reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

.:. Mamusie marzec 2014 .:.

reklama
Nikusia, to chyba też zależy jak lekarz takie badanie robi. Moja babeczka jest bardzo delikatna i ja tego właściwie nie czuję. Za to przed porodem jak mnie taka młoda w szpitalu badała to masakra! Bo to jest tylko lekkie sprawdzenie szyjki, czy nic się złego z nią nie dzieje.

zajmuje..... ja nigdy wczesniej o napro nie słyszałam :zawstydzona/y:

moja teściowa zachwala naprotechnologię, jest ponoć naturalna, nie ingeruje w organizm kobiety jak np. in vitro...
ile w tym prawdy, nie wiem... powtarzam co mówiła teściowa...

Wciąż zapominam przywitać nowe mamy:)
Miło was tu gościć:)

Ostatnia edycja:
Ale produkujecie ;)

Odnośnie ubranek, mała urodziła się 51 cm. i bardzo przydały się ciuszki na 56. Młody 60cm. i wskoczył od razu w 62cm. Warto jednak sugerować się tym, co mówi lekarz na temat wielkości malucha. Teraz zamierzam gromadzić ciuszki mimo wszystko od 56cm. Podpisuję się pod zapięciami w kroku. Miałam tylko takie. Nie przepadam za śpioszkami, wolę zdecydowanie pajace. Bardzo fajne są zestawy bodziaków w Tesco, takie po 7 szt. I pajace też stamtąd miałam. Coccodrillo super gatunkowo, ale drogo jak... ;) 5-10-15 mnie nie przekonuje. Słaba jakość, jak dla mnie nie warta swojej ceny.

Witam się... gorąco...
chętnie bym kupiła już coś dla Malucha ale wstrzymam się, aż płeć poznam. Z resztą zaraz będziemy się remontować, to mnie ma sensu gromadzić rzeczy, bo się zakurzą.
poczytam co naprodukowałyście

Ja niby wszystko mam, ale poszło do mamy, która niedługo będzie rodzić. Oczywiście zastrzegłam sobie, że ja jej te rzeczy tylko pożyczam i upomnę się w odpowiednim czasie. Mój niby miał 59 cm ale na samym początku ubierałam mu body na 56, z których po tygodniu wyrósł :D
Śpiochów to ja nie znoszę, miałam pełno i w ogóle ich nie ubierałam (na szczęście po innych dzieciach.

reklama
Witam się... gorąco...
chętnie bym kupiła już coś dla Malucha ale wstrzymam się, aż płeć poznam. Z resztą zaraz będziemy się remontować, to mnie ma sensu gromadzić rzeczy, bo się zakurzą.
poczytam co naprodukowałyście

ja też czekam z zakupami do poznania płci Bąbelka :-)

ps. dziewczynki pomóżcie, jak wstawić suwaczek?:confused:

Do góry