Kojotek911 gratuluję i witam
Szczęśliwych dni aż do rozwiązania
Pinki1980 przepiękna wiadomość
Fasolka już jest spora i trzymam kciuki za kolejne badania
Violet85 nadal Cię boli żołądek? Może zrób sobie jakąś herbatkę ziołową dobrą dla kobiet w ciąży?
Mrowkaa niestety mojej koleżance córka się tak układała, że odwiedzała wc do samego rozwiązania... to jest najgorsze
Nie chcę straszyć, ale tak też się zdarza.... Trzymam kciuki, żeby jak najszybciej minęły dolegliwości
Może odstaw mocne przyprawy? Może zmień jadłospis na mniej tłusty, same gotowane potrawy?
Lady87 słodkości nigdy sobie nie można odmawiać
Choć teraz nie mam szczególnych wymagań. Ostatnio kupiłam kawałek ciasta... zjadłam łyżeczkę... myślałam, że zjem połowę ale nie byłam w stanie, nie smakowało mi.
Babygg rany rzesz... nietoperz?? Ale niespodzianka, nie dziwię się, że córka się przestraszyła... Sama bym wyła z czosnkiem w ręce... Ale tylko tym polskim, bo chiński nie śmierdzi
Mlodamama21 prawda, że koktajl bananowy podnosi na nogi? Ewentualnie tylko na duchu
Ewa86 podrzucisz mi trochę pierogów? Też mam na nie strasznie ochotę... Może brat przejeżdża gdzieś w okolicy
Jolcia a może za dużo przypraw dajesz? Przykro mi, że tak się źle czujesz
Kotti2 świetne zdjęcie hahahaha na miejscu taty od razu bym ustąpiła maluchowi – taki ma wzrok;>
Tymuniek trzymam kciuki, na pewno pojawi się brzdąc fikający w pęcherzyku!! U mnie też był na drugim badaniu. Spokojnie
Niech lekarz długo szuka, moja długo szukała też już straciła nadzieję, ale zrobiła dużego zooma i znalazła. Będzie dobrze... Masz takiego kochanego synka, łza mi się zakręciła w oku, jakie to szczere i jaka miłość bezwarunkowa
Mouse23 właśnie robię leczo wegetariańskie, na samo wspomnienie zapachu kiełbasy robi mi się niedobrze. Gratuluję ślubu!! Przy ślubowaniu byliście już w trójkę
Piękne
Kruszka odpoczywaj kochana... trzymam kciuki, będzie dobrze... musisz się oszczędzać.
Wiem, łatwo mi to mówić, żebyście dziewczyny odpoczywały. Z okazji wakacji mam miesiąc wolnego w pracy – siedzę w domu i leżę... wiem, że mam wielkie szczęście. Ale dziewczyny, jak tylko możecie, odpoczywajcie, mężczyźni też potrafią gotować, sprzątać, bawić się z dziećmi...