reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

.:. Mamusie marzec 2014 .:.

Hej dziewczyny:tak:

MI też coś bb zamula i odświeżam milion razy :eek:

Mamusiu powodzenia na wizycie :tak:

Mała mamo - super pokoik :tak:

A mnie dziś w nocy bolał brzuch..tych miesiączkowych skurczy były sporo ale brzuch się nie napinał. Wziełam nospe i przeszło. Mam nadzieje ze dziś będzie dobrze.

Wszyscy u mnie już wybyli z domu. Idę się ogarnąć. Na obiad mam zimniaczki, mielone i marchewke z groszkiem ;-) jakby któraś szukała inspiracji :-D

reklama
mamusiu- to może już sie organizm oczyszcza? daj znac jak po wizycie:tak: a te koszule w lidlu to dziś miały być?
Agnis- juz o obiadku myslisz? mi sie nie chce nic robic...hania meczy o rybe wiec pewnie jakiegos ruba zjemy
mała mama - sliczny pokoj F.

Dzien dobry!

u mnie tez cos nie tak z BB bylo i nie moglam nic napisac...

munius oczywiscie ze ogladalam greysow :-)

mamusia synka pewnie po malu organizm sie oczyszcza chyba ze cos zjadlas albo wypilas jak ja przedwczoraj ta nieszczesna cole....

mam nadzieje ze dzisiaj cos posprzatam albo pojade dokupic *******y do szpitala bo wczoraj prawie sie spakowalam brakuje mi kilku rzeczy

milego dnia!

Hej:) Wstałam i poprałam jeszcze resztkę dokupionych ubranek..
Napiszę jeszcze tutaj małą relację z wizyty :) W moczu wyszły leukocyty 30-50 wpw i bakterie ale mój lekarz jakoś bardzo się nie przejął i dostałam jakąś saszetkę do picia.. będę brała też urosept i za parę dni znowu powtórzę badanie ewentualnie zrobię posiew. U Poli wszystko w porządku i chyba wszystkie dzieci na tym etapie wyglądają na USG jak pulpety bo też ma takie "pućki" .. i ja się śmieję do męża, że jest podobna do teściowej :szok: (ranyyy modlę się żeby tak nie było jednak :eek: ) waży 2900 i jestem umówiona na cc na 21 lutego... lekarz twierdzi, że dotrzymam bo łożysko jest ok i na ktg skurczy nie było.. W razie czego dostałam skierowanie do szpitala.O dziwo lekarz zaczął temat bliźniaków z Włocławka :szok: ale dosyć luźno do tego podchodzi i twierdzi, że u niego w szpitalu by się coś takiego nie zdarzyło..ja mu tylko powiedziałam, że mam nadzieję, że w razie czego nie zaśnie w dyżurce :no: NO nic w takim razie odliczamy te 3 tygodnie :szok::cool2: Pola urodzi się w 39 tyg

Mamusia, może Marcia mam rację
Secreto to trzymam kciuki co byś dotrwała;-):-D

Agnis mnie nadal brzuch boli, ale to jest inny ból. Taki jak by ktoś mnie pobił, tak mały kopal całą noc. Dziwię się że nie mam siniaków;-)
Mała w przedszkolu, sale mają już przystrojoną na bal, wiszą girlandy z balonów i rury takie srebrne jak do piecyków gazowych;-) Ogólnie wygląda to super. Jutro fotkę zrobię.
A mam pytanie czy jak ubiorę młodej bluzkę na lewa stronę albo tył na przód to nie będzie to głupio wyglądać???? Mam jedna czarną z kotem różowym i ten kot nie pasuje.

Ostatnia edycja:
MałaMama, super paski! Świetny Wam pokoik wyszedł :)

Secreto, 3 tygodnie? Ale Ci zazdroszczę :)
To może jeszcze jakieś spotkanie w połowie lutego?;)

Mam dziś ambitny plan sporo popracować, więc siadam do worda zaraz po uśpieniu Nuśki.

Dobrego dnia!

Hej

Przeczytałam jeden post i muszę odpisać...

Mamusiu synka, to już organizm się chyba oczyszcza, wczoraj właśnie czytałam na ten temat co nieco. Mam nadzieję, że torbę masz już spakowana... jeszcze z tydzień mi się wydaje... powodzenia na wizycie:tak:

Dzisiaj będę babke piekła, chce mi się slodkiego!! :D

Mój mi dokucza, pisze tego posta na telefonie a on co chwilę dzwoni.... :confused:

działa wam bb?
pisze to od pol godziny........

bylam pozałatwiać co miałam pozałatwiać, pipke mi przemroziło, na cmentarzu wiało, ze łeb mi chciało oderwac,,,,,,,,,,,,

Brzuch mnie boli, nie wiem czy brzuch czy zoładek czy co.... qpe robie non stop, chyba Lactulosum działa bo wczoraj postanowiłam sie tym poratować.....i mega mi niedobrze................a wizyta dopiero o 18tej.............o 14tej beda moje wyniki......

secreto
to dobrze ze dotrzymasz, właśnie miałam mówic ze okolo 4 kg może Pola zaważyc :-)

reklama
Witam czwartkowo :)
Ja dziś popołudniu jjadę z Miłoszem do rzeszowa bo mąż na nart na dwa dni chce wyskoczyć więc nas do babci podrzuci po drodze. Musze spakowac torb szpitalną na wszelki wypadek tfu tfu.

Gratuluję wszytkich wczorajszych udanych wizyt i trzymam &&&&&& za dzisiejsze.

Malamama fajny pokoik synka najważniejsze że on się w nim dobrze czuje i zasnął bez problemu.

Mamusia synka ty to masz z tą qpą jak nie w jeną to w drugą srtonę. Spokojnie dziś byle do wizyty &&&&.

Kainkas u mnie też dziś rybka na obiad:):tak::tak:

Secreto no to obyś dotrwała do 21 lutego &&&&&&. A na mocz pewnie manural ci przepisła mi pomagał także będzie ok a Pola to już duża dziewczynka.

Ewa owocnej pracy.

Mamusia lo lactulozum aż tak nie dziłą zeby tyle czyściło to cioś innego musi być.

Mi tez coś bb się zacina strasznie.

Do góry