dzień dobry!!!
Brak magnezu daje w moim organizmie o sobie znak... noc do bani, ze skurczami łydek, zgagą i sikaniem co godzina
MONISIA - super wiadomości!!! Ja obecną wizytę 13 lutego też już w 37 tyg
:-)
KAMAA - NIE ważne czy ogarniasz, dzięki za wiadomości, waga piękna i obyś spokojnie dotrwała do terminu!!!
ALESIA - mnie też jest mega ciepło...ale teraz przy - 10 i tak silnym wietrze jaki mamy na Mazowszu, przeszywa do szpiku kości...To za skarby świata bez ciepłego sweterka nie wyjdę
MałaMama - Pokój Filipa super, ja u Domiśka planuję pasy tyle, że szaro zielone!!!
MAMUSIASYNKA - &&&&&&&&&& ZA WIZYTĘ!!!
SECRETO - Ale super waga Poli!!! Ja to już nawet nie myślę o tym co się w tej Polsce wyprawia. Dobrze, że się za te kontrole wzięli... nareszcie!!!
czuję się dziś jakby mnie coś przejechało
ledwo siedzę, na oczy patrzę i w ogóle ledwo oddycham... A dziś mam jeszcze zebranie o 17-stej... MASAKRA. U nas zima na całego, w nocy wiatr tak wiał, że drogi mega zawiane... Do tego minus 11 stopni... a ja jutro muszę sama do stomatologa jechać...
NIECH MNIE KTOŚ DOBIJE
:-(
A WEŹCIE mi linka podajcie do zamkniętego bo miałam w zakładkach ale nic się nie działo to wywaliłam i teraz za cholerę znaleźć nie mogę