reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

.:. Mamusie marzec 2014 .:.

Dzien dobry!

ja wlasnie wcinam zdrowe sniadanko na tarasie i pomyslalam ze zajrze :-)
secreto moja Patrycja uwielbia male dzieci i to jest na zasadzie ze ona chodzila za mna ze ona chce braciszka i rozmawiamy z nia szczerze o starankach i wogole. Teraz jest na koloniach , powiem jej jak wroci i bedzie zachwycona. Bedzie na pewno swietna siostra i ogromna pomoca dla mnie.
nikaa super ze juz slyszalas serduszko ja jeszcze musze poczekac. Mam teraz wizyte 05.08 do mojej ginki na NFZ ale ona ma troche slaby sprzet a poza tym do 5 to strasznie daleko wiec pojde pewnie prywatnie wczesniej zeby zobaczyc czy wszystko ok.

Milego dnia dziewczyny!

reklama
Witajcie Laseczki Marcóweczki :D Wpadłam na Wasz wątek przypadkiem, ale nie mogłam sobie odmówić odwiedzin i złożenia wszystkim Wam ogromnych gratulacji!! Życzę Wam też spokojnych 9 miesięcy, zdrowych i silnych fasolek, wolno przyrastających kilogramów, porodów bez niespodzianek, jak najmniejszych rozstępów i cudownego macierzyństwa :D

Ps. Sama miałam marcowy termin na 2011, więc mam sentyment ;) W przyszłym roku już na marzec się nie załapiemy, ale mam nadzieję, że jak najszybciej uda nam się "ustrzelić" braciszka naszemu Szkrabowi :D

Hahahahaha no nie wierzę :O Żeby sprzedawać swoje jakby nie było... siki :p Przegięcie!!

Dziewczyny zostawiajcie sobie testy, mój po 3 latach wcale nie wyblakł, wygląda jak zrobiony wczoraj ;)

Witajcie mamusie ,

Witam wszystkie nowe marcoweczki ;)

Przepraszam ze troszke mnie malo ale mam gosci i czasu brak do tego jeszcze praca wiec prosze o wybaczenie. Jak pozbede sie gosci za 2 tyg to bedzie mnie wiecej :)

Milego dnia .:)

Dziewczyny, i jak tam dzisiejsze samopoczucie? Ja od rana dosyć słabo się czuję, trochę kręci mi się w głowie i jestem dziwnie senna, dlatego zalegam na kanapie i nic mi się robić nie chce.. do tego dochodzi straszny upał u mnie na mieszkaniu..

U mnie tez upal a ja niestety musze byc w pracy :( mnie dzis jakby bolal zoladek tak jakbym sie za duxo najadla chyba ze to z glodu...

hej mamusie:-)
secreto ale masz fajnie ze widzialas zarodek z serduszkiem.mysle ze nie masz sie czym przejmowac,mozesz zadzwonic np do innego lekarza i tez sie zapytac:)
kurcze zaczynam sie martwic bo ja tydzien temu nie widzialam nic oprocz pecherzyka,nie wiem beta rosnie ladnie a nic nie bylo widac:(dzisiaj ide tak nadprogramowo:) mam nadzieje ze zobacze zarodeczek przynajmniej bo ide do speca w usg:-)
kasiulek moim zdaniem powinnas sie wybrac,ale to czy bedziesz widziec to wielka nie wiadoma niestety:) secreto widziala a ja w tym czasie jeszcze nie
witaj ada i gratuluje!!!:-):-):-) podobno kazda ciaza jest inna:) moje samopoczucie rowniez nie nalezy do najlepszych,rano bylo przywitanie z kibelkiem,zjadlam i bylo coraz lepiej,choc juz zaczyna mnie mulic:-(

mrowka no widzisz mowilysmy ze wszystko bedzie dobrze,trafilas tylko na idiote ze tak to juz nazwe:-) bardzo sie ciesze:)
witaj jaspis i marcia 30 i gratuluje!!!!:-) :-):-)
jaspis no watpie zeby bylo widac,moj gin mowil ze przy becie ponad tysiac mozna cos zauwazyc,ja mialam jakos 100-200 w terminie miesiaczki,choc to tez zalezy pewnie od sprzetu:-) trzymam kciukasy:-)
marcia ale sie usmialam z tego testu:-) co ludzie teraz nie wymysla:-D

Ostatnia edycja:
reklama
A ja dzisiaj szczęśliwa :-):tak: Właśnie odebrałam wyniki bety i :
W poniedziałek miałam 8 544 a dzisiaj 17 558 STRASZNIE się cieszę, że mimo krwiaka fasolka rośnie bardzo zdrowo
yes2.gif
kurcze, czy te bliźniaki to realne?

mouse, zarodeczek powinnaś zobaczyć, z serduszkiem różnie. Ale zaciskam &&&&&&&&&&&&&& za wizytę:tak:
A w Szczecinie się ochłodziło.... ale to w sumie dobrze skoro mam leżeć:-p

Do góry