reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

.:. Mamusie marzec 2014 .:.

Dzien dobry!

ja wlasnie wcinam zdrowe sniadanko na tarasie i pomyslalam ze zajrze :-)
secreto moja Patrycja uwielbia male dzieci i to jest na zasadzie ze ona chodzila za mna ze ona chce braciszka i rozmawiamy z nia szczerze o starankach i wogole. Teraz jest na koloniach , powiem jej jak wroci i bedzie zachwycona. Bedzie na pewno swietna siostra i ogromna pomoca dla mnie.
nikaa super ze juz slyszalas serduszko ja jeszcze musze poczekac. Mam teraz wizyte 05.08 do mojej ginki na NFZ ale ona ma troche slaby sprzet a poza tym do 5 to strasznie daleko wiec pojde pewnie prywatnie wczesniej zeby zobaczyc czy wszystko ok.

Milego dnia dziewczyny!

reklama
Witajcie Laseczki Marcóweczki :D Wpadłam na Wasz wątek przypadkiem, ale nie mogłam sobie odmówić odwiedzin i złożenia wszystkim Wam ogromnych gratulacji!! Życzę Wam też spokojnych 9 miesięcy, zdrowych i silnych fasolek, wolno przyrastających kilogramów, porodów bez niespodzianek, jak najmniejszych rozstępów i cudownego macierzyństwa :D

Ps. Sama miałam marcowy termin na 2011, więc mam sentyment ;) W przyszłym roku już na marzec się nie załapiemy, ale mam nadzieję, że jak najszybciej uda nam się "ustrzelić" braciszka naszemu Szkrabowi :D

Hahahahaha no nie wierzę :O Żeby sprzedawać swoje jakby nie było... siki :p Przegięcie!!

Dziewczyny zostawiajcie sobie testy, mój po 3 latach wcale nie wyblakł, wygląda jak zrobiony wczoraj ;)

Witajcie mamusie ,

Witam wszystkie nowe marcoweczki ;)

Przepraszam ze troszke mnie malo ale mam gosci i czasu brak do tego jeszcze praca wiec prosze o wybaczenie. Jak pozbede sie gosci za 2 tyg to bedzie mnie wiecej :)

Milego dnia .:)

Dziewczyny, i jak tam dzisiejsze samopoczucie? Ja od rana dosyć słabo się czuję, trochę kręci mi się w głowie i jestem dziwnie senna, dlatego zalegam na kanapie i nic mi się robić nie chce.. do tego dochodzi straszny upał u mnie na mieszkaniu..

U mnie tez upal a ja niestety musze byc w pracy :( mnie dzis jakby bolal zoladek tak jakbym sie za duxo najadla chyba ze to z glodu...

hej mamusie:-)
secreto ale masz fajnie ze widzialas zarodek z serduszkiem.mysle ze nie masz sie czym przejmowac,mozesz zadzwonic np do innego lekarza i tez sie zapytac:)
kurcze zaczynam sie martwic bo ja tydzien temu nie widzialam nic oprocz pecherzyka,nie wiem beta rosnie ladnie a nic nie bylo widac:(dzisiaj ide tak nadprogramowo:) mam nadzieje ze zobacze zarodeczek przynajmniej bo ide do speca w usg:-)
kasiulek moim zdaniem powinnas sie wybrac,ale to czy bedziesz widziec to wielka nie wiadoma niestety:) secreto widziala a ja w tym czasie jeszcze nie
witaj ada i gratuluje!!!:-):-):-) podobno kazda ciaza jest inna:) moje samopoczucie rowniez nie nalezy do najlepszych,rano bylo przywitanie z kibelkiem,zjadlam i bylo coraz lepiej,choc juz zaczyna mnie mulic:-(

mrowka no widzisz mowilysmy ze wszystko bedzie dobrze,trafilas tylko na idiote ze tak to juz nazwe:-) bardzo sie ciesze:)
witaj jaspis i marcia 30 i gratuluje!!!!:-) :-):-)
jaspis no watpie zeby bylo widac,moj gin mowil ze przy becie ponad tysiac mozna cos zauwazyc,ja mialam jakos 100-200 w terminie miesiaczki,choc to tez zalezy pewnie od sprzetu:-) trzymam kciukasy:-)
marcia ale sie usmialam z tego testu:-) co ludzie teraz nie wymysla:-D

Ostatnia edycja:
reklama
A ja dzisiaj szczęśliwa :-):tak: Właśnie odebrałam wyniki bety i :
W poniedziałek miałam 8 544 a dzisiaj 17 558 STRASZNIE się cieszę, że mimo krwiaka fasolka rośnie bardzo zdrowo
yes2.gif
kurcze, czy te bliźniaki to realne?

mouse, zarodeczek powinnaś zobaczyć, z serduszkiem różnie. Ale zaciskam &&&&&&&&&&&&&& za wizytę:tak:
A w Szczecinie się ochłodziło.... ale to w sumie dobrze skoro mam leżeć:-p

Do góry