reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

.:. Mamusie marzec 2014 .:.

mamusia synka no napewno bedzie grzeczniutki:-) wiem co czujesz:-(mam nadzieje ze niedlugo minie.wczoraj na wizycie lekarz powiedzial powoli bedzie mijac. chwalilam sie ze juz lepiej,ze zajadam boroweczki z malinkami... niestety juz poo nich... cos czuje dzisiejszy dzien nie bedzie nalezal do udanych:-(
kruszka trzymam kciuki za obie dzidzie!!!!!! i tak jak lekazrz kaze uwazaj na siebie:-)
ewula no u nas tez planowany juz 2 lata,dokladnie bralismy slub w 2 rocznice zareczyn:) wiec o przekladaniu tez nie bylo mowy bo wszysko juz zorganizowane:) balam sie troszke czy te emocje nie zaszkodza ale jak widac po wczorajszym usg wszysko dobrze:-)
a wogole mialam smieszna syuacje na slubie. podobno moja chrzesna(jest polozna)gdy wyszlismy z jej domu(rozdawalismy zaproszenia) powiedziala do meza ze jestem w ciazy na milion procent,maz oczywiscie ze glupoty gada i wogole,ja jeszccze o niczym nie wiedzialam.na slubie gdy sie dowiedzieli to jej maz nie mogl uwierzyc smial sie ze jasnowidza ma w domu:D

reklama
mouse moja Mamcia położna nie jest, a jak przyjechaliśmy do domu aby pochwalić sie ta radosna nowiną, ta Mama mi sie tak przyglada po czym pyta: " Joluś dziecko jestes w ciaży?", wyczuła sprawe;) i po niespodziance;)

hehe:-):-):-) u mnie raczej nikt się nie spodziewał,że mogę być w ciąży, za to szef wiedział podobno od dawna- jeszcze zanim ja wiedziałam! Ba! wiedział jeszcze przed poczęciem!! Jak mu przyniosłam zaświadczenie to mnie o tym poinformował,że on i tak wiedział od dawna :szok: Ale on tak z reguły ma ze wszystkim...w końcu szef wie wszystko najlepiej!Bo jest najmądrzejszy....

arania ja takie badania mialam trzy w ciagu 3tygodni w pierwszej ciazy,tym razem mialam tylko jeedno ale to pewnie z tego powodu ze ciagle przebywam w szpitalu

Mouse mi lekarz poowiedzial, ze lepiej sie zrobi jak łozysko przejmie funkcję ciałka zołtego i wtedy powinno byc dobrze, czyli okolo 12-14 tygodnia, tylko ja w pierwszej ciązy rzygałam do 18-19 tygodnia a i potem sie zdażalo, ja ja zazdroszcze dziewczynom, kktore nie pawiują....

Odpoczywam kiedy tylko moge, nie odkurzam juz od 2 tygodni, maż też nie... Tak mamy maly bałagan w domu ale po 9 godzinach pracy jedynym co w mieszkaniu widze to lóżko. Posprzatam jak sie lepiej poczuje, o stercie ubram do prasowania nawet nie chce myslec.
a my dzisiaj mamy znów gości. Muszę poodkurzać, umyć podłogi... posprzątać kuchnie... ale leżę i odpoczywam, do 16 muszę zdążyć:baffled:

Ostatnia edycja:
reklama
mrowka,ewa grauluje rocznic :-)
arania jutro na 100 robie to leczo:D juz sie napalilam:-)
secreto ja tez zupna sie zrobilam,wczoraj nagotwalam caly gar warzywnej i bede jesc przez tydzien,juz dzisiaj pochlonelam talerzyk:-)a pomidorowa z makaronem to moja ulubiona:blink:
farfall doczekasz sie doczekasz:-)moze twoj czeka teraz z piersccionkiem na dzidziusia:-)a tak wogole to oni sa slabo domyslni,i zawsze maja na to czas...

Do góry