źle????

reklama
Do góry