reklama
mamusia ja jadam oczami mam na coś bardzo ochotę i muszę chociaż spróbować (zwykle odrobinę) w większości wypadków kończy się spotkaniem z kibelkiem, ale jakoś wczoraj nawet dobrze mi było i nie wymiotowałam więc tak sobie pomyślałam, że mój mąż chociaż się ucieszy jak zje 2- daniowy obiad. Czasami mi coś dogryzie, że siedzę cały czas w domu a nic nie robię u mnie jest trochę chłodniej dzisiaj to się poświęcę
farfalla88
Fanka BB :)
Dzień dobry
Nie wiem co się dzieje, ale nie mogłam wejść na babyboom z powodu jakiegoś złośliwego oprogramowania panującego na stronie. Dopiero teraz mogę tu zajrzeć.
Napisałyście tyle, że nawet nie będę się odnosić do waszych poprzednich wpisów.
flower188 - Ja też się nie bardzo wysypiam. Ale to głównie przez mojego kochanego mężczyznę, który rozpycha się niesamowicie w łóżku i zawsze muszę zabiegać o miejsce do spania Wcześniej mi to tak nie przeszkadzało, ale teraz gdy jestem w ciąży zależy mi na tym, żeby było mi wygodnie, bo w tedy dzieciątku też jest dobrze i wygodnie
Nie wiem co się dzieje, ale nie mogłam wejść na babyboom z powodu jakiegoś złośliwego oprogramowania panującego na stronie. Dopiero teraz mogę tu zajrzeć.
Napisałyście tyle, że nawet nie będę się odnosić do waszych poprzednich wpisów.
flower188 - Ja też się nie bardzo wysypiam. Ale to głównie przez mojego kochanego mężczyznę, który rozpycha się niesamowicie w łóżku i zawsze muszę zabiegać o miejsce do spania Wcześniej mi to tak nie przeszkadzało, ale teraz gdy jestem w ciąży zależy mi na tym, żeby było mi wygodnie, bo w tedy dzieciątku też jest dobrze i wygodnie
mamusia synka
i córeczki
jagna ja bym zjadla twoj obiadek, jak em przyjedzie to kaze mu zrobic mielone, ze niby na jutro na obiad ;-)
mamusia synka
i córeczki
ja tez uwielbiam pyry i kapuche :-) uwielbiam surowki, bigos, golabki, wszystkie kapuchy mniam mniam :-) i kartofle mniam mniam :-)
reklama
jaspis
Fanka BB :)
Witam w to piątkowe popołudnie
Jak miło poczytać takie dobre wieści z wizyt. Super;-).
Ja już tez nie mogę doczekać się września, kiedy to będzie już II trymestr i ciąża będzie, że tak powiem, ustabilizowana.
Moja wizyta dopiero za 1,5 tygodnia i chyba dopiero jak dowiem się, że wszystko jest dobrze to zacznę się tak naprawdę cieszyć, bo teraz to więcej mam obaw i one nie pozwalają mi się cieszyć tak na 100%. Może gdyby od początku tej ciąży było wszystko dobrze to myślałabym inaczej....
Ale się wyżaliłam, ale jakoś tak to we mnie siedzi......
Witam oczywiście nowe mamusie;-).
I coś z serii głupich pytań - miesiąc ciąży to równe 4 tygodnie, nie miesiąc kalendarzowy? Czyli pierwszy trymestr to równe 12 tygodni? Czy jakoś inaczej to się liczy?
Pytam, bo w czasie starań byłam na ovu friend i tam mi pokazuje, że I trym to 12 tyg., II i III trym po 14 tygodni? I ja już zgłupiałam.
Jak miło poczytać takie dobre wieści z wizyt. Super;-).
Ja już tez nie mogę doczekać się września, kiedy to będzie już II trymestr i ciąża będzie, że tak powiem, ustabilizowana.
Moja wizyta dopiero za 1,5 tygodnia i chyba dopiero jak dowiem się, że wszystko jest dobrze to zacznę się tak naprawdę cieszyć, bo teraz to więcej mam obaw i one nie pozwalają mi się cieszyć tak na 100%. Może gdyby od początku tej ciąży było wszystko dobrze to myślałabym inaczej....
Ale się wyżaliłam, ale jakoś tak to we mnie siedzi......
Witam oczywiście nowe mamusie;-).
I coś z serii głupich pytań - miesiąc ciąży to równe 4 tygodnie, nie miesiąc kalendarzowy? Czyli pierwszy trymestr to równe 12 tygodni? Czy jakoś inaczej to się liczy?
Pytam, bo w czasie starań byłam na ovu friend i tam mi pokazuje, że I trym to 12 tyg., II i III trym po 14 tygodni? I ja już zgłupiałam.
Podziel się: